Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ranzige WC's (echt heel ranzig), eten en drinken verschrikkelijk duur (kom op het is Disney land niet zeker). En misschien niet iemand op het spectrum kinderen op trampolines laten begeleiden. En maar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte aankomst lange rijen slecht personeel lopen met een sip gezicht rond kan amper een glimlag vanaf Voor hele week geboekt maar je krijgt maar 2 keer 2 uurtjes zwemmen en de rest moet je... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zowel la place als de snackcorner viel erg tegen. In la place waren de frites de hamburger koud en smaakte erg vies. Brood was klam en droog. Advies ga er niet heen. Bij het afrekenen moet je opletten... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Drie dagen in Duinrell is wat ons betreft voldoende. Hoewel we ons hebben vermaakt, viel het park op meerdere punten tegen. Het park oogt verouderd en zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Het... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. Semesterpark

Informationen kommer från olika externa källor

Enjoy fun and relaxation for the whole family! Holiday Park, Amusement Park and Waterpark. Perfectly located near the beach and popular cities.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Duinrell/Tikibad

Een compact zwembad met enorm veel leuke glijbanen.

Maar ook een paar hele gevaarlijke glijbanen. Bij de groen/blauwe glijbaan waarbij je in een ronde trechter terecht komt heeft menigeen flink zijn hoofd gestoten aan de bovenrand, zo hard gaat dat. Ik stootte mijn hoofd al flink in de buis zelf. Ook bij een andere glijbaan zagen we de een na de ander naar buiten komen die hun hoofd hadden gestoten.
Dus op zich een leuk zwembad, maar ik vind de glijbanen niet allemaal veilig.

24 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima huisje (duingalow) goede…

Prima huisje (duingalow) goede inventaris en lekker dicht bij het park. Veel dingen op het park zijn opgeknapt. Sproeiers buiten waren erg leuk met het warme weer. Personeel heel vriendelijk. Info op de site mbt zwemmen is duidelijk.

Minpuntjes: geen parasol bij de duingalow, en de wachttijden voor een ijsje, snack of wat dan ook zijn echt heeeeel lang. Een uur wachten op een softijs bij de plaza is geen uitzondering. Personeel werkt echt niet efficiënt.

1 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Midweek geboekt 4 dagen in lawaai van…

Midweek geboekt 4 dagen in lawaai van de bouwers gezeten hebben ze niet gemeld bij het boeken ook niet bij aankomst en als je bij de balie vraagt voor een oplossing zeggen ze gewoon dat het bekend was je moet het er maar mee doen zijn gewoon normale werktijden zeggen ze ook nog van 7 tot 8 is dat normaal ? En dat met kleine kinderen ook nog ochtend en een avond zonder stroom gezeten we hebben het toch opgelost zeggen ze heel jammer dit veel geld voor
Moeten betalen en dan zo afgewimpeld worden bij de balie vroeg nog om een leidinggevende te spreken kon ook niet

1 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij zijn vandaag naar Duinrell/Tikibad…

Wij zijn vandaag naar Duinrell/Tikibad geweest.

Wat een schrik !bij Tikibad wij hebben mijn zoon van 2 jaar voor ongeveer 8min kwijt geraakt.alle familie in paniek overal gekeken niet gevonden ik ben bij de beveiliging/toezichthouders geweest en gezegd over mijn zoon maar de ene heeft de andere geroepen en de andere toezichthouder heeft over kenmerken van mijn zoon gevraagd en tot mijn grote verbazing heeft gezegd nee ik heb hem niet gezien klaar.ik zei tegen haar een melding maken mijn zoon is weg maar zonder iets te zeggen is zij weggegaan.
Uiteindelijk hebben wij zelf met heel veel schrik en paniek mijn zoon gevonden.

Duinrell kan beter ipv prijs omhoog doen beetje professionele toezichthouders nemen niet zomaar jonge meiden/jongens zonder iets te weten over beveiliging.

29 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We waren met de caravan op het park en…

We waren met de caravan op het park en door de zeer oude stroomkasten zijn alle elektrische apparaten stuk gegaan. Duinrell reageerde zeer onvriendelijk. De klantenservice was waardeloos en we bleven achter met flinke schade. Ga er niet heen. Personeel is zeer onvriendelijk.

