Electroworld.se Omdömen 37

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Jag köpte en dator som inte fungerar. Den skickades på service och felet kvarstod när den kom tillbaka. Efter det har jag inte fått någon mer hjälp, trots försök. Nu sitter jag här 4000 kr fattigare m... Se mer

Beställde en Blu-ray spelare samt en box med blu-ray filmer. Snabb leverans, fungerade som det ska och till det bästa priset jag kunde hitta genom att använda prisjakt jämfört med andra företag. Fri f... Se mer

Jag försöker returnera ett felaktigt köp. Har köpt en retursedel på deras hemsida som ska skickas med mail. Den kommer inte. Jag försöker chatta med dem, ingen att chatta med, väntade i 5 minuter, sed... Se mer

1. Elektronik och teknik

Informationen kommer från olika externa källor

PC City - Just nu - Fri frakt vid köp över 1000:-

2,3

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

katastrof företag katastrof service katastrof kund service

Hej
Nu det är så här att man beställer nått och man får något annat vara så jag skickade ett mail till elctroworld och jag skrev
Fråga::
Hej jag beställt av er Apple Thunderbolt Datorskärm 27" MC914 med order nummer 63264175 och nu fick jag leverans och jag blev helt chockad jag fick en kontor stol istället för data skärm hur jobbar ni ? är det bara plocka saker från lagret utan att ni kollar va kunden har beställt ?
jag behöver varan akut jag sitter nu utan jobb i kontoret för att jag har ingen skärm snälla om ni kan lösa det så fort så möjligt så att jag får min vara senast på fredag annars jag förlorar ganska mycket jobb tack
Och jag får detta mail efter 24 timmar
Tack för ditt mail !
Vi beklagar verkligen att du har fått fel produkt i din leverans .
Jag har lagt ett ärende på detta och en handläggare kommer att kontakta dig med mer information.
Dessvärre kommer vi inte kunna lösa detta tills imorgon.
Vi återkommer till dig så fort vi har fått mer information angående detta .
Ännu en gång beklagar vi detta som ahr hänt.
Ha en fin dag
Och efter skicka jag detta men jag fick ingen svar än sen igår kl 9:00
Hej igen
Var är det som är svårt att ni skickar varan idag och jag får den imorgon
Det är ni som har gjort fel så ni måste sto för Det och leverera kunderna i tid så stort företag som er blandar skärm med kontor stol det är pinsamt.
Ni kan skicka skärmen nu med snabb post
Så jag har den imorgon jag sitter utan jobb och jag har inte ersättnings skärm och ni kan posta en fraktsedel så jag kan skicka stolen tillbaka.
Så får jag det detta Hej!

Får be så mycket om ursäkt om vi har råkat skicka ut en stol till er istället för produkten, APPLEMC914ZEB som ni beställt utav oss.

Bifogat hittar ni en fraktsedel och även ett returschema så att ni kan skicka den i retur till oss för vidare hantering i ärendet.

Ha en trevlig dag!

Med vänliga hälsningar
Linus H
Electroworld kundtjänst

jag rekommenderas absolut inte electroworld

21 april 2015

Trasig vara - fick ej ny.. Skickades på service

Köpte en GoPro actionkamera. Var trasig när jag fick den. Fick ingen ny utan de ville skicka den på service som jag skulle stå för. Helt oacceptabelt såklart då man betalat för en ny och fungerande produkt. Ser fram emot en lång process av tjat, mail och telefonsamtal för att ens få mina pengar tillbaka. Electroworld - aldrig igen... Och de bör inte ni andra heller göra. Bojkotta och betala hellre lite mer i en butik som kan något om service och konsumentregler.

4 mars 2015

Bra priser och snabb leverans

Har handlat här nu ett flertal ggr under December och det har alltid skötts u.a. Jag har även varit i kontakt med kundservice då de sänkte priset på en vara dagen efter att jag beställde den. Jag fick mellanskillnaden tillbaka inom 5 dagar utan problem då min vara inte skickats än. De mail jag skickat till kundservice har besvarats inom 3-4 timmar vilket får betraktas som väldigt bra.
Här kommer jag fortsätta handla.

21 december 2014

Sämsta kundservice i Sverige!!

Har handlat där för sista gång.
Förutom att kundservicen verkligen är icke-existerande, får man kämpa i flera veckor för att få tillbaka sina pengar om man annullerar en vara, som ändå inte finns på lager.

