Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Zeer teleurstellende en absurde ervaring
Ik ben naar Direct Slagen gegaan om les te volgen, maar wat ik daar heb meegemaakt is ronduit hallucinant. Tijdens de les zegt de leerkracht dat je helemaal niets mag opschrijven. Niets. Geen notities. Geen kernwoorden. Gewoon vier uur lang kijken en “opletten”.
Hoe absurd is dit? Ik ga naar school om te leren, en leren zonder notities te mogen nemen is compleet onlogisch en pedagogisch onverantwoord. Nog hallucinanter: de secretaris zegt iets anders, namelijk dat notities nemen wél mag, maar “geen boekjes schrijven”. Wat betekent dat zelfs? Dat je wel mag schrijven, maar niet te veel? Volledig vaag.
De regels lijken elk jaar te veranderen, afhankelijk van wie je spreekt. Geen duidelijkheid, geen consistentie, geen professionaliteit. Als cursist weet je totaal niet waar je aan toe bent.
Dit komt extreem amateuristisch over en toont weinig respect voor mensen die tijd en geld investeren om te slagen. Voor mij absoluut geen aanrader.
Super stom geen aanrader zo vroeg in de…
Super stom geen aanrader zo vroeg in de ochtend dat allemaal in je brein proppen gaat gewoon niet
Veel verkeerde informatie
Veel verkeerde informatie
Heel onverstaanbaar van de lesgever
Kan je niets van leren
Zonde van de centjes
Humor, ezelsbruggetjes en de manier van uitleg helpt ZO GOED onthouden, zeker bij ADD
Mijn zoon moest een vertraagd theorie examen afleggen vanwege leerstoornis ADD, deze is steeds in de ochtenduren af te leggen. Daarom heeft hij de les Direct Slagen de dag ervoor mee gevolgd ipv op dezelfde dag.
Resultaat? Hij is van 15/50 (langere tijd zelfstandig leren in boek) naar 43/50 gegaan met 1 lesdag Direct Slagen!!
Vele humoristische tricks en ezelsbruggetjes hielpen hem de leerstof écht te begrijpen en onthouden.
Écht de moeite waard geweest! Thx🥳👍
Geslaagd
Vandaag heeft mijn zoon naar direct slagen in Gent geweest, zo blij dat we dit gedaan hebben. Mijn zoon heeft zoveel bijgeleerd! Mo is zo een goede en plezante meester. 45 op 50 had hij!! We zijn blij dat we het via deze weg hebben gedaan
VERNEDERENDE ERVARING
Ik heb in begin maart de snel cursus gevolgd bij Mo in Deurne.
Ik moet toch iets van m’n schouders halen. De aanpak van Mo was echt niet oké. Ik ben samen gegaan met mijn vriendinnen & we voelden ons allemaal niet op ons gemak. In het begin was het al vrij duidelijk dat hij streng was & dat er maar 1 manier was om het te leren. We kregen een boekje op onze stoel om dingen op te schrijven, maar mochten dit NIET gebruiken van Mo. Als je er toch iets in schreef maakte hij je belachelijk voor de hele groep. Ook als je een antwoord fout had beantwoord gaf hij opmerkingen die redelijk bruusk waren en oncomfortabel omdat hij je echt confronteerde in het bijzijn van iedereen. Niet iedereen is extravert & leert op dezelfde manier als Mo. In het begin mochten we van hem niet naast elkaar zitten, terwijl we €100 betalen en ik er vanuit ga dat ik zelf het recht heb om te kiezen waar ik zit en naast wie ik zit. Als je dit dan wel deed, zei hij er ook iets van in de hele groep. Ik spreek niet alleen voor mij, maar ook voor de vriendinnen waarmee ik ben gegaan, maar deze ervaring was niet tof. Wij betalen hier veel voor dus gaan zeker onze voeten hier niet aan vegen, maar om in het begin al zo streng te zijn en ons door het slijk te halen waar iedereen bij zit, is niet de cursus waar ik 100 euro voor wil betalen. Op het einde wouden we doorgaan omdat we het theorie examen de dag nadien gingen doen, en we moesten letterlijk van hem terug naar onze stoel gaan & pas vertrekken als hij het zei. Ik dacht dat het met professionaliteit gegeven zou worden, maar het was echt “leerkracht macht”. Ook tijdens het geven van de theorie zat hij meermaals op zijn gsm en moesten we een paar keer wachten tot hij een berichtje had gestuurd. Het is al even geleden, ik heb het kunnen plaatsen, maar ik wil het toch gezegd hebben voor de volgende keren zodat er misschien een verandering kan komen voor toekomstige studenten die introvert zijn en gewoon willen luisteren en leren en niet door het slijk gehaald willen worden. Niet iedereen heeft het vertrouwen om in groep antwoord te geven & hiermee was hij niet gediend en werd hij boos & zuchte hij en deed hij alsof het echt JOUW fout was & dom was. Heel jammer dit.
Zeer tevreden over Directslagen te…
Zeer tevreden over Directslagen te Hasselt. De lesgever was heel gemotiveerd en duidelijk. Alles werd op een rustige manier uitgelegd, mijn kinderen kregen tips aangeboden en er werden proefexamen gemaakt. Beide hebben het gehaald in één keer.
