20 december 2024 twee lampen besteld voor in de kinderkamer van onze dochter. Midden januari 2025 gemaild & antwoord gekregen van Debbi & Jan dat "ze weer op orde zijn & alles komende da... Se mer
DUTCH DILIGHT
Det här tycker kunderna
ICH HABE IM JANUAR EINE LAMPE BESTELLT. AUF X-FACHE AUFFORDERUNG DIE LAMPE ENDLICH ZU LIEFERN -> NICHTS! NUN BEI PAYPAL DIE RÜCKFORDERUNG BEANTRAGT
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
SOME THINGS SIMPLY DON’T GO OUT OF STYLE Wij maken lampen op natuurlijke stijlvolle wijze. Met passie voor mooie kwaliteitsmaterialen. Eerlijk, eigen, warm en een beetje frivool. Precies zoals we zijn voor een verlicht leven. Iedere lamp is uniek, handgemaakt, daarom soms lichtelijk verschillend, de één van de ander. 100% Dutch.
Kontaktuppgifter
Beijemansweg 28, 1251 PG, Laren nh, Nederländerna
- 0654913399
- info@dutchdilight.com
- www.dutchdilight.com
LIEFERT NICHT
NUN BEI PAYPAL DIE RÜCKFORDERUNG BEANTRAGT
20 december 2024 twee lampen besteld... :)
20 december 2024 twee lampen besteld voor in de kinderkamer van onze dochter.
Midden januari 2025 gemaild & antwoord gekregen van Debbi & Jan dat "ze weer op orde zijn & alles komende dagen verzonden gaat worden, met nederige excuses "
Hopelijk gaat het inderdaad goed met hun gezondheid, maar na herhaaldelijk mailen hierna nog steeds geen lampjes mogen ontvangen... (twv €364,85)
& krijg helaas geen antwoord meer op m'n mailtjes.
Hopelijk krijg ik via deze weg een antwoord?
Order 17305
Dankjewel alvast
Karel
Aan het lijntje gehouden
Hier hetzelfde als onderstaande berichten. Zit nog steeds op me geld terug te wachten wat me toch niet moeilijk lijkt om terug te storten als jullie een eerlijk bedrijf hebben.
Mvg Peter Giesen
Bedrijf is oplichterij
Bedrijf is oplichterij: ze leveren de bestelde lamp niet. wel af een toe een mail waarin allerlei excuses gemaakt worden (verhuizing, ziek etc). En hun website is ook niet in order: het KvK nummer klopt niet, hun artikelen zijn niet te koop in de winkels die ze aangeven, en het keurmerk wat ze aangeven hebben ze niet (zie de website van het keurmerk)

Dit bedrijf levert niet!
Op 3 januari een lamp besteld via de website van Dutch dilight. Geen bestelbevestiging ontvangen. Wekelijks gemaild, in het begin kreeg ik nog reactie ‘vanaf volgende week gaan we leveren’. Inmiddels is het half maart en ik heb nog geen lamp ontvangen en krijg ook geen reactie meer op mijn mail/telefoon. Ik wil mijn geld terug, hier wordt ook niet op gereageerd. Vrees dat ik ben opgelicht. Wees gewaarschuwd, niet bestellen bij dit bedrijf!
Reactie op bericht maandag 31/3:
Bedankt voor de reactie. Dit heb ik alleen al vaker gehoord en tot op heden is er nog geen contact opgenomen en heb ik geen lamp/geld terug ontvangen.

Kaufen Sie hier nicht
Kaufen Sie hier nicht. Man wird die ganze Zeit angelogen. Ich habe die erste Bestellung im Juni 2024 Jahres getätigt. Die Lieferzeit sollte 1 Woche betragen. Nach x mal Nachfragen wo die Lampe bleibt wurde sie mir tatsächlich knapp 5 Später später geliefert. Es wurde mir erzählt, das ein Todesfall der Mutter daran schuld sei, dass eine Verzögung der Bestellung stattgefunden habe. Ich hatte Verständnis und habe dann noch eine Bestellung im August 2024 getätigt. Da mir gesagt wurde, die Lampe würde definitiv innerhalb der nächsten 3 Tage versendet. Das ist jetzt über ein halbes Jahr her. Bis heute kam keine Lampe an und das Geld wurde mir trotz Dutzenden von Mails nicht zurückgesendet. Im Dezember wurde mir noch mal erzählt, dass es auf Grund des Todes der der Mutter zu Verzögerungen kommt. Sie hatten wohl vergessen, dass Sie mir das 6 Monate vorher schon mal gesagt haben. Mir wurde X Mal gesagt, dass die Lampe in der folgende Woche versendet würde und vertröstete mich ständig. Später wurde mir zugesagt, dass Sie das Geld zurücküberweisen würden, aber auch das fand nie statt. Auf jeden Fall glaube ich nicht, dass ich das Geld zurückbekomme. Mittlerweile habe ich eine andere Lampe gekauft und das Geld ist futsch.
Bedrijf levert niet en is niet bereikbaar!
Op 15 januari een volgens het plaatje enige lamp besteld en betaald. Ik ontving geen bevestiging van mijn bestelling dus gemaild of de bestelling was ontvangen, kreeg meteen een reactie dat dat het geval was. Daarna was het stil, elke week gemaild en gebeld, en de lamp zou snel geleverd worden want Tuch Dilight zit in een verhuizing. Nooit een definitieve leverdatum gehoord. Daarna werd er niet meer gereageerd op mijn mails en de telefoon wordt gewoon nooit opgenomen. Ik vrees dat ik de lamp nooit ga ontvangen. Nu maar proberen om mijn geld terug te krijgen! Echt waardeloze service dit!