11 oktober 2014

Urusla

Köpte en tvättmaskin från dem när jag skulle betala drogs pengarna två gånger från mitt bankkort försökte att nå dem för att få tillbaka mina pengar men ingen kontakt och det står på deras hemsida att svarar de ej på mail så får man maila om då det kan ha gått till deras skräppost men trots att jag mailade flertalet ggr så fick jag inget svar förrän efter flera dagar och ja pengarna fick jag ringa till banken för att få hjälp för att få tillbaka som jag sedan fick efter två veckor uselt kommer aldrig mer att handla från detta skojeri företag : (

20 september 2014

Electroworld SKÄRP ER !!!!!!!

2014-08-20
Sent på kvällen beställde jag en "sladdlös dammsugare". Efteråt kollade lite för att se vad mer de hade och såg en annan dammsugare som jag gillade bättre då skickade jag mail med detsamma om önskning av byte. Dagen efter försökte jag nå dem per telefon men hittade inte nr på deras sida. Letade på nätet och letade efter Electroworlds nr, hittade detta nr: 08-5...8451 men den var inte deras, det vissade sig tillhöra en annan mycket känd firma, där svarade en trevligt tjej som sade att Electroworld inte hade kundservice per telefon (Minus påäng till Electroworld).
2014-08-21
Fick svar på min mail med detta svar:
Er order är redan under packning så tyvärr kan vi inte göra några ändringar, ni har 14 dagarsreturrätt som ni kan läsa mer om på vår hemsida.
Fick veta också att jag skulle betala retur portot (89kr)och det tog 2 dagar för Electroworld att skicka per mail returlappen till mig (dubbla minus påäng till Electroworld).
2014-08-22
Fick ny mail där det stod så här:
Din order har nu skickats. Alltså, om de skickade min order den 22:a måste det bettyda att de kunde ha bytt dammsugaren om de hade velat (3x minus påäng till Electroworld).
2014-08-29
Jag skickade mail om att jag hade skickat tillbaka dammsugaren BBHMOVE1 och ville byta mot dammsugaren Move 2-i-1 BBHMOVE9 eftersom de kostade lika mycket.
Fick detta svar:
När vi har mottagit produkten som ni har returnerat kommer vi att återbetala er pengarna för det, ni får lägga en ny order på den produkt ni vill ha.
2014-09-04
Fick ny mail:
Din order har nu skickats, klicka på kollinumret nedan för att se var din leverans befinner sig. Observera att det kan ta några timmar innan informationen finns tillgänglig.
Jag frågade vad var det de hade skickat eftersom jag inte hade lagt en ny order.
2014-09-05
De svarade:
Det är en dammsugare som heter BBHMOVE9, ni hade ångrat ert köp
på dammsugaren BBHMOVE1 och ville då att vi skulle skicka ut den andra.
2014-09-09
Nu vart jag arg, så jag gick och hämta paketet för att se om det var den jag ville ha, (det stämde) sen skickade jag mail
till Electroworld och skrev:
Alltså, ni måste jobba fram bättre rutiner.Tur att jag inte gjorde som det
står i mailet jag fick häromdagen, för då hade jag stått här med 2 dammsugare och kanske betala returportot för den ena.

Jag säger vara det: Ni får massor av minus påäng av mig.
Electroworld, SKÄRP ER !!!!!!!

9 september 2014

Får ej vad du betalar för

Vi köpte och betalade i förskott och för att slippa alla problem så köpte vi till installation av tvättmaskin, expressleverans och retur av gammal maskin. Något försenade kom två montörer som talade finska eller något baltiskt språk. Direkt sa dom att dom inte kunde installera maskinen. Efter mycket om och men förstod vi att det saknades en packning i kopplingsdosan. Packningen visste han inte riktigt var någonstans den gick att köpa.
Vi bad honom då att utföra alla andra arbeten som vi betalat för. Ex, bortforslig av gammal maskin mm. Han vägrade!
Electroworld vill nu ha ytterligare 429:- av oss för att utföra redan betalt arbeta.
Jag rekommenderar absolut ingen att handla av denna firma. Dom går inte heller att nå per telefon.