Goede manier van lesgeven en ook…
Goede manier van lesgeven en ook gehaald na de eerste keer! Aanrader!
Super leuke manier van les krijgen
Super leuke manier van les krijgen. Zeker een aanrader! De lesgever was super grappig en lief. En na 1x geslaagd
Direct geslaagd
Een zeer gepassioneerde leraar die op een leuke en zeer leerrijke manier lesgeeft! Dankzij de lesdag ben ik in 1 keer geslaagd met een bijna alles op alles !!
Direct geslaagd zoals de naam zegt
Direct geslaagd zoals de naam zegt, een mooie 47/50.
Als ik een TIP mag geven is wel dat jij…
Als ik een TIP mag geven is wel dat jij de basis van u theorie toch een beetje kent want anders is er geen tijd of genoeg uitleg om te slagen. 😉
De oefeningen dat in de klaas word gegeven ga je ze bijna op u theorie krijgen. Heel duidelijk en zeer gemakkelijk. Bedankt jongens voor mijn geld goed te spenderen!
Grote slaagkans
Als je aandachtig de lessen volgt en noteerd wat de lesgever zegt dat belangrijk is. Ben je sowieso geslaagd, haalde zelf 45/50. Ook een heel enthousiaste en motiverende lesgever!!
Theorie wordt niet aangeleerd!
Dit soort bedrijven zijn niet te vertrouwen!
Men leert helemaal niks over de theorie, enkel word je getraind op foto's (die van het examencentrum gestolen zijn) en woordjes.
Dit met als gevolg dat iedereen kan slagen, zelfs de mensen die geen woord Nederlands spreken.
Mensen zullen meestal slagen (en vaak ook nog met hogere scores dan iemand die echt gestudeerd heeft of echte theorielessen bij een erkende rijschool gevolgd heeft).
Het gevolg: De mensen die van Directslagen komen, kennen letterlijk niks van de theorie! Ze denken bijvoorbeeld dat het bebouwde kom is, omdat er veel huizen staan of het is een zone 30, omdat de rijbaan donker gekleurd is... De kennis van verkeersborden = 0! Maar logisch toch dat men niks nada van de theorie kent? Hoe kan je op 1 dag de theorie leren/kennen terwijl er via erkende rijscholen 12u wordt over gedaan?
Het is gevaarlijk en dom om je zo achter het stuur te zetten om dan met de auto te gaan rijden.
Communicatie 0/0
Communicatie 0/0
Vragen op de website om je examen in te plannen vanaf 15u.
Je dient 10 min vooraf bij SBAT te zijn, ze laten de leerlingen pas vertrekken om 14u50, met als gevolg dat ze te laat zijn en niet meer mogen deelnemen aan theoretisch examen.
Daarna krijg je een korte mail dat de leerkracht de leerlingen tijdig heeft laten vertrekken, terwijl dit niet het geval was (klas van 15 lln) !!!!!
Dikke 0
DirectSlagen.be…
Ik wil best geloven dat DirectSlagen.be goed werk aflevert, al had ik het liever zelf kunnen vaststellen en na de recente ervaring(en) lijkt dat verder weg dan ooit. Tot 3 keer toe afspraak voor mijn dochter geannuleerd gezien, om redenen die echt kunnen verholpen worden, als men er een beetje moeite voor wil doen. Als ik dan nog (na de 3de keer) mijn mening durf geven, wordt er uitermate klantonvriendelijk gereageerd en zou ik (en ik citeer letterlijk) ze geen kans willen geven om naar een oplossing te zoeken... Laat me vooral niet lachen. Beneden alle peil en een organisatie om vooral snel te vergeten.
Slechtste bedrijf ooit.
Slechtste bedrijf ooit.. nooit iemand te bereiken en tot 2x toe wordt er op het laatste moment afgezegd.. schandalig!
Ondanks een zeer slechte nacht gehad en…
Ondanks een zeer slechte nacht gehad en me niet zo lekker voelde toch geslaagd vandaag met 46/50! Dit dankzij de topdocent dat alles goed kon uitleggen en makkelijk te onthouden tips & tricks gaf! Bedankt toppers!
Top gewoon alles super goed uitgelegd
Mijn naam is Damián Alvarez Castro
Mijn naam is Damián Alvarez Castro. Directslagen is een aanrader.
In 2020 wou ik de rijbewijs theorie leren en ik als anderstalig had het moeilijk. Ik heb veel reclame van Directslagen gehad en ik vond dat één Scam in eerst zicht. Hoe gaat men in één dag alles begrijpen? Ik was 3 manden aant studeren en de theorie was nog niet in mijn hoofd. Kortom, toch niet gedaan, geen Directslagen, ook geen theorie examen gedaan.
2021, die vriendin van mij praatte mij over een bedrijf die in één dag alles kon leren. Dat bleek het hetzelfde bedrijf te zijn, Directslagen. Die vriendin van mij was in één dag geslagen voor haar examen. Ik kon dan nog altijd niet geloven. Dan surfde ik in het website en nog steeds sceptisch heb ik me ingeschreven.
Kortom, na 6 uren les heb ik 50/50 in mijn examen gehad :) Niet alleen was ik geslaagd, heb ik ook mijn geld terug want ik de maximum haalde ;)
Dank jullie wel, team van DirectSlagen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.