Det här tycker kunderna
Voor de fotoshoot was er prettig app-contact. Niels reageert snel, denkt mee, is flexibel. Stelde ons op ons gemak, gaf ideeën voor poses, maar ook wij konden aangeven hoe we het zouden wille... Se mer
Företaget har svarat
Niels is al jaren onze vaste familiefotograaf. Aankomend weekend mogen wij weer naar de studio met het hele gezin en daar kijken we nu al naar uit! Op de foto gezet worden door een fotograaf kan toch... Se mer
Företagsinformation
- Fotograf
- också i
- Fotograferingsstudio
Skrivet av företaget
De Fotohoeve.nl, ervaren familie fotograaf aan huis! Ik maak een super leuke ervaring van elke fotoshoot. Zowel op locatie als in mijn mooie studio! Niemand hoeft dus ‘cheese’ te roepen! Uniek: Je krijgt bijna elke foto die ik schiet, bewerkt & klaar om te laten drukken bij een winkel naar keuze! En dat voor een vast bedrag! Gemiddeld 250 mooie, heldere & haarscherpe foto’s om jaren van te genieten! (Dit aantal is afhankelijk van de locatie, de duur van de sessie & je wensen) Dit kan in mijn eigen studio, en ook in heel Nederland, op binnen & buiten locaties. Dus in je tuin, een mooi park in bloei of in het bos met Herfst kleuren, tijdens een feest in een restaurant of hotel… Maar ook je woonkamer of natuurlijk in mijn studio in Wageningen! Ook zijn huisdieren van harte welkom! Je hond kan dus gewoon mee. Ik ben 7 dagen per week beschikbaar, dus ook op Zaterdag & Zondag. In de avond werken is geen enkel probleem. Ook tijdens de meeste feestdagen sta ik voor je klaar!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastische gezins fotoshoot
Wij hebben een geweldige gezinsfotoshoot gehad met Niels van de Fotohoeve! Een hele fijne en ervaren fotograaf die luistert naar de wensen van de klant, zelf ook met tips en ideeën komt. Was erg meedenkend tijdens de shoot, ook over de volgorde van het nemen van de foto's. Zo werden de foto's met onze kleindochter van 10 mnd eerst gemaakt, zodat er voor haar al weer rust was terwijl de andere foto's werden gemaakt. Het resultaat mag er ook zijn! Het zijn prachtige foto's geworden! Wij zijn super tevreden. De Fotohoeve is echt een aanrader!
Super leuke foto's!
Stelde ons op ons gemak, gaf ideeën voor poses, maar ook wij konden aangeven hoe we het zouden willen.
We ontvingen de foto's heel snel na de shoot.
Het waren er heel veel, mooie compositie, scherp. Teveel leuke foto's om uit te kiezen.
We raden hem zeker aan!
Niels, super bedankt!

Top fotograaf!
Niels is een top fotograaf en heeft ons gezin ontzettend leuk op de foto gezet. Hij is geduldig en vriendelijk en heeft alle tijd genomen. Een aanrader! Wij komen zeker weer een keer terug.

Prachtige foto’s
Het zijn erg mooie foto’s van de familie geworden. Hij zorgde ervoor dat alle gewenste combinaties op de foto stonden, had een goede planning en bracht een fijne energie in de groep. Al met al erg tevreden!

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
Niels is echt een topfotograaf.
Niels is echt een topfotograaf.
We hebben foto's gemaakt voor onze theatervoorstelling, niet de standaard familiefoto's dus. Hij voelde goed aan wat nodig was, de sfeer in de studio was heel ontspannen, en mede daardoor zijn de foto's supermooi geworden!

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
Fotohoeve.nl is het zeker waard.
Gezellig Fotoshoot gehad bij Niels.
Leuke ervaring en mooi resultaat!!!
Leuke ervaring, Niels gaf goede aanwijzingen en het resultaat was perfect zoals gewenst ;-)

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
Wij hebben vorig weekend een shoot…
Wij hebben vorig weekend een shoot gehad met het hele gezin en het was echt geweldig! Super fijn contact gehad en samen hele mooie fotos kunnen maken met ze alle! Zeker tot een volgende keer!

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
We waren een groep van 10 man.
We waren een groep van 10 man.
Niels zetten iedereen in zijn kracht, met een hoop humor
we hebben het hele uur ontzettend veel gelachen.
De foto's toont precies zoals die dag was
Allemaal erg scherp.
Tussendoor liet hij de foto's zien.
Iedereen voelde zich op zijn gemak.
Ik zo Niels de fotohoeven voor iedereen aanraden, eij waren allemaal volwassenen, maar hij is vast met kinderen ook goed.

Fijne ervaring
Fijne ervaring, Niels was erg leuk met de kinderen. Dit resulteerde in veel diverse foto's van alle samenstellingen van onze familie

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
We hebben een hele fijne fotoshoot bij…
We hebben een hele fijne fotoshoot bij Niels gehad. Doordat wij niet helemaal wisten wat wij precies wouden, heeft Niels met ons meegedacht om ook buiten het boekje dan ‘standaard’ familiefoto’s wat heeft geresulteerd in hele mooie creatieve silhouetfoto’s!
Ook van de hond zijn er prachtige kiekjes buiten gemaakt. We gaan binnenkort nog een keer terug met andere familieleden.