Svar från DUTCH DILIGHT
Bedrijf levert niet en is niet bereikbaar
Bedrijf levert niet en is niet bereikbaar.
Had goede recensies via bol gelezen en besteld.
Helaas.recenties zijn gedateerd daar, toen zag ik deze recensies wat helaas klopte.
Zelf Bol.com kan jullie niet bereiken.
Erg jammer voor zo.n leuk product.
Geld teruggekregen via bol
Wees gewaarschuwd!!

2 lampen besteld, maar vogeltje is gevlogen
Ook ik heb op 28 december 2 lampen besteld, geen bevestiging gekregen en wel betaald. Na navraag via whatsapp bericht gekregen dat ze verzonden zouden worden. Inmiddels 11 dagen verder en geen reactie meer en niets ontvangen. Ik heb aangifte gedaan en wil iedereen die ditzelfde mee heeft gemaakt vragen hetzelfde te doen. Wanneer je via de ING hebt aangekocht, doet de ING alleen iets als zijn rekeningnummer ook meerdere malen gemeld is. Ik wil iedereen dus ook vragen om dat te doen. Ik laat me niet oplichten dus ga hier werk van maken. Mocht iemand willen aansluiten: samen staan we sterker!
IN REACTIE OP DUTCH DILIGHT:
Op dit moment heeft u meerdere dingen gezegd die u niet bent nagekomen en heeft u ook geen leverdatum door gegeven. U blijft steeds zeggen dat ze geleverd worden maar daar blijft het bij. Ik heb u in ieder geval aangegeven dat ik het overhandig aan mijn advocaat en dat de kosten straks voor uw rekening zijn. Het is uw keuze om dit risico te nemen!

Oplichter van der Dussen
Net als vele anderen kochten wij een tijd terug een lamp via deze site. Nooit geleverd. De mails van Jan van der Dussen begonnen met verhalen over vakantie, afwezigheid, privé omstandigheden en werden steeds agressiever (via linked in je beroep achterhalen en daarmee beledigen).
Pas na dossier opbouwen en aangifte te hebben gedaan kregen we een haatmail en ons geld.
Hoe leuk het er ook uitziet, doe het niet!

Pas op. Koop hier niet.
Pas op! Dit zijn oplichters. Wij hebben een hanglamp van 179,95 euro besteld, maar na betaling is de lamp nooit geleverd. De eigenaren komen met excuus per mail, maar na enkele herinneringen reageren ze nergens meer op. Groeten, Jeroen.

Svar från DUTCH DILIGHT
Dont trust!!! You wont reach them!
Dear Dutch dilight team
I'm getting really annoyed because I'm no longer getting any response. After a little feedback, I sent the lamp back. To date, I have not received my money back!!!!! They said they would get back to me in September. I no longer need a lamp. My daughter's birthday was in September and I had to buy an alternative lamp for a long time!
Please get back to me regarding my refund!
With kind regards - please Check your email

Betrug
Richtig schlecht!
Ich wollte meiner Tochter die Vogel Lampe schenken.
Bestellt, bezahlt aber keine Bestellbestätigung!
Keine Reaktion per Mail, keine Reaktion per Anruf! Bis heute nicht und bereits ein Monat her.
Meine Tochter super enttäuscht!
Finger weg von dem Laden!

Onbetrouwbaar
Op 5 november een lamp besteld. Bedrag betaald maar geen bevestiging ontvangen. Na een week een e-mail gestuurd om navraag te doen. Direct antwoord ontvangen dat er iets mis zou zijn met de automatische bevestigingen en dat de lamp de volgende dag zou worden verzonden. Na 2 weken nóg geen lamp ontvangen. Er wordt inmiddels niet meer gereageerd op vragen via de mail. Ik ben dus € 139,95 kwijt en heb nog geen lamp (en een verdrietige dochter).
Dit is slechte klantenservice!

