VA Sharon Omdömen

TrustScore 4 av 5

Företagsinformation

1. Webbdesigner

Skrivet av företaget

Ik sta klaar als jouw Technische Virtual Assistant! Voor ondernemers zonder website. Geen standaard VA, wél iemand die bouwt met enthousiasme, overzicht en menselijke aandacht (in een wereld vol AI).

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sharon lost het voor je op!

Zoek je iemand die alles tot in detail uitzoekt en het voor je oplost, dan moet je bij Sharon zijn! Niets is haar teveel. Alles wat met techniek te maken heeft, websites, MemBirds, Active Campaign, Vimeo, Webinargeek, noem het maar op, daar duikt ze in. Voordat je de vraag hebt gesteld, heeft zij het al uitgevoerd. Bovendien is ze ook nog eens een heel leuk mens om mee te werken!

15 april 2026

Zoek niet verder!

Sharon heeft mijn website gemaakt en vanaf ons eerste gesprek voelde ik: dit komt goed.
Ze denkt echt met je mee, neemt veel stress uit handen en luistert aandachtig naar wie je bent en wat je doet.
Ze is duidelijk in haar communicatie, staat open voor ideeën en denkt in mogelijkheden. Wat ik zo waardeer, is dat ze niet alleen technisch een website bouwt, maar jouw verhaal weet te vertalen naar iets wat klopt. Ze brengt alles samen in een website die bij je past.
Als je iets anders wilt, schakelt ze snel en geeft ze verschillende opties om uit te kiezen. Dat gaf mij rust en vertrouwen.
Zoek niet verder als je hulp nodig hebt bij het maken van een website. Het uit handen geven aan Sharon heeft mij enorm veel rust gebracht en ik ben nog altijd heel blij met het resultaat.

2 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was erg prettig werken met Sharon.

Het was erg prettig werken met Sharon.
Ze is enthousiast, reageert snel en communiceert helder. Je krijgt direct het gevoel dat je op haar kunt bouwen en dat alles in orde gaat komen en dat bleek ook zo te zijn.

Sharon maakt tijd om goed naar je wensen te luisteren, ze is creatief in het invullen hiervan. Ze geeft duidelijk aan wanneer dingen niet mogelijk zijn, zodat er samen naar een alternatief kan worden gezocht. Ze is toegewijd en je kan voelen dat ze plezier in het werk heeft.
Tussendoor houdt ze altijd je op de hoogte van de vorderingen, zodat je weet waar je staat en zodat er, indien nodig, kan worden bijgestuurd.
Het was een prettig om met Sharon samen te werken en ik heb er het volste vertrouwen in dat als er nog iets mocht zijn, zij ook dat oplost.

15 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Website bouwen met een persoonlijke touch!

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met het opzetten van een website voor mijn kinderyoga lessen. Tijdens een eerste gesprek nam Sharon uitgebreid de tijd om in beeld te krijgen wie ik was en wat ik voor ogen had met de website.
Vervolgens was ze erg helder en duidelijk over de mogelijkheden en de kosten.
Ik heb er geen moment aan getwijfeld om met haar in zee te gaan omdat ze me rustig en duidelijk en heel transparant meenam in het proces.
Ik kon mijn eigen ideeën en creativiteit heel goed met haar bespreken en dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een erg mooie en vooral duidelijke website die perfect uitstraalde wat ik wilde!
Ze gaf hierbij goede tips en adviezen en ook stond ze erg open voor mijn kritische blik waardoor elk klein detail klopte op de website!
Ik had er zelf totaal geen handigheid in en door Sharons prettige manier van werken hebben we toch samen een heel mooie website gemaakt! Ik zou het iedereen die graag een website wil en die graag inbreng wil wat betreft de stijl, vormgeving, inhoud en sfeer, maar zelf niet de skills heeft, zeker aanraden om de website door Sharon te laten bouwen!

4 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.