Donkey Republic Omdömen 1 919

TrustScore 4 av 5

3,8

1. Transporttjänst

Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Otroligt enkelt

Otroligt enkelt. Men kom alltid ihåg att du måste avsluta hyran om du inte ska använder den igen. Alltså, det går att hyra samma cykel för en hel dag.

19 augusti 2025

Tak for din anmeldelse

smidig att hyra, bra gedigen vanlig cykel

Hyfsat lätt att initiera med betalsätt etc. Sedan väldigt lätt att hyra, parkera var som helst, avsluta vid station. Bra rejäl vanlig cykel, Pilen. Ingen konstig specialcykel. Jag fick en Perfekt turisttur på Listerlandets fina cykelleder och stigar.

4 juni 2024

Tak! :-)

Vevparti dåligt

10 maj 2024

Tak for din anmeldelse.

Vi er ikke helt sikre på, hvad du henviser til. Kan du kontakte os på support@donkeyrepublic.com, så vi kan se på det sammen?

Hyra cykel Köpenhamn

Enkelt att hoppa på och av, hyrde 48 timmar. Såg mycket av Köpenhamn

26 juli 2023

Svar från Donkey Republic

Tack så mycket för din recension!

Inte skönt att cykla barfota

Inte skönt att cykla barfota. Annars bra och billigt.

20 juli 2022

Svar från Donkey Republic

Tack Bernt-Erik för din vänliga recension! Jag antar att den inte är bekväm på grund av det grepp pedalerna har. Av savetyskäl är de tillsatta vilket kan göra det lite obekvämt att cykla barfota. Men tack för feedbacken, jag ska skicka den vidare till rätt team! :)

Smidigt

Enkelt, smidigt, bra cyklar till bra pris

10 juli 2022

Svar från Donkey Republic

Tak for din venlige anmeldelse Marcus! Det er godt at høre, at du er glad for vores cykler :)

Perfect

Perfect! Easy to use!

20 juni 2022

Svar från Donkey Republic

Thank you David! We're glad to hear you like our bikes :)

Fantastiskt!

18 september 2021

Svar från Donkey Republic

Tack för den fantastiska recensionen, Nelly! Vi är så glada att du har gillat servicen och cyklarna :) Vi ser fram emot att se dig på sadeln igen!

Enkelt och smidigt sätt att hyra cyklar…

Enkelt och smidigt sätt att hyra cyklar på. Cyklarna är fräscha och stabila samt sköna att cykla på.

27 juli 2021

Svar från Donkey Republic

Hej Paula! Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är glada att du gillade våra cyklar och ser fram emot att se dig på sadeln igen :)

Jag hyrde 3st cyklar till mig och mina…

Jag hyrde 3st cyklar till mig och mina barn, använde dem i ca 10 minuter och fick mitt kvitto.Nu efteråt har jag fått betala 51.70 per cykel och jag vet faktiskt inte varför, dyr cykeltur.

14 juli 2021

Svar från Donkey Republic

När du avslutar din uthyrning är det viktigt att du gör det på ett av Donkey Republics avlämningsställen, även om du planerar att hyra samma åsna senare och slutligen lämna tillbaka den på rätt plats. Våra avlämningsplatser är noggrant utvalda för att undvika olägenheter för de städer vi samarbetar med. När du använder ett avlämningsställe hjälper du till att hålla staden du befinner dig i fri från slarvigt lämnade hyrbilar som kan blockera vägar och gator och orsaka problem för människor i staden.

Avgiften för att parkera cykeln utanför avlämningsstället är 5 euro, vilket är det belopp som du debiterades. När du vill avsluta din uthyrning kan du hitta vägbeskrivningar till de närmaste avlämningsställena i appen.

Om det finns ett problem som hindrar dig från att återlämna cykeln till ett avlämningsställe, vänligen ring oss eller skriv ett mejl till oss så snart som möjligt, så att vi kan hitta en lösning för att undvika flyttningsavgiften.

Du kan se våra avlämningsplatser redan innan du börjar hyra en cykel : när du är i kartvyn och inte hyr en cykel kan du klicka på en av de runda orangefärgade symbolerna som anger cyklar/upphämtningshubbar. I det övre vänstra hörnet av skärmen ser du sedan etiketten "drop-off hubs". När du klickar på den bör du kunna se alla avlämningsställen i staden. Under en uthyrning kommer även avlämningshubbarna automatiskt att visas i appen för att du ska veta var du kan avsluta din uthyrning!

Eftersom det var första gången du använde cyklarna kommer vi att avstå från flyttningsavgiften. Pengarna kommer att betalas tillbaka till ditt bankkonto inom cirka 5-10 dagar.

Tack och ha en trevlig dag!

Visa omdömen på alla språk (1 919 omdömen)