Ekornes- Så besviken
Vi, min fru och jag, bestämde oss för att investera i ett par Mayfair Stressless fåtöljer. De kostade båda mer än 35 000 kr. Pengar vi tog av vårt sparkapital. Efter två år började sitsen på min fåtölj att sjunka ihop! I dag har jag två prydnadskuddar i sisten för att inte hamna på golvet när jag sätter mig! Jag åberopade garanti via försäljaren, Nilssons möbler. Jag fick beskedet att jag väger för mycket samt att det är inte normalt att sitta i stolen mer än 3-4 timmar per dag. Eftersom ni sitter i stolen så många timmar om dagen så motsvarar det 12 års normal sittning. ?? Så om man är pensionär så skall man definitivt inte välja en Ekornes Stressless fåtölj?
Jag är så besviken på såväl Ekornes som Nilssons Möbler i Lammhult för den totala avsaknaden av service samt korkade svar. Stolen är värdelös, punkt. Nu kommer jag att ge den till min mops som älskar att ligga i hålan i sitsen. Nu köper jag en fåtölj, för 3000 kr och är säker på att den kommer att vara mitt liv ut. Jag rekommenderar verkligen ingen att investera i dyra Ekornes Stressless fåtölj.