EconomyCarRentals Omdömen

47 369
TrustScore 4.5 av 5

4,4

Jag har bokat bil flera gånger med Economy Car Rental och det har fungerat mycket bar så man har fått ett förtoende. I efterhand fick jag ett negativt besked angående prishöjning på grund av min ål... Se mer

Bra och bekväm bil till bra pris. Lite väl mycket "elektronik" som gjorde det lite svårt att finna alla funktioner, om man inte kände till den specifika bilmodellen. (Upptäckte försent att en funkt... Se mer

Allt har funkat bra förutom att vi fick betala 154euro för full tank men att vi skulle få tillbaka det om vi lämnade tillbaka bilen med full tank. Vilket vi gjorde, men inte fått tillbaka några pengar... Se mer

Det som jag önskade var det jag fick, hämta/lämna utanför ordinarie öppettider, utan extra kostnad. Fria mil, bra försäkringar där hyrbilsföretaget INTE ville sälja på mig mera/flera försäkringar. Br... Se mer

1. Biluthyrningsbyrå

Great prices with Economy Car Rentals in more than 130 countries and 50000 locations We are happy to assist you at any time. Our team is at your disposal 24 hr a day 365 days a year!

Let's Find A Great Deal For Your Rental Car

Economy Is Our First Name
One of our top priorities is to adjust each package we offer to our customer’s exact needs. We offer a variety of options that can enhance your experience, Always according to your necessities, and help you get the best out of your holidays or your business trip.
Book Safe And Easy
Our smart booking engine searches for for the best price, car category, extras, exclusive offers and discounts suiting your needs. You can securely book online today only with a small down payment and pay the rest upon your arrival at the desk!
Leading Experts
With more than 15 years of online Car Rental market experience we guarantee value for money EconomyCarRentals has provided millions of customers with the best possible guaranteed price for their Car Rental. We welcome you to become our next satisfied customer.

Free Cancellations up to 48 hours before pick up

If your plans change you can amend or cancel for free up to 48 before the rental pick up time.

Up to 48 hours before your rental starts you can amend or cancel for free. Just log into your booking details and do it online.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

47 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(47 369)

9 097 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

allt är så ok

13 juni 2026

Dear Enes Hadzialic

We truly appreciate your positive feedback and look forward to assisting you again soon.

EconomyCarRentals.com

Bra pris för helt OK bil

Bra pris för helt OK bil. Lite väl påstridig personal som vill sälja extra försäkringar.

8 juni 2026

Dear Mikael Filipsson

We appreciate your positive feedback and look forward to assisting you again soon.

Valencia biluthyrning

Bra webbsida, tydlig info. Svar även via mail kring försäkring .
Bilen ren, hel och ny.
Bra service och upphämtning utanför dörrarna på flygplatsen.
Bra pris och smidig betalning på plats.

8 juni 2026

Trevligt BVC emötande

31 maj 2026

Dear Bo Björk

EconomyCarRentals.com

Vi brukar använda ECR när vi rest till…

Vi brukar använda ECR när vi rest till Grekland och det har alltid fungerat fläckfritt.
Uthyrningsfirman har mött upp oss på flygplatsen och kört oss till deras park där vi betalt det resterande beloppet och sedan har vi fått en bil.
Här bör noteras att i deras annons står det en exempelvis " Ford focus eller Liknande" och det har hittills, 3 gånger, slutat med "liknande" vilket innebär att man inte ska förvänta den bilen som står i annonsen utan en annan, bra men billigare bil.
Det betyder dock inte att bilen man får är dålig utan inte den man tror.
Exempelvis så hyrde vi första gången en Ford focus (annons bild) men fick Nissan i30 och andra gången var det samma men en sämre bil.( AutoUnionCarRentals)
Sista gången nu betalade vi för en Toyota Auris men fick en Audi A3(Avance var rentals)
Dock kan tilläggas att i deras bilpark har de Bara fräscha bilar av bra kvalitet men inte alltid de som står i annonsen utan utgå mer efter vad man behöver.
En liten, mellanstor, stor så får man det.
För övrigt har personalen och uthyrningsfirmorna varit trevliga ochbra och depositionen har Alltid betalats tillbaka.
Är i största allmänhet nöjd med processen men kanske kunde få lite mer information om vad som händer när man anländer till flygplatsen av uthyrningsfirman så man vet vad man ska göra.
Sist så tog ingen emot mig så jag fick ringa och få sa han " att ingen kommer och hämtar dig. Firman ligger precis vid flygplatsen så du kan gå hit"
Det hade varit bättre för det blev ett stressmoment.
Tips! Kolla annars upp själv vad som gäller
//Anders med familj från Varberg, Spannarp

1 juni 2026

Dear Anders Svarén

Supersnabb administration

Supersnabb administration, bra bemötande.

25 maj 2026

Dear Bodil Lindell

EconomyCarRentals.com

Jag upplever inte att företagen som man…

Jag upplever inte att företagen som man hyr av använder sig av det underlag som ni levererar till dem.

1 juni 2026

Dear Lars Magnusson

Good

Bert god service

25 maj 2026

Dear Hans Öster

Enkelt

Enkelt, snabbt och bra service.

18 maj 2026

Lätt att boka

23 april 2026

Dear Freddy

Fin bild! MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE

Fin bild och MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE! Kön var tyvärr lite lång men så kan det vara. Tack

15 april 2026

Dear Annica Bergstrand

EconomyCarRentals.com

Jätte enkelt hitta och boka bil

Jätte enkelt hitta och boka bil. Hittade bästa pris av alla jag letade. Bilen var den som jag bokade. Service på plats trevligt, förklarade allt. Smidigt lämna bilen och deposit på kredit kort deaktiverades under samma veckan bilen lämnades.

21 april 2026

Dear Canco

Thank you for taking the time to leave a review.

We truly appreciate your positive feedback, as it helps us continually improve our services and provide you with the best possible experience.

EconomyCarRentals.com

Jag har bara haft bra erfarenheter när…

Jag har bara haft bra erfarenheter när jag har hyrt bil genom EconomyCarRentals. Jag har hyrt bil genom dem mer än 10 gånger under 14 år.

31 mars 2026

Dear Ove H.

EconomyCarRentals.com

Inga dolda avgifter när man bokar med…

Inga dolda avgifter när man bokar med economycarrentals. Allt är inräknat i priset.
Snabb hämtning och återlämning!

17 april 2026

Dear E.B