Onze vaste familiefotograaf
Op de foto gezet worden door een fotograaf kan toch soms spannend zijn, of zelfs ongemakkelijk, maar bij Niels is daar geen sprake van. De reden dat wij steeds weer voor hem kiezen is omdat hij de perfecte balans heeft gevonden tussen professionaliteit, vriendelijkheid en humor. Zijn aanwijzingen zijn altijd duidelijk, en zelfs de jongste kinderen weet hij op hun gemak te stellen waardoor je geen gedwongen blikken krijgt op de foto's.

geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring gehad. Wij vroegen om een groepsfoto met opa en oma. Totaal met 5 personen. Er werden veel andere foto’s gemaakt die wij niet gingen gebruiken. De 20 minuten waren ook hiervoor ingezet. Op alle foto’s was wel iets aan te merken. Er werden rode stoelen gebruikt. Hierdoor oogde de foto direct heel stijfjes. En handen waarbij leek alsof er vingers misten. Er werd zeer slecht gelet op details. Jammer, want het zou voor een uitvergroting voor boven de bank van opa en oma zijn. Nu geen vergroting en zoeken naar een andere fotograaf die wel aan onze wensen kan voldoen.

Topfotograaf
Voor ons huwelijk heb ik eerst alle recensies van alle fotografen doorgenomen, en deze uitgekozen. Het contact vóór de sessie was heel duidelijk ook. De sessie zelf was heel erg goed opgebouwd, hij was superleuk met mijn kinderen, alle beesten thuis, en hij kwam met hele goede ideeen. De fotos heb ik dezelfde week nog ontvangen, en die waren zeer goed!
Het mooie is, dat hij alle foto's digitaal toestuurt, en niet een album zelf maakt (die we noooit meer zouden inkijken, maar wat loeiduur zou zijn)
We zijn heel blij met Niels en heel gelukkig met de foto’s !!

…Total package zeer gaaf
De informatie vooraf de fotoshoot was prima. Geen verrassing achteraf. Ook op de dag zelf goede voorbereiding.
Fotograaf is zeer kindvriendelijk en voldoet aan elke gevraagde wens. Niets is hem teveel! Sterk aan te bevelen

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
Leuke shoot en prachtig resultaat!
Niels was super meedenkend en flexibel over de datum en tijd van onze shoot, deze konden we op het laatste moment nog verzetten vanwege weersomstandigheden. De shoot zelf was heel erg leuk, Niels zorgde voor een heel fijne sfeer! Hij kreeg onze 'camera schuwe mannen' enthousiast en haalde onze 'hakken in het zand peuter' over om toch op de foto te gaan. En het resultaat mag er zijn, super mooie spontane foto's van onze familie!

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
Op een mooie warme zomerdag in…
Op een mooie warme zomerdag in september is Niels helemaal vanuit Gelderland komen rijden naar Limburg om onze familie 8 volwassenen en 8 kleinkinderen te vereeuwigen op de foto.
Niels was al vroeg op de afgesproken plek en had alles al in detail voorbereid, wist ons op ons gemak te stellen en had dan ook binnen een uur de nodige kiekjes op natuurlijke en spontane wijze van ons gemaakt.
Gezien onze grote groep was dat nogal een hele uitdaging waar hij zichtbaar van genoot.
Niels is zeer vaardig en getalenteerd, maar tevens voel je de passie voor zijn fotografie. De prachtige foto’s zijn voor ons een kostbaar bezit, en zijn Niels dan ook zeer dankbaar!

I highly recommend it
He is the best! We are really happy with the results of our family analogic photoshoot!

Svar från De Fotohoeve.nl - Ervaren Familie Fotograaf (Geen pasfoto's)
Niels is een echte vakman
Niels is een echte vakman. Toen de originele locatie niet begaanbaar bleek, zocht hij tijdig en vakkundig een nieuwe locatie die helemaal aan onze wensen voldeed. Hij heeft hele mooie foto’s gemaakt. Ook van de kleine kinderen (1, 2 en 3 jaar) en dat is een kunst op zich. De communicatie is snel en helder. Ook tijdens het verloop van de fotoshoot. Hij is in staat groepen in goede banen te leiden. De verwachtingen zijn vooraf helder. Een groot voordeel van de Fotohoeve is dat je alle foto’s krijgt, waar je bij andere fotografen vaak een pakket van enkele foto’s afneemt en de andere foto’s voor een meerprijs extra zou moeten kopen. We hebben de volledige serie gekregen en zijn daar erg blij mee.

Topfotograaf!
In onze zoektocht naar een fotograaf die ons 25 jarige huwelijk kon vastleggen kwamen we de Fotohoeve tegen op internet.. Naar aanleiding van de mooie revieuws hebben we contact gezocht met Niels. Dat contact liep vanaf het eerste moment reuzevlot, alles werd duidelijk gecommuniceerd en het leek alsof we met een bekende aan het appen waren.
Op de dag zelf kwam hij binnen, heeft een mooie locatie bepaald en onze hele familie in verschillende samenstellingen gefotografeerd.. iedereen was op zijn of haar gemak en het is Niels gelukt om iedereen op zichzelf te laten lijken en ik heb ze nog nooit zo spontaan zien lachen op foto's!
Zelfs de (grote) groepsfoto's zijn helemaal gelukt, en iedereen staat er op!
Nogmaals onze dank, wij zijn blij met deze herinneringen, en onze familie ook!
Tot een volgende keer😉

Familiefotoshoot
Onlangs vierden we mijn 75e verjaardag en het leek ons leuk om een familiefotoshoot cadeau te doen aan onze kinderen. We zochten contact met de Fotohoeve en dat bleek een schot in de roos.
Behalve zoveel mooie foto’s waarvan we de mooiste niet kunnen bepalen hadden we een onvergetelijke plezierige middag door het vakmanschap, enthousiasme en respect voor ieders wensen van Niels.
“Het beste idee ooit” vonden onze kinderen. En wij danken Niels uit de grond van ons hart.
JvS Nijmegen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.