Eciggbutik Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,5

Finns tydligen spridda omdömen här. Blev lite nervös efter att ha läst här, efter jag redan hade lagt beställningen. Helt i onödan. Fick mina varor utan problem och inom ett par dagar. Kommer def att... Se mer

allt för lång leveranstid och det är den andra gången i rad. Fick förra gången beställa från ett annat företag på nätet då det tog så lång tid för att det skulle komma fram. Tycker juicen är bra myc... Se mer

Halvsnabb leverans. Jag köpte 2 nya batterier som är dåliga, e-juice hållarna köpte jag 6 st av men bara 2/6 funkar, e-juicerna e toppen men skulle vart bättre om man kunde välja mellan 10ml, 30ml och... Se mer

Ingen leverans på 10 dagar!!! Mottagit fakturan som skall betalas inom 14 dagar!!! Sänder flera mail men får inget svar...ringer under deras telefontider men kommer bara till telefonsvarare! Är det... Se mer

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Efter 23 år, ett paket om dagen så tog det tre månader att bli rökfri!

Jag var supernöjd med era produkter, jag började med högsta nikotinhalt å trappade ner till noll på tre månader utan att det var jobbigt. Så rekommenderar detta till alla rökare jag känner och det är fler som har testat med goda resultat :) Poängtera att jag rökte ett paket om dagen och gjort så i 23 år.
Med vänlig hälsning Petra

20 april 2014

Jag vill inte varje gång medan jag handlar skicka mina omdöme

Jag vill inte skicka mina omdöme varje gång medan jag handlar. Ni är inga små barn. Trogen kund får välja själv att skicka omdömen . Inte alltid passar det . Det är irriterande och sänkte omdömet.
Dessutom hunnit ja att få fakturan, men fortfarande väntar på leveransen.

17 april 2014

Hej Beata,

Jag tar din feedback gällande omdömen vidare till ansvarig och ser om vi kan lösa detta på något sätt. När det kommer till din leverans så ligger den på utlämningsstället och väntar på dig :) Jag sänder info gällande detta till din mail nu direkt så du kan hämta produkterna!

Glad påsk!

För lång leveranstid.

Alldeles för lång leveranstid för ett "postpaket", med leverans till brevlådan.

15 april 2014

Hej Mikael,

Beklagar om det har tagit lång tid att få hem produkterna nu efter vår lagerflytt. Vi är dock äntligen back on track och sänder ut alla orders direkt, så du ska inte uppleva detta i framtiden.

Glad påsk!

Ganska dåligt.

När jag och min sambo första gången beställde ifrån eciggbutiken och allting funka perfekt. När vi skulle beställa andra gången så började allt krångla. Jag kunde inte betala med min bank, det kunde inte ens svärmor. Jag får inga frakturer eller mail angående varorna. Ganska tråkigt

13 april 2014

Hej igen, Elin.

Beklagar strulet du hade i samband med din senaste order. Jag hoppas dock du mottog mitt mail i måndags med fakturan?

Glöm inte bort kunderna

Har handlat hos Er länge och har föredragit det tack vare de snabba leveranserna. Den senaste gången tog det på tok för lång tid och förklaringen var omstrukturering i lagerföring och flytt. Detta borde varit bättre planerat gentemot ordergången. Alltså skulle planeringen gjorts utefter det goda rykte ni har... snabba leveranser. Inget skulle få störa detta.

Nu naggades lusten att handla hos Er av flera anledningar... men en leverans som vanligtvis tagit 2 dagar tog en hel vecka.

Hade företagets planering gjorts enligt ovan hade betyget varit en klar 5:a

11 april 2014

Hej Magnus,

Ja, jag håller med dig. Försenelserna vi hade i samband med vår lagerflytt var inte helt optimala och det är lätt att vara efterklok och tänka att vi hade kunnat lösa det på ett annat sätt. Jag kan dock meddela dig att vi är "back on track" men alla utskick nu och det ska inte vara några försenelser i leveranserna framöver.

Ingen effekt

Jag köpte en engångs cigarett med nikotin med jag kände inte att det gav någon effekt när jag använde den.

10 april 2014

Hej Jessica,

Det låter inte bra. Självklart ska det vara effekt på dom, så det måste dessvärre vara något fel på den. Jag har bett lagret sända dig en ny.

Mvh, Mirja

Tyvärr!

Beställde stora paketet den 23 mars men har bara fått en vätskefylld flaska samt nyckelringshalsband än, så jag kan inte uttala mig om produkten. Inget mejl om förklaring varför har kommit heller. Jag har webshop där jag säljer kläder för långa tjejer och kan därför rekommendera detta företag att förbättra servicen, om det ska överleva. Jag skickar paketen med postens "brev skicka lätt", där de skickar mejl om när paketet registreras, när kunden har detta på utlämningsstället och även när kunden hämtat paketet. Det är dessutom så billigt att skicka på detta sätt att jag erbjuder fraktfritt inom Sverige. Jag skickar även paketen samma dag eller dagen efter, beroende på när beställningen kommer. Tillgänglighet nästan alla tider på dygnet. Detta kallas drömservice och inget av detta står detta företag för, tyvärr.

Ingen kommentar från detta företag än. Nu är det den 17 April och jag har fortfarande inte fått resten av det jag beställde, ingen förklaring från kundtjänst heller. Däremot har jag fått en fakturapåminnelse på hela beställningen med 60kr i påminnelseavgift. Är inte hela grejen med faktura att man får prylarna först och betalar sedan? Nu gäller det inte ens en stjärna längre, extremt dålig service, kommer aldrig att handla där mera, samt har talat om detta för de jag känner, som tidigare beställt. Sorry!

8 april 2014

Hej Diana,

Beklagar att du har hamnat i kläm i och med vår lagerflytt. Jag sände dig ett mail tidigare idag där jag informerade dig om att påminnelse avgiften är bortagen samt att jag har bett lagret eftersända det som saknades direkt. Det var dessvärre något tekniskt fel första dagarna efter lagerflytten vilket resulterade i att vårt system och lagrets system inte kunde "prata" med varandra. Dessvärre fick vi ingen riktig information från systemena vad som hände och därför såg det ut som att order + utskick hade gått helt rätt till på din order.

Ännu en gång - beklagar detta och hoppas att du har resterande produkter imorgon, eller i övermorgon.

Mycket proffsig kundhantering

Hade problem med laddningen av min nya ecigg och det var inga problem när jag ringde kundtjänst!!! Samtalet bröts och den jag pratade med på företaget både ringde upp och mailade mig

7 april 2014

Helt kanonbra !

Har handlat några ggr nu på Eciggbutik . Jättenöjd , enkelt , inga postförskott eller extra fördröjningar , bara pang på , kolla postlådan dagen efter och börja blossa igen .

Telefonnumret verkar dock fungera mindre bra , har haft lagerflytt eller inventering i flera dagar nu , gjorde mej lite irriterad , men jag hade inga direkt viktiga frågor , endast typ , bla bla bla ....- Så jag förstår dom ...

Janne.

5 april 2014