Divali-Online Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je kan er fijn online winkel , als er wat is zijn ze makkelijk berijkbaar. Alleen de nieuwste collectie wat dan nog binnen moet komen moet je zoeken , zou wel fijn zijn als je dat makkelijk kan vind... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meerdere keren besteld, en elke keer weer ontzettend enthousiast over de klantenservice, leveren, en hoe het in gepakt is! Ook als er wat is gereserveerd krijg je heel snel een berichtje als het er is... Se mer

Företagsinformation

1. Klädbutik

Skrivet av företaget

Designers om in de gaten te houden: Moschino Couture, Versace Jeans, Moose Knuckles, Moschino, Love Moschino, Dsquared2, Nikkie, Reinders, Nik en Nik, Moncler, Stone Island, Monnalisa, Woolrich, Black Bananas, Malelions, CP Company, Iceberg, MSGM, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Pinko, Guess, Fila, Anthony Morato en vele andere Over deze boetiek: Divali is een multi-merken boektiek en gevestigd in Alkmaar, Nederland met een uitgebreid aanbod van luxe en trendy modelabels voor heren, dames en kinderen. De boetiek is altijd op de hoogte van de nieuwste trends om klanten de meest hoogwaardige fashion items te kunnen bieden. De DivaliGirls staan bekend om hun enthousiaste en eerlijke fashion adviezen, begrip van de klant en inzicht in de persoonlijke stijl van elk individu. De boetiek richt zich op het leveren van een perfect matchende outfit met schoenen en accessoires. Shoppers kunnen een unieke collectie verwachten die niet overal verkrijgbaar is, plus exclusieve items van de nieuwste designersamenwerking.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Pakket zoek, actie nul

Vorige week heb ik een pakket besteld wat met DPD verstuurd zou worden. Nu hangt dit pakketje ergens in een depot van DPD en sinds 25-03-26 is er niet aan de status veranderd ondanks diverse mailtjes richting Divali en DPD. Ik heb sterk het gevoel dat mijn vraag niet serieus genomen wordt.

30 mars 2026

Svar från Divali-Online

We vinden het jammer om te lezen dat je het gevoel hebt niet serieus genomen te worden. Graag willen we toelichten dat je pas 2 dagen geleden contact met ons hebt opgenomen en dat wij diezelfde dag direct actie hebben ondernomen door contact op te nemen met DPD en dit via de mail ook aan je hebben laten weten. Wij betreuren je review, zeker omdat wij als klein familiebedrijf dagelijks ons uiterste best doen en ons volledig inzetten voor iedere klant. Ook zijn wij gewoon gedurende winkeltijden telefonisch bereikbaar voor vragen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb via whatsapp een berichtje…

Ik heb via whatsapp een berichtje gedaan over mijn retourzending, geen reactie helemaal niks. Heb het al een tijd geleden aangemeld maar ik krijg gewoon geen reactie.

16 februari 2026

Svar från Divali-Online

Dank je wel voor je bericht. We werken met een WhatsApp‑systeem, maar helaas komt niet ieder bericht altijd goed bij ons binnen. Hierdoor kan het gebeuren dat je geen reactie hebt ontvangen, onze excuses daarvoor.

We zijn gelukkig op meerdere manieren bereikbaar. Als je ons via WhatsApp niet te pakken krijgt, kun je ons ook bereiken via e‑mail, het contactformulier op de website of telefonisch. Laat het vooral weten hoe je het liefst verder contact wilt, dan helpen we je zo snel mogelijk met je retourzending.
Liefs Divali Team
www.divali-online.com

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Retourneren DRAMA als post langer duurt dus.

Op dag 12 item geretourneerd ( laat omdat online retour stroef verliep en al mail contact gehad had)

Nu 3 weken later pakket nog steeds onderweg krijg ik dit als reactie;

Goedendag Lilian,

Ik zie dat je pakket is verzonden oo 18 november. Je retour termijn is
intussen verlopen.

Maar als die uiterlijk dinsdag nog binnen komt dan gaan we een
uitzondering maken en voor je verwerken.Wel moeten we 10 eur kosten in
rekening brengen daar Klarna ons reeds kosten door hebt gerekend.

Maar als het later terug komt dan kunnen we helaas niet meer in
behandeling nemen.

10 euro klarna betalen terwijl dede netjes op pauze staat en hun nergens wat van weten.
5 euro retour kosten betaald en dan straks de retour niet aannemen omdat dpd( wat op hun aanbeveling gebruikt moest worden) zo mega lang doet over het bezorgen en buiten de macht van klant ligt, dit soort dreigende mailtjes sturen.

Als dat doorgezet word schakel ik de rechtsbijstand in, eigen regelement en de consumentenbond staat hier namelijk lijnrecht tegenover....heel jammer

13 december 2025

Goedendag Lilian,

Dank voor je bericht. We vinden het jammer om te lezen dat je onze communicatie als vervelend hebt ervaren en lichten dit graag nogmaals toe.

Wij hebben ons in dit geval juist extra coulant opgesteld. Hoewel de retourzending buiten de retourtermijn is aangemeld, hebben wij na eerder mailcontact zelf voorgesteld om het pakket bij uitzondering alsnog in behandeling te nemen, mits het binnen de door ons aangegeven termijn bij ons binnen zou komen.

De kosten van €10,- hebben geen betrekking op het “pauzeren” van Klarna, maar op administratieve en verwerkingskosten die ontstaan doordat een Klarna-factuur reeds is aangemaakt en aan ons is doorbelast. Deze kosten worden door Klarna aan ons gerekend, ongeacht de status van de betaling aan jouw zijde.

