Jag har bokat bil flera gånger med Economy Car Rental och det har fungerat mycket bar så man har fått ett förtoende. I efterhand fick jag ett negativt besked angående prishöjning på grund av min ål... Se mer
Bra och bekväm bil till bra pris. Lite väl mycket "elektronik" som gjorde det lite svårt att finna alla funktioner, om man inte kände till den specifika bilmodellen. (Upptäckte försent att en funkt... Se mer
Allt har funkat bra förutom att vi fick betala 154euro för full tank men att vi skulle få tillbaka det om vi lämnade tillbaka bilen med full tank. Vilket vi gjorde, men inte fått tillbaka några pengar... Se mer
Det som jag önskade var det jag fick, hämta/lämna utanför ordinarie öppettider, utan extra kostnad. Fria mil, bra försäkringar där hyrbilsföretaget INTE ville sälja på mig mera/flera försäkringar. Br... Se mer
Great prices with Economy Car Rentals in more than 130 countries and 50000 locations We are happy to assist you at any time. Our team is at your disposal 24 hr a day 365 days a year!

If your plans change you can amend or cancel for free up to 48 before the rental pick up time.

Ber kunder att lämna omdömen
Bra pris för helt OK bil. Lite väl påstridig personal som vill sälja extra försäkringar.

Svar från EconomyCarRentals
Bra webbsida, tydlig info. Svar även via mail kring försäkring .
Bilen ren, hel och ny.
Bra service och upphämtning utanför dörrarna på flygplatsen.
Bra pris och smidig betalning på plats.

Svar från EconomyCarRentals
Vi brukar använda ECR när vi rest till Grekland och det har alltid fungerat fläckfritt.
Uthyrningsfirman har mött upp oss på flygplatsen och kört oss till deras park där vi betalt det resterande beloppet och sedan har vi fått en bil.
Här bör noteras att i deras annons står det en exempelvis " Ford focus eller Liknande" och det har hittills, 3 gånger, slutat med "liknande" vilket innebär att man inte ska förvänta den bilen som står i annonsen utan en annan, bra men billigare bil.
Det betyder dock inte att bilen man får är dålig utan inte den man tror.
Exempelvis så hyrde vi första gången en Ford focus (annons bild) men fick Nissan i30 och andra gången var det samma men en sämre bil.( AutoUnionCarRentals)
Sista gången nu betalade vi för en Toyota Auris men fick en Audi A3(Avance var rentals)
Dock kan tilläggas att i deras bilpark har de Bara fräscha bilar av bra kvalitet men inte alltid de som står i annonsen utan utgå mer efter vad man behöver.
En liten, mellanstor, stor så får man det.
För övrigt har personalen och uthyrningsfirmorna varit trevliga ochbra och depositionen har Alltid betalats tillbaka.
Är i största allmänhet nöjd med processen men kanske kunde få lite mer information om vad som händer när man anländer till flygplatsen av uthyrningsfirman så man vet vad man ska göra.
Sist så tog ingen emot mig så jag fick ringa och få sa han " att ingen kommer och hämtar dig. Firman ligger precis vid flygplatsen så du kan gå hit"
Det hade varit bättre för det blev ett stressmoment.
Tips! Kolla annars upp själv vad som gäller
//Anders med familj från Varberg, Spannarp

Svar från EconomyCarRentals
Jag upplever inte att företagen som man hyr av använder sig av det underlag som ni levererar till dem.

Svar från EconomyCarRentals
Fin bild och MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE! Kön var tyvärr lite lång men så kan det vara. Tack

Svar från EconomyCarRentals
Jätte enkelt hitta och boka bil. Hittade bästa pris av alla jag letade. Bilen var den som jag bokade. Service på plats trevligt, förklarade allt. Smidigt lämna bilen och deposit på kredit kort deaktiverades under samma veckan bilen lämnades.

Svar från EconomyCarRentals
Jag har bara haft bra erfarenheter när jag har hyrt bil genom EconomyCarRentals. Jag har hyrt bil genom dem mer än 10 gånger under 14 år.

Svar från EconomyCarRentals
Inga dolda avgifter när man bokar med economycarrentals. Allt är inräknat i priset.
Snabb hämtning och återlämning!