Bedre service fås nok ikke mange steder. Service folkene i Risskov yder en hel igennem fantastisk service. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til dem og deres måde at takle kunder på. Tak til jer... Se mer
Det här tycker kunderna
Fik i dag en fantastisk service af Peter fra deres support afdeling. Jeg havde behov for hjælp til min kædesav, og Peter var umådelig hjælpsom og fandt hurtigst en Løsning.
Jeg kunne ikke starte min minihakker/ fræser. Fik en meget hjælpsom medarbejder Peter, som udførligt kunne guide mig igennem problemet. En meget tilfreds kunde Mvh. Laurits Jensen
Etter 23 mail og mange tlf nekter de og ta i mot reklamasjon på en pumpe de sendte feil. De nekter og ta retur, selv om det er de osm har gjort feil og de netker og refundere pumpen som er ubrukelig.... Se mer
Plæneklipper på batteri
Plæneklipper på batteri. Den kan højst slå 100kvm pr opladning, og ikke 250, som der står i annoncen. Ellers fin til en lille plæne
Fantastisk kundeservice
Jeg havde købt en robotplæneklipper som desværre gik i stykker.
Proshop hvor jeg havde købt den, var så modbydelige og prøvede alle mulige måder på at snyde mig, men hele forløbet igennem var jeg i kontakt med Einhells reparation afdeling, og de var utrolig søde og hjælpsomme hele vejen igennem, og til sidst fik de medlidenhed med mig angående den behandling jeg blev udsat for af Proshop, så de sendte en ny robotplæneklipper. Endda en nyere model end den jeg havde.
De gutter derinde fortjener al mulig ros.
Hus og have
Havde en håndklipper hvor som stoppede med at virke, kontaktede Silva, hvor jeg havde købt den, men de kunne ikke hjælpe, da jeg ikke kunne fremvise en kvittering. Jeg kontaktede Einhell service, de sendt en pakkelabel med det samme så de kunne reparere den. Jeg troede jeg selv skulle udskifte on/off switchen der var ødelagt. Det kalder jeg god service.
Mvh. Flemming Christensen
De ved hvad service skal være
Efter køb af robotplæneklipper havde jeg problemer med omkransning af plænen. Et par ring til Einhell service og en sød og venlig mand fik ledt mig på rette vej. Efter et par måneder var der problem med batteriet. Ring til Einhell og uden brok fik jeg en lader uden beregning - nå jan det var så batteriet, der var helt dødt, men en mail mere og så kom det på plads uden problemer. De ved hvad service skal være,
Defekt kompressor leveret (kan ikke holde tryk) – dårlig og langsom service
Hej
Én ting er at maskinen ikke har været tryktestet inden levering – det tyder på fejl i kvalitetskontrollen og kan selvfølgeligt ske.
Men værre er at Einhell.dk har været så sløv til at få maskinen repareret eller ombyttet.
Så det er i al fald sidste gang jeg køber noget fra Einhell.
Detaljer:
Jeg købte en ny Einhell 420/50/10 V kompressor gennem homeshop.dk 18.2.2025, som blev leveret 7.3.2025.
Jeg fandt dog hurtigt ud af at den ikke kunne holde det specificerede tryk på 10 bar på begge udgange – den venstre udgang viste sig at lække luft.
Derfor returnerede jeg den i original emballage og havde forventet at jeg enten fik ombyttet den eller i det mindste repareret den hurtigt.
Einhell valgte det sidste, men fik først returneret maskinen uden emballage på en palle med defekten udbedret 2.5.2025 efter adskillige rykkere til homeshop.
Men ved returneringen havde Einhell ikke leveret de stumper med som jeg returnerede sammen med maskinen. Dem modtag jeg så 12.5, så jeg efter næsten 3 måneder kan tage maskinen i brug.
Rigtigt god oplevelse med Emil fra…
Rigtigt god oplevelse med Emil fra kundeservice vedr. et defekt batteri. Udover at selve løsningen var god, så var der også rigtigt hurtigt svar på min henvendelse.
