Easypick ændrede mit abbonnement uden min samtykke og nægtede at returnere pengene
Easypick ændrede mit abbonnement, efter jeg havde tilmeldt mit kort, trak penge dagligt og nægtede herefter at sende penge retur.
I deres abb blev vist følgende tre abb.typer:
1) Easy One, betal 29kr pr påbegyndt 24t
2) Easypick UNLIMITED, betal 249kr for et års forbrug
3) Self-service locker DAILY, betal 49kr pr dag (automatisk fornyelse)
Jeg valgte nr 1 og holdte mig inden for de 24 t.
To dage efter indser jeg at Easypick, uden hverken at informere mig el have min samtykke med, har ændret mit abb. til "DAILY 29kr dagligt". Et abb. der ikke findes i deres app.
Undskyldningen var at abb. 1. kun findes i Norge, men dette står kun på hjemmesiden, ikke i app'en og det er i app'en man tilmelder sig og betaler.
Dvs. hvis det er en reel fejl og ikke fejlagtigt information, lægger ansvaret stadigvæk på dem.
Det er falsk markering og svindel at ændre folks abb. efter de deler indbetalingsoplysninger og løbende opkræver 29kr pr dag.
Jeg prøvede at afmelde mit abb og app'en virkede ikke så jeg måtte ringe ind og bede dem om det. Det gjorde de så til sidst, men nægtede at sende penge retur.
Deres online support tråd er rodet og svar fra dagene er blandet sammen i ét kæmpe rod.
Når man endelig står ved skabene fysisk, er forbindelsen ustabil trods min internet og bluetooth forbindelse var stabil. Det tog mig 60min at få åbnet en låge og 7/11 medarbejderen kunne heller ikke hjælpe mig, da Easypick ikke samarbejder med dem de køber pladser hos, de køber bare en plads.
Ingen i kundeservice kender til app'en trods det er den man bruger - de kender til hjemmesiden. Besynderligt i min optik.
Herefter tog jeg fat i min bank, har gjort indsigelse og fået mine 29kr retur for ekstra dagen dd.
Det kan ikke være rigtigt at en hurtigt løsning til nøgleovergivelse pludselig skal tage 4 dages energi væk fra dit liv. Det blev en principsag for mig til sidst - og denne meddelelse et håb om at hjælpe andre derude der overvejer at bruge deres service, så de ikke bliver snydt ligesom jeg blev.
Nu mangler jeg at få slettet min konto, for dén funktion virker heller ikke i app'en. Jeg afventer svar fra deres kundeservice på dette.
Eneste plus er en sød medarbejder den første dag, som guidede mig da min låsebox blev åbnet kl 22 om aftenen. Når man sender linket kan boxen åbnes uanset hvor man befinder sig i verden - og de steder deres boxe hænger, samarbejder ikke med Easypick (endnu et problem som når man oplever dette).
10 juli 2024
Omdöme utan inbjudan