3,9

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,9

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ærgelig ventetid

Virkelig flinke og gode til at forklare om deres produkter. Jeg bestilte et sæt hjul ved dem med 4-6 ugers leveringstid, og måtte selv følge op på hvordan det gik med dem efter 5 uger, hvor jeg så får at vide der er sket en fejl og ordren slet ikke er blevet lavet. Derfor skulle jeg som minimum vente 4,5 uge mere sagde de, og jeg annullerede ordren på dette grundlag, da jeg synes dette var en smule useriøst i dette prisleje. Skulle have bestilt et andet sted da jeg nu må vente over 10 uger i alt før jeg kommer ud og cykel igen

11 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega fedt hjulsæt og fantastisk…

Mega fedt hjulsæt og fantastisk kundeservice.
Jeg har aldrig oplevet kundeservice der svarer så hurtigt, som DKBike gør det, og så er det ikke engang dårlige robotsvar, men gode svar fra et menneske. Keep it up!

11 augusti 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffende kvalitet på TPU slanger.

Skuffende kvalitet på TPU slanger.

Jeg har købt fire TPU slanger hos DK Bike og må sige jeg er meget skuffet over kvaliteten. Jeg valgte at købe dem hos en forhandler i Danmark, i håb om forhandleren selv havde forholdt sig til kvaliteten af produktet. Jeg har enten været ekstremt uheldig eller også er det ikke tilfældet.

Tre ud af de fire slanger er endt med at smide al luft over meget kort tid (tre-fire timer fra 28-30 psi til fladt). Jeg har desperat forsøgt at finde et konkret hul, men det virker til de siver siver fra ventilen, som må siges at være ualmindeligt skrøbelig - til trods for hvert dæk kun er pumpet om 1-3 gange.

4 augusti 2025

For sindsygt💪

For sindsygt.
Min smukke unge brud siger go for ny cykel og nye DK Bike Wave hjul og så i dag, den 31 december sidder de klar og hjælper med købs proceduren. Fantastisk service som jeg aldrig har prøvet før. Cykel året 2025 kan bare komme an.
Mine bedste anbefalinger af DK Bike og deres staff.

31 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og kvalitetshjul!

Jeg købte deres Road Carbon skivebremse hjulsæt 50 mm, og jeg er super glade for dem. Hjulsættet er af høj kvalitet og kører fremragende på vejen. Man kan tydeligt mærke forskellen i ydeevne og lethed fra de gamle alu-hjul.

Servicen fra Dkbike var også i top, og jeg fik god vejledning undervejs. Personalet var meget hjælpsomme og besvarede alle mine spørgsmål hurtigt og professionelt. Leveringen var hurtig, og alt var pakket forsvarligt.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg vil varmt anbefale Dkbike til andre, der er på udkig efter carbonhjul i topkvalitet - og til en skarp pris😁

15 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bedste anbefalinger herfra !

I købsprocessen omkring fælg er der uendelig mange udbyder.
Hos DKBike fik jeg dog kompetent rådgivning, tryghed, et fedt produkt og god garanti.
Valget faldt på Wave hjulsættet i mat.
Nu har jeg kørt godt 2000 km på dem og må bare sige det er et helt fantastisk produkt. De kører supergodt, lette at rengøre og lever til fulde op til alt det jeg håbede på.
Derfor de største anbefalinger af DkBike, deres hjulsæt og ikke mindst tilgang til kunder og rådgivning.

15 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte et feather 50mm hjulsæt med…

Købte et feather 50mm hjulsæt med keramiske lejer til fælgbremse. 1330g på min vægt.
Foruden at det er svine let er det mega stift. Selv når man trykker igennem op ad bakkerne og vrider cyklen er der ingen slinger i valsen.
Klart det bedste hjulsæt jeg har haft til dato, og jeg har cyklet i 30 år på motions og licens plan.

21 mars 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.