26 april 2025

Grote teleurstelling

Het tikkibsd is een hele grote teleurstelling. 850 euro betaalt voor drie nachtjes en dan krijg je 2x 2uur toegang tot tikkibad. Vanwege de vakantie was t ondanks tijdslot ook nog eens veel te druk. 5 x kunnen glijen in totaliteit. Ze willen immers overal geld aan verdienen waardoor de dagjes uit mensen ook gewoon toegang krijgen. SCHANDALIG. Je zit te zoeken naar een hokje, vervolgens zijn alle kluisjes vol en super smerige vloer. BAH

23 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wir waren über Ostern für 8 Tage auf…

Wir waren über Ostern für 8 Tage auf Duinrell und standen Midelvelt .
Man hätte sich auch auf eine Verkehrsinsel an einer Hauptstraße stellen können, um 7 Uhr morgens fuhren Baustellenfahrzeuge non stop den Hauptweg lang .
Bei den Duschen , darf man nicht zu viel erwarten , sie sind sauber , aber wenn ich mich mit dem Gartenschlauch dusche , werde ich wenigstens nass ..!
Dann stehen Voll Assis aus Duisburg einem gegenüber , die einen Mops Hund dabei haben , wo dann morgens Frauchen mit Kippe auf dem Zahn und Handy am Ohr dabei zuschaut , wie ihr kleiner Liebling fein das Beinchen hebt und dem Nachbarn auf den Vorzeltteppich pisst , drauf angesprochen kam dann ihr Mann dazu der aber nur solange dicke Lippe machte , bis er mich in voller Größe sehen konnte !
Sämtliches Verpackungsmaterial ihrer neuen Errungenschaften , wie Disko Licht , Verstärker etc. Lagen dann auch fein säuberlich verteilt um ihren Wohnwagen rum .
Fazit : mit Kindern , sind 2 Tage ausreichend , dann hat man vom Freizeitpark alles gesehen , das Schwimmbad muss man noch extra buchen und ein Aufenthalt begrenzt sich von 2 bis Max 4 std .
muss ich kein 2.x haben und meines Erachtens viel zu teuer !

14 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We hebben Duinrell bezocht en hoewel…

We hebben Duinrell bezocht en hoewel het park zelf leuk was, was het Tikibad een regelrechte teleurstelling.

De kleedhokjes waren vies, het personeel chagrijnig en de regels in het zwembad slaan nergens op. Onze dochter van 6 heeft A, B én C zwemdiploma’s, maar moest toch verplicht zwembandjes aan omdat ze onder de 1.20 meter is. Dit stond nergens duidelijk vermeld vooraf, maar we moesten wél de volle entreeprijs betalen vanaf 3 jaar. Geen eerlijke communicatie!

Wat het nog absurder maakt: ze mocht niet zelfstandig van de glijbanen, maar moest bij de familieglijbaan wel bij ons op schoot — wat juist zorgde voor een keiharde klap en flink wat pijn. Een stuk gevaarlijker dan zelfstandig glijden met diploma’s!

En dan die zwembandjes... verplicht, maar er wordt niets aangeboden of uitgelegd. We moesten zelf maar iets kopen.

Voor ons nooit meer Duinrell. Wat een teleurstellende en onveilige ervaring!

21 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Personeel is onvriendelijk .

Personeel is onvriendelijk .
Restaurant was het eten ondermaats.
In het weekend komen er veel dagtoeristen de boel verzieken.
Onveilig door het volk dat ze toe laten.
Zwembad niet hygiënisch.
Niet onbeperkt toegang tot het zwembad.
Alles om 17u al toe enkel het zwembad maat in de avond wil je daar niet zijn door het volk,overbevolking.
Ronduit niet aan te raden , centerparkt is veel beter.

11 april 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Veel bijkomende kosten oud en vies

Wij zijn van zaterdag tot maandag gegaan met 6 personen dit heeft afgerond 500 euro gekost vervolgens krijg je een mail dat je ook pasfoto's moet laten maken en die kosten 5 euro per persoon of je neemt van thuis mee maar die moeten op je ticket geplakt worden dit wordt niet verteld bij reservering en kosten ons dus 30 euro extra. op de site staat dat er 1x zwemmen bij zou zitten bij aankomst krijg je te horen dat dit maar voor 2 uur is wat met kleine letters onder aan de site staat beetje jammer dit als je langer wilt zwemmen 5 euro per uur per persoon extra. Op dag van aankomst mag je pas om half 4 smidags in het huisje vind ik ook erg laat. Op vertrek dag moet je auto om 12 uur van park azijn en moet je die op de parkeerplaats van Duinrell zetten wat je nog eens 15 euro kost waar je al betaald voor had en zo komen er stiekem langzaam extra kosten bij die van te voren niet vermeld worden. Ook vind ik hier de horeca erg duur 6 snacks 6 friet voor 65 euro.
Bij binnenkomst van het huisje kwam ons een hele muffe lucht tegemoet de glazen en mokken zaten aan de plankjes vast geplakt matrassen waren doorgezakt en 1 matras hebben ze moeten vervangen die stonk ontzettend erg ook hadden we een lekke kraan en bladerde de verf van de deuren af.
Verder is het best een klein park wel heeft het park leuke attracties en zijn de wacht rijen niet lang of lopen ze goed door het meeste personeel is ook vriendelijk en behulpzaam en ondanks alle verborgen kosten die er bij kwamen hebben wij wel een leuk weekend gehad

