Finns tydligen spridda omdömen här. Blev lite nervös efter att ha läst här, efter jag redan hade lagt beställningen. Helt i onödan. Fick mina varor utan problem och inom ett par dagar. Kommer def att... Se mer
allt för lång leveranstid och det är den andra gången i rad. Fick förra gången beställa från ett annat företag på nätet då det tog så lång tid för att det skulle komma fram. Tycker juicen är bra myc... Se mer
Halvsnabb leverans. Jag köpte 2 nya batterier som är dåliga, e-juice hållarna köpte jag 6 st av men bara 2/6 funkar, e-juicerna e toppen men skulle vart bättre om man kunde välja mellan 10ml, 30ml och... Se mer
Ingen leverans på 10 dagar!!! Mottagit fakturan som skall betalas inom 14 dagar!!! Sänder flera mail men får inget svar...ringer under deras telefontider men kommer bara till telefonsvarare! Är det... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
supernöjd
fick precis det jag beställde. Snabbt o enkelt beställt o levererat.
ha de gott
Felfritt
Har handlat diverse e-juicer här vid tre tillfällen. Utbudet är stort, varierat och prisvänligt. Än så länge så har leveranstiden inte passerat två dygn. Vansinnigt snabba leveranser, snabb & trevlig service om man har några funderingar - det här stället gör sig förtjänt av toppbetyg helt utan några negativa anmärkningar.
Eciggbutik leverrear produkter snabbt och med hög kvalitet
Jag är väldigt nöjd. Första leveransen tog visserligen lite längre tid (6 dagar) men det som jag beställt efteråt tog bara 3 dagar innan jag mottog mina varor. Deras utbud är väldigt brett och jag har funnit mina favoriter :)
snabba
Fick varorna snabbt men frakten gjorde att det inte vart så mycket billigare än att köpa dom i min närmsta butik. Produkten är ganska bra, jag gillar lakris smaken men den är lite lös. får bättre rök när vätskan är fylligare och den håller längre då. Overall
så är jag nöjd
Snabb leverans och bra produkter.
Det ända som jag tycker är dåligt är att om man bara vill ha med sig 1 batteri men ha 2 munstycken med sig så läcker det om munstycket.Man kanske kan fixa någon slags bottenplatta som man skruvar fast så det inte kan läcka.
super nöjd
snabb leverans, bra produkter, perfekt bemötande harr inget att klaga på. Rekomenderat er till många. har varit rökfri sen jag fick era produkter. Ur nöjd=)
Usel leveranstid denna gång!
Ni har tidigare varit snabba med att få ut ordrar när varorna har indikerats ligga på lager, men denna gång var detta inte fallet, trist.

Svar från Eciggbutik
Hur bra som helst och snabb leverans
Lätt att röka och kanon bra ejucie ...
Serviceförbättring
Det tar lite för lång tid att få sitt paket. den 6/10 fick jag ett
mejl att min order var packad och skickad, idag 13/10 har jag
fortfarande inte fått paketet

Fan.
Får aldrig mina fakturor via email med billmate överväg att gå över till pappersfakturor. Har åkt på 2 påminnelseavgifter och 1 inkassokrav tack vare att jag inte fått mina fakturor.

Nätets bästa ecigg butik
Snabba leveranser, bra priser och utbud. Många gånger förmånliga rabatter.
Hjälpsam kundtjänst som är lätta att nå samt svarar snabbt.
Den bästa platsen för elcigg
Jag är mycket nöjd med plats och leveransprodukter,jag är glad.
Nöjd
För fem stjärnor så behöver lagerstatus på hemsidan vara uppdaterad. Beställde en vara som skulle finnas i lager enligt sidan men som i verkligheten var slut.
Annars bra service o snabb leverans
Otroligt seg leverans, 1/3 på kundtjänsten är oförskämda. använd elcigg.se istället.
Jag har haft kontakt med Eciggshop 3 gånger, en av dom gångerna blev jag dåligt bemött, ville inte alls ha med mig att göra, pratade knappt som man förstod och var allmänt oförskämd.
Beställde e-cigg för 1 vecka sen men leveransen har inte gått iväg enligt posten, enligt eciggshop så gick den iväg i torsdags.
Inte mycket positivt att säga förutom att dom skickade om ett nytt paket utan att ta betalt.-
Update:
Skulle ha fått ett nytt paket utskickat, har inte fått bekräftelse eller ordernummer på det.
Inväntar morgondagen, den avgör om denna butik får 4 eller 1 stjärna.
Update: Morgondagen kommen
Försökt att ta kontakt med Eciggbutik, inget svar på telefonen.
Har även kollat med lokala ICAbutiken om dom har fått det: svar nej.
Nu har det gått snart 8 arbetsdagar sedan jag beställde.
Med postens prio1paket som det står att dom använder så ska det ta 1-2 dagar, jag hade godkänt 4 dagar om det hade kommit.
Fakturan går ut om 7 dagar men hur roligt är det att betala saker som man kanske inte ens kommer att få?
UPDATE
dom hade tydligen inte skickat om det i måndags.
avbokade beställningen och beställde från elcigg.se, beställde i onsdags kl 15:20, paketet var här torsdag kl 11:45.
1 stjärna står kvar.
Mvh