Jag har bokat bil flera gånger med Economy Car Rental och det har fungerat mycket bar så man har fått ett förtoende. I efterhand fick jag ett negativt besked angående prishöjning på grund av min ål... Se mer
Bra och bekväm bil till bra pris. Lite väl mycket "elektronik" som gjorde det lite svårt att finna alla funktioner, om man inte kände till den specifika bilmodellen. (Upptäckte försent att en funkt... Se mer
Allt har funkat bra förutom att vi fick betala 154euro för full tank men att vi skulle få tillbaka det om vi lämnade tillbaka bilen med full tank. Vilket vi gjorde, men inte fått tillbaka några pengar... Se mer
Det som jag önskade var det jag fick, hämta/lämna utanför ordinarie öppettider, utan extra kostnad. Fria mil, bra försäkringar där hyrbilsföretaget INTE ville sälja på mig mera/flera försäkringar. Br... Se mer
Great prices with Economy Car Rentals in more than 130 countries and 50000 locations We are happy to assist you at any time. Our team is at your disposal 24 hr a day 365 days a year!

If your plans change you can amend or cancel for free up to 48 before the rental pick up time.

Ber kunder att lämna omdömen
Väldigt bra att dom kom med bilen till utgången vid flygplatsen samt att dom även hämtade den där. Bra, ren och ganska ny och väldigt fräsch bil. Låg deposition samt snabbt att få tillbaka den. Väldigt prisvärd! Kommer att hyra där igen!

Svar från EconomyCarRentals
Mycket vänligt mottagande. Dessvärre var vår bil ej laddad….men detta besvär uppvägdes av ett trevligt bemötande.

Svar från EconomyCarRentals
Bilen motsvarade mina förväntningar och fungerade bra under hela hyrestiden på 2 månader. Mycket vänligt och professionellt bemötande av personalen i samband med hämtning och lämning.

Svar från EconomyCarRentals
Det mesta är bra förutom är att priset inte följer med i alla steg!
Lättbegripligt gränssnitt. Ingen deposition.
Tyvärr upptäcktes depositionen i finstilt text mycket långt fram i dokumentet. Borde vara mycket synligare, mycket tidigare!

Svar från EconomyCarRentals
Trevlig personal vid både hämtning och lämning av bil

⚠️ varning, varning!⚠️
Ett bluff företag.
Betalar ni något till de, blir ni blåsta. Pengarna kommer aldrig tillbaka.
Ett bedrägeri företag, helt enkelt.

Svar från EconomyCarRentals
Hyrde bil via economy car rental med fullförsäkring
Fick stenskott på framrutan hyrbilsbolaget debiterade
10,000:- skr economy car rental påstår att försäkringen
gäller inte fast det kostade 84 kr /dag

Svar från EconomyCarRentals
Man blir lurad att skriva en bra upplevelse och innan man ska få bilen så avbokar detta bolaget bilen. Detta har hänt 2 gånger gå inte på bluffen använd en etablerade spelare istället .

Svar från EconomyCarRentals
I efterhand fick jag ett negativt besked angående prishöjning på grund av min ålder som bilförare.
Detta innebär att jag får mörklägga de fyra sita stjärnorna som bevis på min besvikelse och avbokning blev resultatet.
Bokningen gjordes på annat håll utan några problem

Svar från EconomyCarRentals
Mycket enkelt och översiktligt att genomföra bokningen.