Den Gule Cottage Omdömen 18

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har ikke nok rosende ord til denne…

Jeg har ikke nok rosende ord til denne eksklusive lille perle på græsplænen skråt overfor Bellevue Teater i Charlottenlund. Flere gange har jeg besøgt stedet og har kun rosende ord at sige om stedet!
Maden er eminent og serveringspersonalet af en særlig karat. De er unge, men alligevel har de et skarpt øje for, hvad der bringer gæsterne til at spærre øjnene op!
Der burde være mulighed for at give yderligere syv stjerner, hvorfor de manglende hermed følger. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 mars 2026

Dejlig menu på Den Gule Cottage

Vi var 6 pers. der havde købt deals til en 3 retters menu i Den Gule Cottage.
Vi blev rigtig godt modtaget af en sød kvindelig tjener og fik en dejlig 3 retters menu. Alt var super godt og da vi skulle betale viste det sig at vandet m. og uden bobler var på husets regning.
En rigtig god oplevelse.

30 oktober 2025

Den Gule Cottage

I det "lille smukke gule hus" Den Gule Cottage🌸 har vi igen igen, og i dag på en almindelig onsdag!, i en fyldt restaurant, fået den skønneste middag.
Klientellet var som vi kunne se fra 1-100 år💪, så hyggelig atmosfære. God blanding af veninder, par, familier med børn og gode venner.
Nogle fik vin🍷og snacks, andre flere retter, og snakken gik hyggeligt over bordene.
Venligste og professionel betjening af søde betænksomme tjener, som serverede skønneste mad fra de to dygtige kokke. Meget smukt anrettet og de anbefalet vine passede lige til vores smag
Virkelig en stor tak og anbefaling herfra🥇

23 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var så heldig at holde mors dag til…

Var så heldig at holde mors dag til frokost på Den Gule Cottage. Vejret var pragtfuldt med sol, blå himmel og vinduespalds til Øresund med de hvide sejl på bådene, fantastisk. Maden er et helt kapitel for sig, lækkert, lækkert (som altid) flot og venlig betjening, de ved hvad kundeservice er. Så er det ovenikøbet gratis parkering på deres egen Private P Plads når du registrerer bilen ved ankomst. Altialt fantastisk mors dag. Tak til hele personalet.

14 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fabelagtig og helt igennem fantastisk oplevelse på alle måder

Den Gule Cottage har været yderst velrenommeret så længe jeg kan huske. Nu ved jeg ved selvsyn (og smagning), at det er fuldt fortjent.
Jeg havde købt 4 deals og vi var 4 kvinder, der i dag besøgte Restauranten.

Varm velkomst, hvor vi blev lukket ind i varmen - 10 min. før stedet åbnede - Da de observerede at 3 af os stod udenfor allerede.

Vi fik lov til at vælge det bedste bord, firmandsbordet foran vinduet med udsigt over vandet.

Menuen:
Pocheret æggeblomme med jordskok, glaskål, æbleperler og hønsebouillon.

Okse cuvette med variation af blomkål, syltede løg og blanquette sauce med røget marv og skalotteløg.

Mazarin med sprød og blød kokos, karamel iscreme og mørk karamelsauce.

Kaffe eller the med sødt.

Det var samme menu til alle. Ikke en discount udgave eller mindre portioner til os med deals.

To af os, var parat til at fri til kokken på stedet og den søde og yderst kompetente kvindelige tjener, gav os en uovertruffen god behandling. (ikke som på Mes i sidste og forrige uge).

Deal eller ej - Her vil jeg bare tilbage til.

Så Fabelagtig fantastisk mad, stemning, varme, venlighed (jeg fik opladet batteri til el-cyklen) og en total service der overgik alt, hvad jeg har oplevet i år og der har jeg været ude og spise en rigtig pæn del.

Tak for det hele.

Vi ses helt sikkert!

6 februari 2023

Kejserens Nye Klæder

OK betjening, men ribeye steaken var sej og der var max 10 grønne bønner og lidt løg, der lå og grinede.
Jeg bad om flere grøntsager, men det kom aldrig.
Piv koldt - Vi var flere, der sad og frøs.
Det føltes som Kejserens Nye Klæder, når man får regningen.

15 december 2022

Virkelig godt.

Virkelig godt.
Vi var ) der fik den dejligste treretters menu med kaffe og sødt. Alt var yderst velsmagende. Tjeneren valgte to vine, som gik hånd i hånd med den gode mad. Han var meget kyndig og besvarede alle tænkelige spørgsmål venligt og vidende.

