De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's) Omdömen

‱
TrustScore 4.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Wij hebben een geweldige gezinsfotoshoot gehad met Niels van de Fotohoeve! Een hele fijne en ervaren fotograaf die luistert naar de wensen van de klant, zelf ook met tips en ideeën komt. Was erg meed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Voor de fotoshoot was er prettig app-contact. Niels reageert snel, denkt mee, is flexibel. Stelde ons op ons gemak, gaf ideeën voor poses, maar ook wij konden aangeven hoe we het zouden wille... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Niels is al jaren onze vaste familiefotograaf. Aankomend weekend mogen wij weer naar de studio met het hele gezin en daar kijken we nu al naar uit! Op de foto gezet worden door een fotograaf kan toch... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

We hebben een hele fijne fotoshoot bij Niels gehad. Doordat wij niet helemaal wisten wat wij precies wouden, heeft Niels met ons meegedacht om ook buiten het boekje dan ‘standaard’ familiefoto’s wat... Se mer

Företagsinformation

1. Fotograf
  2. ocksÄ i
  3. Fotograferingsstudio

Skrivet av företaget

De Fotohoeve.nl, ervaren familie fotograaf aan huis! Ik maak een super leuke ervaring van elke fotoshoot. Zowel op locatie als in mijn mooie studio! Niemand hoeft dus ‘cheese’ te roepen! Uniek: Je krijgt bijna elke foto die ik schiet, bewerkt & klaar om te laten drukken bij een winkel naar keuze! En dat voor een vast bedrag! Gemiddeld 250 mooie, heldere & haarscherpe foto’s om jaren van te genieten! (Dit aantal is afhankelijk van de locatie, de duur van de sessie & je wensen) Dit kan in mijn eigen studio, en ook in heel Nederland, op binnen & buiten locaties. Dus in je tuin, een mooi park in bloei of in het bos met Herfst kleuren, tijdens een feest in een restaurant of hotel
 Maar ook je woonkamer of natuurlijk in mijn studio in Wageningen! Ook zijn huisdieren van harte welkom! Je hond kan dus gewoon mee. Ik ben 7 dagen per week beschikbaar, dus ook op Zaterdag & Zondag. In de avond werken is geen enkel probleem. Ook tijdens de meeste feestdagen sta ik voor je klaar!

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Goede communicatie en verbluffende foto's als resultaat!

Met onze familie van 8 volwassenen en 5 jonge kinderen een fotoshoot gedaan bij De Fotohoeve. Vanaf het eerste moment was de communicatie duidelijk, snel en enthousiast! Alles is mogelijk, maar Niels denkt ook graag mee over de mogelijkheden. Met 13 personen op de foto is best een uitdaging, maar de resultaten (400 foto's in 75 minuten tijd) zijn geweldig! Iedereen was zeer enthousiast en we hebben een mooie herinnering vastgelegd. De foto's werden al binnen 4 dagen geleverd!

3 juni 2022

Svar frÄn De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)

Hey hey! Dank voor deze mooie woorden, naar aanleiding van de fotoshoot die ik voor je mocht verzorgen op de ditto mooie locatie! Het was een heerlijke ochtend. Precies droog, lekker rustig en iedereen in top stemming. Super bedankt dat ik dit voor jullie mocht verzorgen!

Groetjes Niels Wouda,

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Top fotograaf, verstaat zijn vak

Niels, is een super professionele fotograaf die hoogwaardige foto's maakt en een goede service levert. Dit wordt zeer gewaardeerd, bedankt Niels voor de blijvende herinnering, zijn we heel erg blij mee. Zowel voor de zakelijke foto's die je voor ons hebt gemaakt als voor de privé foto's.

Tot in de toekomst.

Groetjes Erwin en Patricia

11 januari 2021
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Fijne fotosessie met ons gezin

Last minute hebben we Niels gevraagd om een fotoreportage te maken van ons gezin in het Arboretum in Wageningen, op 10 februari 2020 (een dag na de storm Ciara). Niels had de locatie van tevoren al verkend en onder andere een prachtige bloeiende rhododendron ontdekt als decor voor de foto's. Tussen de regenbuien en de stormvlagen door heeft hij mooie portretten gemaakt van ons gezin, zowel ieder afzonderlijk als in wisselende groepjes. Het zijn bijna zomerse portretten geworden ondanks de barre weersomstandigheden. Het was een heel leuke fotosessie. We kijken er met groot plezier op terug en genieten van de mooie foto's. Hartelijk dank Niels! We kunnen je warm aanbevelen.

