Divali-Online Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vorige week heb ik een pakket besteld wat met DPD verstuurd zou worden. Nu hangt dit pakketje ergens in een depot van DPD en sinds 25-03-26 is er niet aan de status veranderd ondanks diverse mailtjes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren besteld ,en vandaag al ontvangen! Deze tas wilde ik al heel lang graag hebben , maar steeds erg duur, op deze site zeer voordelig kunnen kopen ! Enige min punt was dat ik geen track en trace... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je kan er fijn online winkel , als er wat is zijn ze makkelijk berijkbaar. Alleen de nieuwste collectie wat dan nog binnen moet komen moet je zoeken , zou wel fijn zijn als je dat makkelijk kan vind... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meerdere keren besteld, en elke keer weer ontzettend enthousiast over de klantenservice, leveren, en hoe het in gepakt is! Ook als er wat is gereserveerd krijg je heel snel een berichtje als het er is... Se mer

Företagsinformation

1. Klädbutik

Skrivet av företaget

Designers om in de gaten te houden: Moschino Couture, Versace Jeans, Moose Knuckles, Moschino, Love Moschino, Dsquared2, Nikkie, Reinders, Nik en Nik, Moncler, Stone Island, Monnalisa, Woolrich, Black Bananas, Malelions, CP Company, Iceberg, MSGM, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Pinko, Guess, Fila, Anthony Morato en vele andere Over deze boetiek: Divali is een multi-merken boektiek en gevestigd in Alkmaar, Nederland met een uitgebreid aanbod van luxe en trendy modelabels voor heren, dames en kinderen. De boetiek is altijd op de hoogte van de nieuwste trends om klanten de meest hoogwaardige fashion items te kunnen bieden. De DivaliGirls staan bekend om hun enthousiaste en eerlijke fashion adviezen, begrip van de klant en inzicht in de persoonlijke stijl van elk individu. De boetiek richt zich op het leveren van een perfect matchende outfit met schoenen en accessoires. Shoppers kunnen een unieke collectie verwachten die niet overal verkrijgbaar is, plus exclusieve items van de nieuwste designersamenwerking.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Svar från Divali-Online

Super bedankt voor de 5-sterren review.
We wensen je heel veel plezier met je aankoop en heel graag tot snel in Alkmaar bij DivaliAlkmaar en/of online op www.divali-online.com
Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Adee, Angel face's, Mayoral, vele merken babykleding en veel meer.

Fijne winkel

Snelle service veel voorraad en lieve mensen.

30 oktober 2023

Svar från Divali-Online

Super bedankt voor de 5-sterren review. We zijn super blij met je mooie review. Ons DivaliTeam helpt je met alle liefde graag.
Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Nikkie, Josh V, Reinders, Versace Jeans, Diesel, Dsquared2 en veel meer.

Ik ben zeer tevreden!

Ik bestel vaker bij deze winkel spullen en altijd tevreden + goede service! Snel in huis en fijne kortingen

30 oktober 2023

Svar från Divali-Online

Super bedankt voor de 5-sterren review. Onze DivaliTeam is super blij dat je blij bent met de ontvangen service.
Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Guess, Guess jeans, Diesel en veel meer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestellingen worden altijd super snel…

Bestellingen worden altijd super snel geleverd.
Goeie klantenservice.

29 september 2023

Svar från Divali-Online

Super bedankt voor de 5-sterren review. We worden erg blij en zijn nog meer gemotiveerd om nog harder te werken zodat we je in de toekomst nog blije kunnen maken.
Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Parajumpers, Woolrich, Moose Knuckles, Diesel, Dsquared2 en veel meer

Kortingen🎈

2 oktober 2023

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Nikkie, Josh V, Reinders, Guess, Tommy Jeans, Tommy Hilfiger en veel meer.

Echt super service!

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Moose Knuckles, Iceberg, Monnalisa, La Sisters en veel meer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne site

Fijne site, snelle levering

2 oktober 2023

Svar från Divali-Online

Super bedankt voor de 4-sterren review. We worden erg blij en zijn nog meer gemotiveerd om nog harder te werken zodat we je in de toekomst nog blije kunnen maken.
Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Guess, Guess tassen, Nikkie tassen, Josh V, Versace Jeans, Lyle & Scott, Malelions en veel meer.

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Joh V, Nikkie, Reinders, La Sisters, Guess, Tommy Jeans, Calvin Klein en veel meer

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop, snelle verzending en snel antwoord via Whatsapp. Blij met mijn aankopen!

29 september 2023

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Mayoral, Le Chic, Iceberg, Moschino, Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Lyle & Scott en veel meer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering.

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken:Nikkie, Reinders, Josh V, Steve Madden, La Sisters, Tommy Jeans, Tommy Hilfiger en veel meer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima winkel heeft alles altijd op…

Prima winkel heeft alles altijd op voorraad 👍

31 augusti 2023

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. de merken: Josh v, Nikkie, Versace Jeans Couture, Steve Madden, Guess, en veel meer

Leuke kleding

Leuke kleding! En super snelle service heel blij ermee

29 augusti 2023

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. Adee, Angel face, Mayoral, Le Chic, Guess kids, Meia Pata en veel meer

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a.Stone Island, Parajumpers, Karl Lagerfeld, Kenzo, Moschino, Diesel, CP Company en veel meer

Aan te bevelen

Snel en correct

31 augusti 2023

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. Josh v, Nikkie, Versace Jeans Couture, Steve Madden, Guess, en veel meer

Mooi zwembroeken

Mooi zwembroeken. Snel gestuurd. Altijd tevreden met Divali-online

27 augusti 2023

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. Boss, Hugo Boss, Lyle & Scott, In Gold we Trust, Black Bananas en veel meer

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. Condor, Meia Pata, Deolinda, Adee, Angel Ange en veel meer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd een snelle service bestelling…

Altijd een snelle service bestelling wordt snel verzonden je kan er punten sparen

27 augusti 2023

Liefs DivaliTeam
p.s. Divali is officiele retailer van de o.a. Moose Knuckles, Woolrich, Parajumpers kids, Versace Jeans, Stone island en veel meer

Hele snelle verzending

Hele snelle verzending, en als je vragen heb krijg je snel antwoord. Top service bestel hier graag!

1 augusti 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.