Klar anbefaling herfra.
Professionel hjælp fra kundeservice
Jeg har for et par år siden købt en robotplæneklipper i Proshop, og den har virket fint de foregående år. I år ville den derimod ikke komme i gang.
Jeg kontaktede Einhell direkte og fik en virkelig fin hjælp af Emil i kundeservice.
God at tale med, sender et par instruktionsvideoer, og finder en reservedel til mig, som meget hurtigt bliver sendt.
Første klasses kundeservice.
Ole Andreasen
Rigtig god support oplevelse
Jeg er rigtig glad for einhell’s produkter til hjemme projekter. Jeg havde drømt om deres robot plæneklipper med camera. Men havde lidt problemer med at finde ud af at opsætte starttider korrekt.
Ringede til support og fik rigtig god hjælp. Samt en mail med instrukser til at sætte timer korrekt.
Super fed plæneklipper. Er så glad for den. 👍💪
meget tilfreds med mine maskiner …
meget tilfreds med mine maskiner boremaskine , kapsav, hæklipper, stiksav, multicutter.teresse vasker, buskrydder , arbejds lampe
hilsen Bjarne
Der kører lige nu en kampagne - fup?
Der kører lige nu en kampagne, hvor man via et skema kan registrere sit køb og efterfølgende få tilsendt et batteri.
Skemaet virker bare ikke!
Når man så forsøger at kontakte deres hotline telefonisk for at få hjælp, kører det blot i ring, så man "bliver sendt tilbage til start" hele tiden.
Når man så forsøger at sende dem en besked via hotline, så popper en boks op med tekniske problemer...
Man skulle næsten tro, at de ikke ønskede at besvare spørgsmål omkring deres kampagne, og dermed ikke sende batterier som lovet..
Prof og smidig service
Har købt en robotplæneklipper ved Proshop.
Konstaterer nu at strømforsyninger nu er stået af, hvorfor jeg tager direkte kontakt til einhell..
Telefonen bliver taget omgående og får direkte fat i en medarbejder, der virker løsningsorienteret og imødekommende.. Der findes en nem løsning uden at skal involdvere Proshop..
Dejligt med smidig service af bedste karat.
Super service!
Kjempefin service og support av Emil på kundesenteret. 👏👏👏
Alletiders support, tak til Emil, du skal ha’ den sjette stjerne for din hjælp og dit gode humør
Lasse - Einhell robot plæneklipper
Tak til Emil fra Einhell Danmark. Havde problemer med at finde en reversedel og det var han meget behjælpelig med at løse.
En god oplevelse herfra.
Super service - en pålitelig samarbeidspartner selv med problemer med postlevering i Norge - absolutt anbefalelsesverdig - akkurat som kvaliteten på Einhell - takk igjen!
After recieving a faulty battery as a…
After recieving a faulty battery as a bundle with a product, Einhell sent me a new one.
Jeg har oplevet den bedste service man…
Jeg har oplevet den bedste service man har kunnet tænker sig hos Einhell danmark.
Jeg har robot plæneklipper hvor strømforsyningen er gået. Så i stedet for at sende hele gøjemøget retur til proshop, hvor jeg har købt min plæneklipper, ringede jeg til einhell danmark og talte med Emil. Forklarede ham problemet med den defekte strømforsyning. Han bestilte med det samme en ny fra Tyskland, nemt enkelt og hurtigt. Så tak til Emil for virkelig god service.
Mvh
Mogens Jensen
Struer
Veldig god service!!
God og venlige hjælp
Havde en udfording med et købt produkt.
Fik hurtigt afhjulpet udforingen af Einhell's danske service afdeling (Emil) på en god og venlige måde
Så alt i alt en god oplevelse
Deres service afdeling var søde
Deres service afdeling var søde, høflige, hurtige og fik hurtigt afgjort min sag.
Desværre var forbindelse mellem salgsleddet (Elgiganten) og Einhell ikke helt uden knaster, men det blev løst igen høfligt, dog ikke så hurtigt.
Men alt i alt en fin oplevelse
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.