Geen levering, geen response
Artikel op voorraad, levering binnen 2 à 3 dagen. Inmiddels 3 weken verder. Artikel niet ontvangen. Wordt ook niet gereageerd op telefoon of email verzoeken…
Zeer onprofessioneel, helaas….
Na onderstaande reactie van Dutchdilight:
Email is idd 1 x beantwoord voor navraag wanneer de bestelling geleverd wordt. Toegezegd maandag daarna kontakt met mij op te nemen betreft de levering. Niets meer vernomen. Emails gestuurd en voicemail ingesproken.
Bestelling is inmiddels verstuurd of bezorgd? Nog niets gehoord of gezien. Kom gewoon de afspraken na....
Na standaard reactie van Dutchdlight op 30-12:
Reviews op Bol zijn op een enkele na allemaal 3 jaar of langer geleden geplaatst.
Deze lamp is niet te bestellen via Bol.
Al met al de lamp nooit ontvangen.
Had gewoon gezegd dat deze niet te leveren is dan hadden wij ook niet tevergeefs er op gewacht.
Helaas, maar flauw en amateuristisch verhaal dit.

Achtung Betrüger
Achtung, Betrug! Finger weg!
Ich habe bei DutchDilight eine Lampe bestellt und die Zahlung ist bereits vor 8 Wochen erfolgt. Bis heute habe ich jedoch nichts erhalten. Ständig werde ich nur vertröstet. Obwohl mir eine Tracking-Nummer übermittelt wurde, konnte diese nach einer Recherche und Rückfragen bei PostNL keinem Paket zugeordnet werden.
Auf meine erneute Bitte, die Lampe endlich zu verschicken, wurde ich wieder vertröstet. Bedauerlicherweise handelt es sich bei diesem Shop um Betrüger. Das ist besonders enttäuschend, da sich meine Tochter sehr auf ihre neue Lampe gefreut hat. Ich kann euch nur raten, diesen Shop zu meiden und keine Bestellung aufzugeben.

Ik ben erg teleurgesteld
Ik ben erg teleurgesteld. Ik wilde de lamp aan mijn dochter geven als verjaardagscadeau. Hij kwam snel, maar helaas was hij veel te groot. Ik heb lang geprobeerd contact op te nemen met het bedrijf. Ik heb verschillende e-mails geschreven en meerdere keren gebeld. Eén keer hingen ze gewoon op. Sindsdien ben ik er niet meer doorheen gekomen. Antwoordapparaat niet beantwoord. En nu?! Ik ga de lamp terugsturen in de hoop dat het geld teruggestort wordt! Ik ben zo teleurgesteld!!!
—-
I am very disappointed. I wanted to give the lamp to my daughter as a birthday present. It arrived quickly, but unfortunately it was much too big. I have been trying to contact the company for a long time. I wrote several emails and called them several times. Once they simply hung up on me. I haven't got through since. Answering machine not answered. And now?! I'm going to send the lamp back in the hope that the money will be refunded! I am so disappointed!!!
——-
Ich bin sehr enttäuscht. Ich wollte die Lampe meiner Tochter zum Geburtstag schenken. Sie kam schnell an, leider viel zu gross. Seit langem versuche ich die Firma zu erreichen. Mehrere Emails geschrieben und mehrfach angerufen. Einmal wurde einfach aufgelegt. Seither nicht mehr durchgekommen. Anrufbeantworter nicht beantwortet. Und nun?! Ich werde die Lampe zurück schicken in der Hoffnung das Geld kommt zurück!? Ich bin so enttäuscht

Slechte ervaring
Wij hebben dezelfde negatieve ervaring als zovelen hier. Wij hebben zaken met deze partner gedaan, maar de rekeningen werden nooit betaald. Ook niet na vele beloftes die door de eigenaar werden gemaakt. Ik ben het er helemaal mee eens dat de eigenaars van dit merk niet betrouwbaar zijn.

Nog geen ster waardig
Nog geen ster waardig. De eigenaar van Dutch Dilight heb ik 2 jaar geleden betaald om 4 lampen te leveren aan mijn klant, na bijna een jaar met loze beloften en de belofte om terug te betalen is het nog altijd niet opgelost!
Ik ben een zakelijke klant waar ik voorheen nooit problemen mee ervaarde. Ik ben zelfs geblokkeerd via WhatsApp zodat ik geen contact meer kan opnemen met eigenaar Jan van der Dussen.
Geen zaken mee doen zou ik zeggen!

Svar från DUTCH DILIGHT
Geruime tijd geleden een lamp besteld
Geruime tijd geleden een lamp besteld. Deze is geleverd alleen beschadigd. Na contact werd me een vervangend onderdeel beloofd alleen deze is niet verzonden. Hierna getracht contact op te nemen maar geen gehoor meer van de winkel.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.