Ecom Brand Owners Omdömen

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Dep heeft mij geholpen om mijn online…

Dep heeft mij geholpen om mijn online bedrijf te verkopen voor een leuk bedrag. De online reviews hier zijn niet representatief, als je openstaat voor zijn soms wat harde maar eerlijke feedback op je webshops dan heb je daar enorme profijt van! Ik raad zijn hulp zeker aan als je in de e-commerce zit en openstaat om te leren

30 maj 2023

Oplichter verkoopt Instagram-accounts en cursussen, maar vertrouwen niet waard

k heb een Instagram-account bij deze persoon (Dephart) gekocht die zich uiteindelijk als een oplichter bleek te gedragen. Binnen een dag na de aankoop werd het account gehackt en verloor ik al mijn geld, een bedrag van €500. Ik heb meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen met deze persoon, maar elke keer werd ik geblokkeerd. Het is teleurstellend om te zien dat hij nu ook cursussen verkoopt, maar iemand die zich bezighoudt met oplichting kan niet op mijn vertrouwen rekenen.

7 juni 2023

Oplichter

Oplichter, bestel hier niet je cursus je word zwaar opgelicht! Ik had een programma aangeschaft en nu is de website offline. Dephart is oplichter!

28 december 2022

Branding traject coaching

In 2021 een cursus gekocht bij Patrick, bestond enkel uit een paar groeps calls en zodra het interessant begon te worden stopten we er mee. Wel had Patrick een Huddle course online gezet die voor iedereen gratis te bekijken was. Deze is inmiddels ook offline gehaald. Op zijn tel. Nummer is hij inmiddels niet meer bereikbaar.

19 november 2021

Ongelofelijk blij met de begeleiding…

Ongelofelijk blij met de begeleiding van ‘Dep’! Behulpzaam, denkt mee maar vooral ook back to earth. Dep blijft altijd lekker normaal en daardoor verlopen (in dit geval) de calls soepel en smooth! Zeer zeker aan te raden voor anderen.

Na een tweede call te hebben gehad waarbij het tot een punt is gekomen waar niet veel meer gedaan kon worden, heeft hij zelfs aangeboden om een gratis extra call aan te bieden wanneer deze nodig zou zijn. Geeft alweer aan hoe hij mensen begeleidt en hoe hoog z’n behulpzaamheid is.

21 juli 2021

Fijne begeleiding

Geweldige ervaring met dephart, ik ben heel goed begeleid met het opstarten van een eigen brand en winning product.

Dit was zeker het geld waard, echt een aanrader! Je wordt heel goed begeleid en het gevoel dat je het samen doet.

Je leert heel snel heel veel en de tricks van de branding wereld.

20 juli 2021