6 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

een weekendje geboekt van vrijdag tot…

een weekendje geboekt van vrijdag tot zondag . vrijdag toen we aankwamen was alles dicht . er was nog geen kopje koffie te krijgen ,waardeloos !. zaterdags zou het park tot 9 uur open zijn , maar gingen de kinderatracties om 5 uur dicht. er was nog geen wc meer open . zondags moesten we om 10 uur uit het huisje zijn . maar mochten de auto op de parkeerplaats zetten . voor 15 euro . te schandalig voor woorden . we waren met onze kleindochter dus hebben we het maar gedaan . dit was voor ons de eerste en tevens de laatste keer duinrell !

28 mars 2025

Ontzettend slechte ervaring Duinrell

Ontzettend slechte ervaring met de klantenservice van Duinrell. Op woensdag een online boeking gedaan voor een huisje op het park. Bevestigd en betaald en kregen we een paar uur later een mail dat de prijzen op hun website niet klopte op het moment dat wij hebben geboekt. We mochten voor een meerprijs van 750 (!) euro daar verblijven (basic verouderd huisje voor 4 personen). En anders mochten we kosteloos annuleren. Nou wat ontzettend aardig. Contact opgenomen met de klantenservice. Er wordt geen excuses of niks aangeboden. Ook kunnen ze verder niks voor je betekenen. Zoals ik het hier lees gebeurd het vaker, verkeerde prijzen op de website. Nou dan zou je toch verwachten dat ze dit systeem eens laten nakijken? Wij als klant moeten ons aan de overeenkomst houden maar Duinrell niet? Slechte zaak. Hun fout? jouw probleem. Slechte klantenservice. Zorg dat je je zaken op orde hebt en als er iets mis gaat dat je het netjes afhandelt.

26 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Prijs bij online boeking is niet zeker!

Wij hebben op woensdag een online boeking gedaan voor de paasvakantie. Was een promoprijs (totaal toch bijna 800 euro dus geen belachelijke lage prijs) omdat het een last minute was. Na bevestiging boeking en betaling gingen wij ervan uit dat alles in orde was. Op zondag krijgen we dan een mail dat er een systeemfout gebeurd is en de prijs niet klopt. We moesten meer dan het dubbel bijbetalen voor dezelfde vakantie. Blijkbaar door het aanvinken van de algemene voorwaarden ga je als klant er mee akkoord dat ze de prijs gewoon kunnen aanpassen. Na 5 dagen over een weer gemail (hoewel ik had gevraagd om mij eens op te bellen om toch tot een oplossing te komen voor iedereen) is hun enige voorstel een kleine korting of annuleren. Fouten kunnen gebeuren maar de manier waarop een bedrijf hier mee omgaat zegt veel over hun waarden en klantenservice. Klantenservice Duinrell dus volledig nul!!!

21 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

40 Tage vor Antritt der Reise ( …

40 Tage vor Antritt der Reise ( bereits) komplett bezahlt, mussten wir leider stornieren.
Der gesamte Betrag von fast 680 Euro für 5 Tage würde nicht mal zum Teil zurückgezahlt.
Das nenne ich mal einen Reinverdienst!
Zumal ich davon ausgehe, daß der Stellplatz ganz schnell wieder vergeben wird. Also Doppelverdienst... Respekt!!!!

5 mars 2025

Nooit meer

Na 1 dag met losse kaartjes een last minute geboekt. Zwemmen mag niet apart?..... de een wil vroeg op de dag en de ander wanneer de attracties gesloten zijn maar als 1 iemand boekt moet je met het hele gezelschap. En.... boek je een verblijf moet je ook nog nadien betalen voor foto's op je verblijf kaartjes, we hebben allemaal een ID en kunnen laten zien wie we zijn. Hoezo betalen voor foto's dat staat er niet bij wanneer je (last minute) boekt.

