DUTCH DILIGHT

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

20 december 2024 twee lampen besteld voor in de kinderkamer van onze dochter. Midden januari 2025 gemaild & antwoord gekregen van Debbi & Jan dat "ze weer op orde zijn & alles komende da... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ICH HABE IM JANUAR EINE LAMPE BESTELLT. AUF X-FACHE AUFFORDERUNG DIE LAMPE ENDLICH ZU LIEFERN -> NICHTS! NUN BEI PAYPAL DIE RÜCKFORDERUNG BEANTRAGT

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrijf is oplichterij: ze leveren de bestelde lamp niet. wel af een toe een mail waarin allerlei excuses gemaakt worden (verhuizing, ziek etc). En hun website is ook niet in order: het KvK nummer klo... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Net als vele anderen kochten wij een tijd terug een lamp via deze site. Nooit geleverd. De mails van Jan van der Dussen begonnen met verhalen over vakantie, afwezigheid, privé omstandigheden en werd... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik

Skrivet av företaget

SOME THINGS SIMPLY DON’T GO OUT OF STYLE Wij maken lampen op natuurlijke stijlvolle wijze. Met passie voor mooie kwaliteitsmaterialen. Eerlijk, eigen, warm en een beetje frivool. Precies zoals we zijn voor een verlicht leven. Iedere lamp is uniek, handgemaakt, daarom soms lichtelijk verschillend, de één van de ander. 100% Dutch.

Kontaktuppgifter

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling wel betaald maar nooit ontvangen. Bestel hier nooit iets!

Op 11-04 hier een vogeltjeslamp besteld. Ondanks allerlei toezeggingen, beloftes en zelfs een garantie dat hij al verstuurd zou zijn heb ik de lamp tot op heden niet ontvangen (maar wel betaald).

Op bellen en mailen wordt voor het gemak gewoon niet meer gereageerd. Een negatieve review die ik op hun site plaatste was binnen 10 minuten ineens verdwenen. Heel typisch allemaal...

Ik wil iedereen waarschuwen voor dit 'bedrijf', want het zijn gewoon een stelletje oplichters. Waardeloos!

Heb inmiddels aangifte bij de politie gedaan wegens oplichting en aankoopfraude.

1 augusti 2022
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för DUTCH DILIGHT

Svar från DUTCH DILIGHT

Dutchdilight.com = pure oplichterij

Dutchdilight.com van Jan van der Dussen uit Laren (NH) is onbetrouwbaar; bestelling wordt na betaling niet uitgeleverd. Ook is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar (enkel voicemail / niet teruggebeld). Op mailberichten wordt met valse voorwendselen gereageerd. Pure oplichterij

24 juni 2022
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för DUTCH DILIGHT

Svar från DUTCH DILIGHT

We leveren van uit ruime voorraad alles vandaag besteld, morgen geleverd! Dit blijkt ook uit de reviews op onze webshop www.dutchdilight.com , bol.com, loods 5 etc.. Excuses dat het bij u niet correct verliep. In de tijd dat u we u niet leverde zaten we lastig door post corona lock downs in Azie en kregen we heel slecht en onregelmatig geleverd en waren we heel druk met backorders en liep niet alles zoals dat wel verwacht mag worden. De vogeltjes die op de lampen zitten gemonteerd worden in Shanghai geproduceerd in ons atelier. We hebben nu dus een ruime voorraad met o.a. 18000 vogeltjes en hebben naar eer en geweten iedereen geleverd en of geld terugbetaald. Excuses nogmaals en mochten we u nog niet geleverd hebben of terugbetaald dan mag u het ons vragen via ons e-mailadres op info@dutchdilight.com en zullen we het in orde maken. mvgr. DUTCH DILIGHT

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.