7 april 2020
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Een familie fotoshoot voor mijn verjaardag

Voor mijn verjaardag wilde ik heel graag nieuwe foto's van de gezinnetjes van mijn zoons, van alle kleinkinderen en van de complete familie. Na een beetje googlen kwamen we op de website van de Fotohoeve terecht, die ons direct al aansprak!
Direct een afspraak gemaakt, en afgelopen zaterdag met 13 man plus fotograaf Niels zijn we het bos in gegaan. Niels was heel meedenkend wat betreft onze wensen, en heeft iedereen prachtig kunnen fotograferen. Vandaag, precies op mijn verjaardag, waren de foto's al klaar en kwam Niels de USB stick al bij ons thuis brengen! Super snel dus!
En de foto's zijn echt geweldig!! Het zal nog heel moeilijk worden om hier een keuze uit te maken om aan de muur te hangen!
Niels is een heel prettig persoon, leuk in de omgang, ook met de kinderen, enthousiast en heel professioneel! En dat alles voor een heel schappelijke prijs!
Wij zouden hem dan ook van harte willen aanbevelen als u op zoek bent naar een goede fotograaf!
Niels, heel hartelijk bedankt, en als de foto's eenmaal hangen, zal ik er elke dag met heel veel plezier naar kijken en terugdenken aan de gezellige fotoshoot!

Hartelijke groetjes van Anjo van de Kraats (en ook van Guus natuurlijk!)

28 januari 2020

Svar frÄn De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)

Hoi hoi Anjo! Wat een mooie woorden!
Bedankt voor jullie vertrouwen, in mij en mijn locatie keuze.
Vooral bedankt dat ik met jullie gezellige familie lekker lol mocht maken! Ik heb genoten!

Groetjes Niels!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over communicatie, kwaliteit (en prijs) van de fotoshoot!
Niels stemt echt af op wensen van de klant.
Ook geschikt voor grote groepen.
Na afloop ook supersnelle service, na een paar dagen waren de foto's reeds in ons bezit.

29 december 2019

Hoi Lydia!
Bedankt dat ik deze opdracht voor jullie mocht doen! Ik heb genoten wat de hele familie! Ondanks de kou staat iedereen er super op!

En bedankt voor de review natuurlijk, geweldig om te horen!

Top fotograaf!

Voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders heeft Niels foto’s gemaakt bij mijn ouders thuis. Ondanks dat we thuis waren liet Niels ons ook lekker thuis voelen. Dat was ook terug te zien in de foto’s die hij heeft gemaakt! Super mooie en professionele foto’s. Wij zijn dan ook meer dan blij met het resultaat en zullen Niels zeker nog een keer inschakelen!

25 december 2019

Hoi hoi Marcella!
Bedankt voor je review en voor de eer! De fotoshoot was kort maar krachtig, en ik heb er van genoten! Inderdaad veel leuke foto's in de huiskamer en achter op het veldje gemaakt, super!
Zo koud was het ook niet... ;)!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

De Fotohoeve zeker een aanrader!

Niels is een zeer ervaren fotograaf. Hij heeft op een hele mooie en professionele manier onze dag vastgelegd.
Hij komt zelf met voorstellen maar er is zeker ook ruimte voor eigen ideeën.
Tevens een gezellige fotograaf die je op je gemak laat voelen!
Wat ons betreft is de Fotohoeve zeker een aanrader als je opzoek bent naar goede fotograaf!

22 december 2019

Hoi hoi!
Ik heb genoten van jullie dag! Mijn complimenten voor de keuze van de locaties! Geweldig!

Hopelijk zie ik jullie binnen kort weer, maar dan met z'n drietjes ;)?! Hoe dan ook wens ik jullie veel plezier en het allerbeste!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Aanrader: relaxte shoot en prachtige foto’s!

Vanaf het eerste contact reageert Niels snel, hij is attent en denkt goed mee. De familieshoot was ook leuk. Zo weet Niels iedereen op z’n gemak te stellen. En dat zie je terug op de prachtige foto’s, iedereen is zichzelf. Hij wist zelfs een van de kleintjes die er aanvankelijk geen zin in had prachtig vast te leggen, zo knap! Verder is hij razend snel met het leveren van de vele foto’s. Ik raad Niels dan ook van harte aan!