21 november 2013

Usel service från Electroworld

Beställde nyligen tvättmaskin tillsammans med installationstjänst. Var tvungen att beställa också deras dyraste hemleverans med uppbärning för att kunna beställa installationstjänsten. Fick ett samtal på tidig lördags morgon medan jag låg och sov från leverans gubbarna undrade om de kunna komma på en gång istället för förbokade eftermiddag. Jag tyckte de har redan väckt mig så det var ok. Så dök de upp. Installatören tittade snabbt vägguttag, vattensledning och avlopp. Allt verkade vara ok. Och sen upptäckte han att vägguttag saknar en liten gummi grej vid ingången för elkabel till vägguttaget. Då beslöt han att inte göra någonting vidare allt och sa till mig att det blir ingen installation idag. Han rådde mig att höra med fastighetsskötare och fixade till med gummi grejen och hör av mig igen till Electroworld när den är gjort. Det lät ungefär som att de skull komma tillbaka och utföra jobbet sen.

Men när jag fick gummi grejen från fastihetsskötare och hörde av mig igen till Electroworld (via e-post eftersom de har inte kundservice telefon). Efter ett dygn fick jag svar tillbaka att jag får beställa en ny installationstjänst OCH resekostnad. Jag undrar hur de resonerar det hela. Tycker de att det var mitt fel att jag inte vet om den där gummi grej? I vilkoret på installationstjänst står bara att jag måste se till att det finns eluttag och vattensledning förberedd. Tror de att jag skulle våga beställa en ny installationstjänst när deras installatör på en lilla minsta ursäkt kan vägra göra sitt jobb.

Jag skickade tillbaka ett e-post och berättade för de hur jag resonerar. Får se om de hör av sig tillbaka. Annars överväger jag ångra hela köpet eller anmäla dem till ARN.

10 oktober 2013

Nöjd

Jag beställde en enkel Nokia 100 för 169 kr och den levererades som den skulle, snabbt och smidigt. Jag kan tänka mig att beställa mer från denna sida.

1 september 2013

uselt electroworld!

Köpte en mobil vars batteri inte fungerade som det skulle. Skickade tillbaka varan och blev lovad att få tillbaks den inom 2-3 veckor. Efter 4 veckor fick jag tillbaka den och när jag åter började använda den uppvisade den samma problem som tidigare. Bad att få en ny mobil eller häva köpet men de vägrade och hänvisade till sin rätt att få avhjälpa felet, trots efter förklaringar att jag förlitar mig på min mobil för att få arbete. Deras svar: använd en gammal mobil så länge. Orsaken att jag köpte en ny var att den gamla slutat fungera. Lite medmännsklighet och förståelse hade varit trevligt!

6 februari 2013
Logotyp för Electroworld.se

Svar från Electroworld.se

Hej Olivia!

Din telefon var på service där verkstaden genomförde tester på batteri och strömförbrukning och verkstaden hittade inget fel på ditt batteri eller på strömförbrukningen i telefonen. Verkstaden misstänkte att det var ett mjukvarufel som gjorde att telefonen startades om. Telefonen uppdaterades med ny mjukvara och ett test gjordes där telefonen fungerade som den ska.

Du hade dock fortfarande problem med din telefon och vi kommer därför att skicka in den på back-reparation hos Samsungs verkstad. Vi kommer givetis att ordna så att du får en fungerande telefon!

MVH Jimmie
Store Manager
Electroworld.se

1 vecka blev 5 veckor..

Jag beställde en vara som enligt uppgift fanns på lager, varför leveranstiden skulle vara 3-5 arbetsdagar plus helg dvs. en vecka. Då jag efter 8 dagar går in och tittar på min leveransstatus står det att nytt leveransdatum är 5 veckor efter att jag beställt varan! Inte heller har jag fått någon info om att leveransen nu är senarelagd med en månad..
Dåligt och arrogant Electroworld!

16 oktober 2012

Bra support, bra leveranstider - bra priser.

Har knallat på att handla en hel del från Electroworld. De har alltid bra priser, leveranserna strular aldrig och deras support är verkligen toppklass. Vette fasen om jag haft och göra med bättre support än dem och jag handlar _ofta_ på nätet.

3 juli 2012

Dålig service

Mycket snabb leverans, när väl varor finns i lager. Jag köpte en dator i januari och den är fortfarande på lagning, nu den tredje gången. Den kommer tillbaka med samma fel, och en gång med mer fel. Min hårddisk crashade, så jag fick en ny, men orginalet är 500GB och den nya fick jag 190 GB. Det är en bra affär, om sakerna håller. Går de söndder kan man vänta länge. Nu har de tillochmed brytit mot lagen då de inte ger mig en ny

21 mars 2012

Jätte smidigt!!

Var på jakt efter en skrivare Canon Pixma MG6250.
Träff på Electroworld.se med båst pris och varan på lager.
Leverans på två dagar otroligt bra!!!

9 december 2011