Geslaagd! Na meerdere mislukte pogingen voor het theorie examen vandaag gebruikt gemaakt van deze cursus. De theorie wordt op een hele leerzame en leuke manier gebracht door een enthousiaste man. Met... Se mer
Det här tycker kunderna
Leuke Cursus waarbij de instructeur je betrekt. Niet vies van een grapje en weet de kandidaten goed in te schatten. In 1 keer geslaagd voor theorie motorfiets. Zeker een aanrader!
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 0640082840
- info@altijdgeslaagd.nl
- altijdgeslaagd.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gelijk geslaagd
Gelijk geslaagd! Door de cursus en goeie uitleg al met 10 min klaar en weinig fouten.
Leuke Cursus waarbij de instructeur je…
100% aanrader
In één keer geslaagd zonder ook maar één boek open te slaan. Duidelijke uitleg, goed contact en precies wat je nodig hebt om te slagen. Echt top geregeld 👌 Zeker een aanrader
Geslaagd!
Geslaagd!
Na meerdere mislukte pogingen voor het theorie examen vandaag gebruikt gemaakt van deze cursus. De theorie wordt op een hele leerzame en leuke manier gebracht door een enthousiaste man. Met veel kennis en een leuke manier van werken ging ik vol vertrouwen mijn theorie-examen in en met succes! Bedankt!
ik ben In een keer geslaagd
ik ben In een keer geslaagd, Alles wat in het examen komt word behandeld met een duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden en het is zeker een aanrader!!
Twee keer geweest twee keer geslaagd
Ben hier eerder geweest en bevalt prima. Beide keren in 1 keer geslaagd! Cursus is niet voor salty personen. Dus alle wappies, wegwezen :) Er wordt af en toe geschreeuwd om je bij de les te houden (want ja… je moet vroeg opstaan dus zo blijf je wakker). Het is stampen stampen stampen maar heel goed bij te houden als je ook gewoon actief meedoet behaal je dezelfde dag nog je theorie-examen. Conclusie: ben je een gevoelig typje? blijf weg! Ben je een strijder? Ga hierheen en je behaald je theorie.
Ik ben 4 jaar geleden door vriend hier…
Ik ben 4 jaar geleden door vriend hier aanbevolen voor mijn auto theorie was in 1 keer geslaagd 4 jaar later opnieuw
theorie examen afgelegd hier en ja hoor en weer meteen geslaagd
Vandaag in 1 keer mijn theorie behaald
Vandaag in 1 keer mijn theorie behaald. Echt een hele fijne cursus, duidelijk uitgelegd, goede communicatie. Mijn moeder raadde dit aan, aangezien zij ook in het verleden zo haar theorie heeft behaald in 1 keer.
Super goeie leer ervaring gehad en…
Super goeie leer ervaring gehad en geslaagd dankzij zijn info,,,,ga zo door bless
Klasse cursus!
Klasse cursus! Alle vragen die ik hier heb geleerd kreeg ik ook op mijn examen. Ik ben voor de motor theorie geweest en was binnen 10 minuten klaar en geslaagd met 3 fouten! Zelfs de baliemedewerkster was verbaasd dat ik weer zo snel naar buiten liep :D
Na de theorie cursus mondeling examen…
Na de theorie cursus mondeling examen gedaan en gelijk geslaagd. Communicatie via whatsapp is erg fijn en snel.
Cursus goed en helder uitgelegd en ondanks dyslectie en faalangst mijn examen in 1 keer kunnen halen.
Dankzij Altijd Geslaagd ben ik in één…
Dankzij Altijd Geslaagd ben ik in één keer geslaagd voor mijn motortheorie. De uitleg is duidelijk, overzichtelijk en precies gericht op wat je bij het examen kunt verwachten. Een fijne en effectieve manier om je goed voor te bereiden. Absoluut een aanrader.
Top bedrijf!!
30 mei had ik mijn theorie cursus en theorie examen. Natuurlijk was ik wel erg zenuwachtig en enthousiast, want ik wou hem dit keer echt halen zo zoveel keer. Ik was erg blij toen ik zag dat ik mijn theorie examen gehaald had, want de les die ik gehad was was echt super goed. Goede uitleg over alles. Super vriendelijk en het was ook een gezellige ochtend. Hier moet je zijn als je in 1x wilt slagen. Zorg ervoor dat je voldoende uitgerust bent en goed gegeten hebt om de stoffen te onthouden!
Dankjewel Altijdgeslaagd voor jullie goede uitleg.
Super slechte curuss ik raadt het niet…
Super slechte curuss ik raadt het niet aan ik ging voor moter leeert niet niks / geeft auto curus tegelijk aan andere super super slecht dit is niet de altijdgeslaagt cursus die ik ken !!!! Is Meer een verdien model dit
Doen als je ook in één keer wilt slagen!
De planning van de training en het examen verliep heel vlot. De communicatie was goed en klantvriendelijk, zowel per mail, telefoon als whatsapp. Top training gehad van Saïd vandaag! Een zeer bekwame docent, die de lesstof kan dromen en dit ook goed weet over te brengen aan de groep in het juiste tempo. Naast een duidelijke en gestructureerde aanpak, leerden we hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Daarnaast werd maar weer eens heel duidelijk hoe belangrijk begrijpend lezen van vragen is en kregen we handige ezelsbruggetjes. En dat alles gebracht met zeer positieve energie, veel interactie, engelengeduld, een persoonlijke benadering en een goede dosis humor. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn motor theorie examen dankzij deze training. Superblij mee! Bedankt Saïd en team Altijdgeslaagd.nl! 🙏🏼
Top ervaring
Topervaring. Goede uitleg. Bedankt voor de voorbereiding op het examen! Dankzij deze cursus heb ik mijn motortheorie gehaald.
Beste uitleg
Hele goeie uitleg, zeker geen saaie les en goed te volgen
top theorie
Zowel mijn auto theorie als mijn motor theorie bij dit bedrijf behandeld. Gaat goed in op de stof en leert je precies wat je moet weten om het examen te maken. Zou dit iedereen aanbevelen.
Zeer aan te raden
Zeer aan te raden . Voor jong en oud . Vriendelijke leraar en word in duidelijke taal geleerd hoe je examen hoort te maken !
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.