Door een foutje van PostNL was pakket retour. Dit is supersnel opgelost door de webshop en daardoor nog op tijd geleverd. Chapeau!
Det här tycker kunderna
Behoorlijke prijs voor de streekproducten, die natuurlijk prima zijn. En helaas: Via Mevr. onze Commissaris vd Koning kreeg ik een code waarin ik € 5.00 korting zou krijgen bij deelname aan Drent... Se mer
Met een mooie gebaksdoos vol heerlijk gebak in mijn handen, stapte ik afgelopen week op mijn verjaardag mijn woonkamer binnen. Op tafel stond een grote doos... Nieuwsgierig liep ik er op af. 'Drentse... Se mer
Ik ben erg tevreden over Drentse schatten, voor de tweede keer heb ik een pakket kado gegeven, waar de ontvangers erg blij mee waren, bloemen krijgen ze toch wel. Het werd precies op tijd bezorgd met... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Veel lokale ondernemers moeten alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden tijdens de crisis. Drentse Schatten maakt het voor particulieren mogelijk om direct producten bij deze ondernemers te bestellen. Een steuntje in de rug dankzij kortere ketens.
Kontaktuppgifter
Havenkade 6, 9403AH, Assen, Nederländerna
- 085-1305986
- info@lokaleschatten.nl
- www.drentseschatten.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Cadeaudoos
Na eerder een pakket te hebben besteld deze keer een cadeaudoos voor onze buren als dank je wel voor een bewezen dienst. Ander pakket, deze keer de Drenthe mix. Spannend als je het openmaakt, leuke doos om te geven en te krijgen. Wij en zij waren er blij mee.
Zeer vriendelijke en goede service!
UIstekend product en snelle levering
Het Drents pakket zag er heel mooi en verzorgd uit, werd heel snel geleverd en door het bruidspaar dat dit pakket van ons als cadeau ontving zeer gewaardeerd. Wat ik zeer op prijs stelde dat het in plaats van ophalen gratis thuis werd bezorgd omdat ik heel dicht in de buurt woon. Mooi om een Drentse schat met allemaal authentieke producten uit de buurt kado aan iemand te geven.
Leuk pakket en snel geleverd.
Cadeau gegeven aan mijn opa voor zijn…
Cadeau gegeven aan mijn opa voor zijn verjaardag. Hij vond het geweldig!
Super leuk samengesteld pakket
Super leuk samengesteld pakket. En het de problemen zeer goed en snel opgelost.
Snelle service
Mooie doos
Mooie doos
Ik geef geen 5 maar 4 sterren omdat de kaas op het plaatje een andere was dan geleverd. Maar het is een zeer mooi zorgvuldig bij elkaar gezochte producten. Chapeau
zo ontzettend leuk gedaan
zo ontzettend leuk gedaan. Ondanks dieet, toch een heerlijk pakket op maat kunnen bestellen. Heel erg bedankt

Leuk pakket
Leuk pakket, goed kwaliteit, snel bezorgd en zag er echt leuk uit om te krijgen. Net alsof ik mezelf een verrassingscadeau had gegeven.

Svar från Drentse Schatten
Snelle en keurige levering.
Geslaagd
Hebben nog niet alles geproefd maar wat we hebben gegeten en gedronken was lekker en goed verzorgd.
Met name het broodje van Post was heerlijk.
De bezorging was met een allerliefst kaartje eveneens goed verzorgd.

Svar från Drentse Schatten
Verras jezelf of een ander...!
Heerlijke producten van lokale aanbieders, leuk presentje voor jezelf en zeker om weg te geven.
Mijn vader was erg blij met het pakket
Mijn vader was erg blij met het pakket! ook fijn was de snelle levering: dinsdag besteld donderdag geleverd! Mooie streekgebonden producten, leuk verpakt in een pakket!

Svar från Drentse Schatten
Gisteren besteld en vandaag geleverd…
Gisteren besteld en vandaag geleverd met een kaartje met een lief bedankje. Dat kan alleen optimaal beloond worden met vijf sterren.

Svar från Drentse Schatten
Heerlijke producten en snel in huis
Snelle bezorging van een heerlijk lokaal pakket met drank, eten....
Super
Leuk pakket voor een avondje borrelen…
Leuk pakket voor een avondje borrelen en een vlotte en keurige bezorging.
Goeie producten in een leuke verpakking
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.