Ecoliving
Andra tittade också på
Lurar folk på pengar!!
Beställde varan den 29/9/2022 en vit gucci marmont. Betalade via Swisch! Fick hem väskan 9/10/2022 visade sig att den var FAKE och stämde inte alls med beskrivning på hemsidan. Riktigt ful och många defekter. Returnerade väskan några dagar efteråt och försökte komma i kontakt med företaget som var riktigt svårt att få tag på. Svarade inte på mail och tog väldigt lång tid innan de skulle svara. Fick jaga efter dem med x antal mail. Polisanmält och lämnade betalningsföreläggande till kronofogden. Hade tagit videon på väskan och har sparat alla bevis. Oseriös och lurar folk på pengar. De byter namn på deras Instagram från ecolyxig till secondhand_el88. Köp aldrig där ifrån!!!!!!
Ecolyxig.se Köp inte från detta företaget BLUFF!!!
Köp inte från detta företaget Ecolyxig.se heter sidan.
Bluff företag beställde och fick FAKE väskor.
Jag beställde två väskor i mars månad dem kom efter tre veckor och kontrollerade väskorna med en expert och visade sig vara FAKE. Mejlat företaget flera gånger och dem svarar aldrig. Nu har jag en faktura på klarna på 14 000kr som har varit pausad sen mars månad som jag måste bestrida och inget händer. Har returnerat väskorna men dem undviker att ta emot returen så jag fick ta emot paketet igen. Så OSERIÖST företag. Kommer polisanmäla dem!!
Replicor och utebliven leverans
Jag köpte tre väskor via Klarna. En kom aldrig. En var undersökt och inte äkta och den tredje ville jag då inte behålla. Jag fick returnera båda levererade väskor och trots det ligger det kvar tre fakturor hos Klarna med en kostnad på ca 17.000kr som jag måste bestrida. HANDLA INTE DÄR!!
Finns ingen kundtjänst
Betalade men fick aldrig några varor. Tack vare att jag valde klarna så fick jag tillbaka mina pengar. Stor varning på detta företag!
Har fungerat felfritt tidigare men nu…
Har fungerat felfritt tidigare men nu börjar det att strula. Gjorde en beställning sedan februari månad, företaget aktiverade fakturan och lät den löpa sedan har ingen leverans eller besked skett. Otroligt less och besviken. Fult att göra så. Jag var ett av era bästa kunder, garanterat. Nu kanske ni förlorar mig.
Skickar inga varor och svarar inte på…
Skickar inga varor och svarar inte på mejl. Jag har kontaktat Konsumentverket.
Inte fått mina varor!
La en beställning 3 mars och har fortfarande inte fått varorna. Har mailat dem men inte fått någon respons. Tur att jag valde klarna faktura och kunde pausa min betalning. Jag kommer inte betala ett öre innan jag ser mina varor.
Fusk-företag!!
Vad är detta för fusk-företag??
Samma som alla andra här.
Beställde och betalade, men sen varken ser eller hör man något mer. Ingen respons på mails.
När får jag min beställning?????
Betalade direkt via Klarna
Betalade direkt via Klarna, men har fortfarande inte mottagit min beställning efter 1,5 månader.
Har försökt komma i kontakt med bolaget flera gånger utan resultat. Ägaren Ronald William Domelid kanske kan ta sig tiden att återbetala pengarna?
Har liksom andra här beställt och…
Har liksom andra här beställt och betalat men inte fått några varor eller svar på mail.
VARNING VARNING
Önskar att jag läst här innan jag beställde!
Beställde som tur var bara en vara men, som någon annan också gjort, så förskotts betalade jag.
Beställde 31 januari men har fortfarande inte fått någon vara.
Mailat som andra men inte fått något svar.
Så jä*la dåligt!
Beställt vara 1/2 och idag den 15/2…
Beställt vara 1/2 och idag den 15/2 fortfarande ingen vara. Som många andra har jag skickat mail och även ringt. Tyvärr ingen återkoppling. Såg att hon har anmärkningar hos Kronofogden. Synd på en fin e-handels butik.
De skickar inte varorna man beställt…
De skickar inte varorna man beställt eller ens svarar på mail när jag hör av mig och undrar var min beställning blir av. Förbetalade gjorde man också, dum som man är.
Har beställt varor för snart en månad…
Har beställt varor för snart en månad sedan och betalat men inte fått några varor än. Svarar inte på Mail.😡
Köp inte från det här företaget
Köp inte från det här företaget! De är inte seriösa. Jag beställde för en månad sedan, betalde men fick aldrig varan. Finns ingen kundtjänst. Skrev tre mail, ingen svarar. Går inte att ringa.
VARNING för detta företag
VARNING för detta företag! Har fortfarande inte fått mitt paket skickat och får inte svar via mejl heller! Verkar vara långt ifrån den enda som drabbats. Sjukt oseriöst företag och själva idén med företaget är ju riktigt konstigt! Sälja varor som har nått sitt bäst före datum till fortfarande höga priser?
Inte fått varan trots att det gått…
Inte fått varan trots att det gått flera veckor sen den skulle ha levererats. Har dock fått fakturan. Får inget svar på mail jag skickar till dom. Handla någon annan stans är mitt tips. Har som tur är köpt via klarna så jag förlorar inga pengar.
Uruselt
Uruselt, fick fel varor och en var trasig pga dåligt packad leverans. Har mailat upprepade gånger under flera veckor för att kunna returnera varorna och få tillbaka mina pengar men får inga svar. Har aldrig upplevt något liknande.
Professionellt!
Bra utbud av unika produkter. Professionellt, gratis leverans till dörren! Utmärkt! Rekommenderar andra!
Har inte fått mina varor
Har inte fått mina varor. Mejlat flera ggr-inget svar. Inget tel nr, ingen adress. Gömmer sig i Salem nånstans...