25 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klantonvriendelijk en kortzichtig beleid.

Wanneer iemand €134 (!) uit geeft voor 4 kaartjes naar een zwembad en een (jarig) kind ziek wordt, kun je er als bedrijf voor kiezen om de kaartjes te verplaatsen naar een andere datum (desnoods tegen extra kosten). Of je kunt schuilen achter: "Ja dan had u maar voor nog meer geld een annuleringsverzekering moeten afsluiten." Een optie die blijkbaar in kleine letters werd aangegeven tijdens het bestellen.

Het gaat hier om een zwembad hé, geen exclusief hotel...

Goed, €134 weggegooid en weer een levensles rijker. Ik kom hier niet meer terug.

23 februari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Subtropisch zou t moeten zijn..

Subtropisch zou t moeten zijn... water erg koud en temperatuur zou 31,1 graden zijn, gevoelstemperatuur was 20 graden. Zwembadbodem van golfslagbad vol zand. Wc's echt smerig: tot aan de bril gevuld met papier en poep! Vloer bij restaurant lag vol plat getrapte friet en tafels niet schoongemaakt. Voor 4 uur parkeren, zelfs €15. Te veel geld voor 4 uur zwemmen en parkeren.

4 januari 2025

Veel misleiding en geldklopperij

Vrijdag 3 januari een weekendje weg geboekt. Een duingalo geboekt vlak bij de attracties kosten daarvoor 120 euro meer. Bij aankomst kreeg ik een duingalo helemaal achter in het vakantiepark 2km ver weg van de atracties. Er stond in de rij nog een persoon waar dit bij was gebeurd dus ik was niet de enige. De medewerker van de balie zei u heeft een upgrade gehad en in mijn ogen was dit juist een downgrade.maar ze was bot en normaal communiceren kon ze niet meer maar nadat ik de halve receptie op zijn kop moest zetten eindelijk gekregen waar ik voor geboekt had. Er staat op de website incl. Gratis zwemmen er staat alleen niet bij dat dit maar eenmaal 3 uurtjes is en dat je de volgende keer moet betalen. De 2e keer zwemmen koste ons 32.50 en niet zoals de kaartjes staan vermeld op de website 22.50 per persoon het koste dus 125 voor 4 personen extra. Huisje voor 2 nachten 500 euro plus nog even extra 125 euro voor het zwembad. Heel veel kleine lettertjes en misleiding. Voor de kinderen was het opzich wel leuk maar 125 euro extra voor een paar uurtjes meer zwemmen veelste duur dus we zijn zaterdag naar huis gegaan want op een zondag weer 125 euro betalen voor het zwembad waren we niet van plan. Dan nog ijskoud in de duingalo kachel sloeg steeds uit en werd niet warmer dan 18 graden. Hoop ventilatieroosters wat zorgde voor veel tocht en met die 18 graden echt niet fijn aanvoelde. Douche put stonk echt gigantisch. Meerdere op de website vertoonde atracties waren niet open. Het was voor ons met gierende banden naar huis. Denk meest waardeloos geïnvesteerde geld ooit in me leven!

3 januari 2025

Tikibad

Het zwembad binnen - een groot met veel attracties, mooie glijbanen, maar het water is te koud. De toegangsprijs voor 4 personen plus parkeren is beslist te hoog.

1 januari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Teveel geld voor hetgeen wat je krijgt

Weekendje in kerstvakantie in een 6 persoons huisje (stacaravan)
Smak geld voor neergelegd. Maar het is het zoooo niet waard. Het huisje is niet warm te krijgen (kachel slaat steeds uit en word niet warmer dan 18 graden) het huisje stinkt gigantisch (gelukkig hadden we geurkaarsjes mee) vooral uit de afvoerputjes komt een stank.
Bedden zijn waardeloos, zelfs de kinderen hadden elke ochtend rugpijn. Servies was ook erg karig, de hele dag met hetzelfde bestek, bord en glas doen, en anders kon je afwassen.
We wilden een avond naar de pub om bordspelletjes te doen (aangezien dit op de website staat hadden we zelf geen spellen mee) maar die zijn er dus helemaal niet. Wat een misleiding.
Zwembad, park en arcade is wel erg leuk. Ondanks de teleurstellingen van o.a het huisje, hebben we wel genoten.
Maar voor ons NOOIT meer.

27 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.