Wat betreft de verzending: volgens onze voorwaarden – en conform de geldende wetgeving – is de verzender verantwoordelijk voor een juiste en tijdige retourzending. Wanneer een pakket langer onderweg is dan gebruikelijk, ligt de verantwoordelijkheid om hierover contact op te nemen met de vervoerder bij de verzender. Wij hebben hier helaas geen invloed op, ook niet wanneer een vervoerder door ons wordt geadviseerd.

Wij begrijpen dat vertraging vervelend is, maar dit valt buiten onze macht. Om je toch tegemoet te komen hebben wij daarom expliciet een extra termijn aangeboden. Komt het pakket na deze termijn alsnog binnen, dan kunnen wij het helaas niet meer verwerken.

Wij handelen hiermee binnen onze voorwaarden én met extra coulance. Uiteraard hopen we dat het pakket alsnog tijdig bij ons arriveert zodat we de retour voor je kunnen afronden.

Divali Team

Super super slecht!!

Super super slecht!! Winkel staat totaal niet open voor overleg zoals ze hebben aangegeven in de vorige reactie. Ze reageren niet op mailtjes!! Kapot shirt, geen overleg en geen oplossing!!

23 augusti 2025

Goedendag,

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo ervaart, zeker omdat we hierover al eerder uitgebreid contact hebben gehad per e-mail.

Zoals eerder besproken gaat het om een Reinders T-shirt dat gedragen én gewassen is. Of een item twee uur of langer is gedragen, kunnen en hoeven wij niet te beoordelen; feit blijft dat het artikel niet meer in originele staat verkeert. Daarnaast gaf je zelf aan dat de strik los is geraakt na het wassen.

Ondanks dat dit buiten de garantie en retourvoorwaarden valt, hebben wij met je meegedacht en aangeboden om de strik voor je te laten herstellen. Dit aanbod heb je helaas afgewezen.

Wij staan altijd open voor overleg en oplossingen binnen redelijkheid. Het telkens aanpassen van reviews terwijl er al contact is geweest en een oplossing is aangeboden, maakt het voor ons echter lastig om je verder tegemoet te komen.

Wij hebben meerdere malen per e-mail gereageerd en meegedacht. Dat er geen oplossing is die voor jou acceptabel is, betekent niet dat er geen overleg of inzet vanuit onze kant is geweest.

Divali Team

Top winkel

Top winkel, top bediening, alles is gewoon TOP! Er is altijd wel iets leuks te vinden bij hun en ze hebben ook altijd leuke aanbiedingen, en je weet zeker dat de produkten/merken "ECHT" zijn. Tot snel weer dames!!!

3 juli 2025

Svar från Divali-Online

Wat een lieve woorden, dank je wel! 🤍
Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel, service en collecties. We doen elke dag ons best om mooie, eerlijke merken en leuke aanbiedingen voor jullie klaar te hangen.

Tot snel weer in de winkel of online — je bent altijd welkom! ✨
Liefs,

28 april 2025

Svar från Divali-Online

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de levering snel was. Graag tot een volgende bestelling! ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren besteld ,en vandaag al…

Gisteren besteld ,en vandaag al ontvangen! Deze tas wilde ik al heel lang graag hebben , maar steeds erg duur, op deze site zeer voordelig kunnen kopen ! Enige min punt was dat ik geen track en trace code kreeg, de klantenservice gebeld en die hebben code keurig voor me opgezocht !

25 april 2025

Svar från Divali-Online

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je uitgebreide review! 🤍
Super dat je bestelling zo snel binnen was en dat je de tas nu eindelijk hebt kunnen scoren voor een mooie prijs.

Dank ook voor je begrip rondom de track & trace; fijn dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en zien je graag weer terug! ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service. Leuke merken!

1 april 2025

Svar från Divali-Online

Dank je wel voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending, onze service en de merken die we aanbieden. Graag tot een volgende keer! ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vlote communicatie en snelle…

Vlote communicatie en snelle retourzending ontvangen. Zeer correct.

31 mars 2025

Dank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat de communicatie vlot verliep en dat de retourzending snel en correct is afgehandeld. Graag tot een volgende keer! ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren een jas van alix the label…

Gisteren een jas van alix the label besteld en vandaag had ik de gave jas al en super netjes verstuurd in een kartonnen doos super winkel super blij met de jas

10 januari 2025

Svar från Divali-Online

Wat een super fijne review, dank je wel! 🤍
Fantastisch om te horen dat je je Alix The Label jas zo snel in huis had en dat alles netjes was verpakt. Heel veel plezier met je nieuwe jas en graag tot snel weer! ✨

Snelle levering, mooie kleding 👌

30 december 2024

Dank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je blij bent met de kleding. Veel draagplezier en graag tot de volgende keer! ✨

Echt gewoon super

Echt gewoon super. Ze denken met je mee, reageren snel op je vraag en de artikelen worden snel en netjes geleverd. Ga zo door!!

28 oktober 2024

Pessimi

Pessimi , hanno rubato 73 euro per un jeans che aveva comprato da loro mia figlia Mary , ho fatto il reso , a loro è arrivato ma non mi hanno mai rimborsato , su whatsapp fanno finta di non sapere , su istangram mi hanno bloccato 😅 vergogna non comprate vi fregano i soldi

2 september 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.