5 november 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Virkelig god smagfuld mad. Best location.

Virkelig god, smagfuld mad. 5 stjerner. Smukkeste udsigt. Sødeste betjening. Giver dog "Kun" 4 stjerner fordi vi ikke måtte ryge ved bordet udenfor - og fordi portionsstørrelsen på nogle af retterne er lige til den mindste side. Men så må man supplere forretten og hovedretten med en fantastisk dessert.
Ps. Ville være genialt hvis I kunne dele udendørsbordene op i en ryger/ikke ryger afdeling.

17 juni 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vi var på Den Gule Cottage en tirsdag…

Vi var på Den Gule Cottage en tirsdag aften. Alle borde besat. Virker som et sted med en del stamkunder. Vores første tur. Vi giver fire meget små stjerner. Primært for maden og da champagnen langt om længe var blevet kølet ned ved bordet. Kaotisk betjening. Sød dame, bevares, men alt, alt, alt for travl! Champagnen ankom lunken til bordet og da tjeneren åbnede vores flaske sprøjtede hun de dyre dråber ud over sig selv. Dette ville normalt udløse en ny flaske, men dette bekymrede hende ikke. Maden er pæn og i anstændige portioner. Vi var ikke oppe og ringe, men bestemt godkendt. Elendig akustik og meget lidt plads mellem bordene trækker betydeligt fra. Skulle nok være blevet på tre stjerner...

21 mars 2022

Gourmetoplevelse og hyggelig betjening

Spiste snacks m krondyr og pebre m gedeost, begge afsindigt lækre og overraskende. Bolloubaissen var helt i top, ligeså fiskeskalddyrterrinen. Også toast m svampe og pighvar var perfekt tilberedt. Desserten m syltet pære, karamel og chokolade på mørdejbund m pistacieis var en kæmpe oplevelse Tjeneren var både hyggelig og særdeles opmærksom. Samlet kanon hyggelig og delikat aften

27 september 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ringe mad, ok betjening

Både forret (papirstynd skaldyrsterrin) og hovedret (helleflynder, som ellers var udmærket) var sovset ind på en tyk bund af klistret mayonnaise . Desserten , mælkeis med ristede hvedekerner var ok. Den unge kvindelige tjener var høflig

10 september 2021

i får en stjerne

i får en stjerne , da man ikke kan give nul.
I går var jeg med mine 2 børnebørn ude at spise ,
på den gule Cottage , magen til dårlig betjening ,
skal man vist lede længe efter , der var bestilt bord til kl 13 ,
vi bestilte drikkevarer , og 3 stk fisk med rejer , det tog en time før det kom , ikke en eneste gang kom tjeneren og spurgte , os om der var andet vi ønskede , vi fik fat i ham og bestilte 3 stykker til , vi fortalte at vi lige satte os uden for for at ryge , da vi efter 10 min kom ind igen , havde han ryddet alle vores drikkevarer væk ,
vi blev selvfølgelig tilbudt nye drikkevarer , da tjeneren kom med maden , jeg havde bestilt torskerogn , kom han med en fisk med rejer , så måtte vi igen sidde og vente , en restaurant jeg så absolut ikke vil anbefale til nogen , M.V.H. Helen

31 mars 2019

Elendig picnickurv!

Købte verdens kedeligste picnickurv til 300 kr. for 2 personer. Den indeholdte 3 ordinære oste, 3 stk. ordinært charcutterie, lidt knastørt brød, en mikro honning og mikro syltetøj og en lille smule pesto. Det var en fuldstændig ligegyldig kurv uden charme med ingredienser man selv kunne have købt bedre i Føtex for en halvtredser. Af et sted der trods alt er anbefalet i Michelin guiden kunne man have forventet bare lidt lækkerier, fx en lækker salat, snack, postej, paté, oliven, rillette, fisk og noget sødt. Af basale ting kan desuden nævnes, at der var intet smør, olie eller servietter. Øv!

19 april 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk restaurant og fantastisk betjening

Nu har vi været i Den Gule Cottage et par gange og begge gange fået noget fantastisk at spise og drikke.

De elegante lette retter og udvalget af drikkevarer lige fra lækre safter over færøske øl til god vin.

Og betjeningen er i en kategori for sig. Høflig, hjælpsom, smilende, effektiv og fleksibel.

Fik i dag bord selv om alt var booket. Og da gæsterne til bordet kom var vi færdige med at spise og fik mulighed for at nyde en kop kaffe ved et andet bord. Tak for det.

Ganske anbefalelsesværdigt.

9 juni 2014
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.