21 december 2019

Hoi Ellen!
Super graag gedaan, en bedankt voor de eer! Hopelijk tref ik jullie nogmaals voor mijn lens maar dan in een heel ander deel van Nederland! ;)

Groetjes en graag tot ziens!
Niels,

De fotohoeve

Niels is een fijn persoon. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Hij maakt er een leuk “event” van. Zijn foto’s zijn mooi!

27 oktober 2019

Svar frÄn De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)

Super graag gedaan, en wat een toffe locatie! In de stromende regen, maar toch ook niet ;-) ! Heel fijn dat het dus allemaal goed gekomen is!

Familie fotoshoot

Wij hebben Niels via Google gevonden, contact gezocht omdat wij een fotoshoot wilde maken. Niels reageerde snel en ethousiast terug. We hebben aangegeven dat we het buiten wilde houden Niels denkt graag mee en kwam met goede suggesties.

Op de dag zelf heeft Niels nog contact gezocht met mij omdat het weer toch niet helemaal mee werkte en kwam met een alternatief voor het geval het weer niet beter werd. Op het laatste moment toch besloten de orginele locatie te bezoeken.
Niels was zelf op de locatie ruim van te voren aanwezig om vast wat leuke plekjes te bekijken voor het maken van de foto's.

We hebben hier een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad, Niels weet iedereen op zijn gemak te stellen waardoor de foto's maken soepel verliep. Ook onze vele verschillende wensen qua samenstelling waren geen enkel probleem.

We hebben met Niels prettig contact gehad voor, tijdens en na de fotoshoot de foto's worden snel geleverd en zonder watermerk zodat je zelf kan kiezen waar je de foto's afdrukt.

Dus wil je een goede betrouwbare fotograaf die zijn vak verstaat dan kan en zal ik Niels zeker aanbevelen.

26 oktober 2019

Svar frÄn De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)

Wow Daniel, wat een mooie tekst! Ontzettend bedankt voor de waardering!
Fijn dat ik dit voor jullie mocht vezorgen! Ik heb zoals altijd genoten tijdens de sessie, op de super locatie in Park Sonsbeek! Geweldig!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over Niels!
In de zoektocht naar een fotograaf voor een familiefotoshoot sprong de duidelijke en informatieve website er al boven uit. Fijn dat de prijzen direct duidelijk zijn.
Eenmaal contact gelegd met Niels bleek hij zeer snel en prettig in het contact te zijn. Flexibel en meedenkend, prettig!

De fotoshoot zelf verliep vlot, ontspannen en plezierig. Omdat het zou regenen zijn we op het laatste moment uitgeweken naar een andere locatie, hier was geen stress oid over. We hebben plezier gehad bij het maken van de foto’s!

De foto’s zijn erg mooi geworden. Scherp, kwalitatief goed en veel! De bestanden hadden we 48u later al in huis. Hulde!
Ik kan oprecht deze fotograaf aan iedereen aanbevelen en zou zo nog een keer met Niels in zee gaan!

12 september 2019

Hoi Ineke!
Ik hoop je inderdaad nogmaals voor mijn lens te mogen treffen!

Bedankt voor de mooie woorden en van mijn kant natuurlijk: Heel graag gedaan!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mooie foto's van fijne fotograaf

Niels is prettig in de omgang, maakt duidelijke afspraken en levert zijn foto’s snel.
Als fotograaf was hij op een rustige manier aanwezig en stelde ons allen goed op ons gemak.
Wij hadden een familiefotosessie voor een groepsfoto, maar elke combinatie van mensen is langs gekomen.
Ook dacht Niels aan losse portretten voor social media-profielen.
Het resultaat is een zeer uitgebreide set prachtige foto’s waar we allen heel mooi opstaan.
Ik kan Niels van harte aanbevelen.

18 augusti 2019

Hoi Judith,
Heel graag gedaan! Super bedankt voor deze mooie woorden, en voor de eer de sessie te mogen doen.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Niels is een super vriendelijke goede

Niels is een super vriendelijke goede fotograaf. Mooie foto’s en erg fijne communicatie ook achteraf over de foto’s.
Snel resultaat.
Wij hebben er mooie dierbare familie foto’s aan over gehouden.
Annet

4 augusti 2019

Svar frÄn De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)

Hoi hoi Annet! Heel erg fijn om te horen, en natuurlijk super graag gedaan!

Graag tot ziens en mega bedankt voor de review!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer