Beställde varan den 29/9/2022 en vit gucci marmont. Betalade via Swisch! Fick hem väskan 9/10/2022 visade sig att den var FAKE och stämde inte alls med beskrivning på hemsidan. Riktigt ful och många d... Se mer
Ecoliving
Jag köpte tre väskor via Klarna. En kom aldrig. En var undersökt och inte äkta och den tredje ville jag då inte behålla. Jag fick returnera båda levererade väskor och trots det ligger det kvar tre fak... Se mer
VARNING för detta företag! Har fortfarande inte fått mitt paket skickat och får inte svar via mejl heller! Verkar vara långt ifrån den enda som drabbats. Sjukt oseriöst företag och själva idén med fö... Se mer
Har fungerat felfritt tidigare men nu börjar det att strula. Gjorde en beställning sedan februari månad, företaget aktiverade fakturan och lät den löpa sedan har ingen leverans eller besked skett. Otr... Se mer
Andra tittade också på
Trevlig bemötande och bra riktigt bra …
Trevlig bemötande och bra riktigt bra produkter inom hälsa med wholefoods vitaminer!
RIKTIGT RIKTIGT NÖJD MED FÖRETAGET
RIKTIGT RIKTIGT NÖJD MED FÖRETAGET. JÄTTEBRA PRISER. FINA EKO OCH VEGOPRODKTER. GENERÖS SERVICE. FIN PAKETERING. JÄTTESNABB LEVERANS. FICK MED ALLT JAG BESTÄLLDE TOM FICK JAG GRATIS GOTTIS, SJUUUUKT SNÄLLT!!! tRO MIG, NI KOMMER ATT BLI NÖJDA OM NI HANDLAR HOS DEM. JAG TVEKADE I BÖRJAN. HADE KONTAKTAT DEM FLERA GÅNGER, INGET SVAR. KÄNDES BLUFF. NU HAR JAG FÖRSTÅELSEN. DET ÄR ETT GANSKA NY ÖPPNAT MED BEGRÄNSADE RESURSER I DAGSLÄGET. HELT NORMALT. KOMMER ATT HANDLA FLERA GÅNGER DÄR. REKOMMDERAR <3
Grymt med Eco
En bra butik med en grym affärsidé. Gillar det stora utbudet av ekologiska varor, både mat och för hemmet. Jätte bra! Äter mycket bars, tycker det är bra mellanmål och nyttigt och Ecoliving har många härliga bars.
Bra!
Allt fungerade som man kan vänta sig. Lev kom med DHL. Ekologiska produkter. Bra utbud.
Mycket dålig service
Har inte fått någon bekräftelse på min beställning, inte heller något mail om att den är på väg. Det har nu gått mer än angivna dagar för leverans. De svarar inte när man mailar via kontakt-funktionen på deras hemsida. Att ringa till dem går inte heller.
Vad är detta? Bluff-företag?
Rekommenderas inte
Fick varor med väldigt kort bäst-före-datum. Har mailat flera gånger att jag vill reklamera och häva köpet men får inget svar.
Dåligt att de skickar nästan utgångna varor samt inte svarar på mail och tar emot min reklamation. Ur usel service! Tänker aldrig handla där igen!
Toppen företag!
Jag är jätte nöjd med ecoliving, snabb leverans och varit nöjd med mina produkter jag beställt. Rekommenderas verkligen :D
handla inte, noll service!
Jag fick fel varor levererade och mailade dem direkt. Tre mail senare, både via epostadressen de anger och även via hemsidan, inget svar. Jag handlar varje vecka via nätet och har aldrig upplevt nåt liknande. Att de ens får fortsätta finnas som företag, fortsätta sälja varor är obegripligt! Kommer aldrig nånsin köpa av dem igen och uppmanar alla jag känner att inte heller göra det. Otroligt oseriöst företag!
Har inte fått mina varor
Är mycket missnöjd då jag har betalat över 1000 kr men inte fått mina varor. Har försökt att nå ecoliving ett flertal gånger utan resultat.