Ik ben niet tevreden over mijn diamant painting, ik heb nog geen derde gedaan van mijn painting en ik heb nu al zes verschillende kleuren van steentjes die op zijn Ook van de rest zie ik nu al d... Se mer
Det här tycker kunderna
Ten opzichte van andere firma's,goede getrouwe weergave van aangeboden painting na voltooiing.Geen gedoe,gewoon goed op alle gebieden.Gewoon een plezier om met deze firma samen te werken,doe zo voort... Se mer
Företaget har svarat
Ik had per ongeluk iets verkeerd gedaan bij een bestelling. Na mailcontact kreeg ik keurig mijn geld retour gestort en de mogelijkheid om opnieuw op de website te kijken om eventueel een nieuwe beste... Se mer
Företaget har svarat
Meerdere keren bij de Diamond Painter besteld en in super goede kwaliteit telkens binnen gekregen. Kleuren zijn mooi en ze staan al snel op de stoep met je bestelde producten. Echt een aanrader dus... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Diamond painting bestel je natuurlijk bij De Diamond Painter! GRATIS verzending ,laagste prijsgarantie en breed assortiment. De Diamond Painter maakt uw eigen foto tot een diamond painting. De meeste accessoires, hoge klanttevredenheid, gratis retouren...
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.dediamondpainter.nl
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooi materiaal
Mooi materiaal. Ben heel blij de daimondpainting. Ik heb er wel lang moeten op wachten.

Svar från Dediamondpainter
Merkbaar betere kwaliteit van de…
Merkbaar betere kwaliteit van de materialen. Vlotte levering. Betaalbare prijzen.

Svar från Dediamondpainter
Omdat toen er iets mis was gegaan met de bezorging van de bestelling jullie mij hebben beloofd deze opnieuw te versturen
Omdat toen er iets mis eleas gega

Svar från Dediamondpainter
Goede service na een mislukte foto
Helaas ging het eerst mis met een foto die ik opgestuurd had, de painting was niet goed afgedrukt.
Kreeg een tegoedbon en bij een goede foto is de painting nu prima.
Dank je wel, super service!!!

Zeer slecht
Zeer slecht , ik moet dubbel betalen voor een zending die ik nooit heb gehad. Ze reageren niet, dus mensen hier niets kopen

Svar från Dediamondpainter
Over het algemeen is het goed zo
Over het algemeen is het goed zo. Sommige dingen die kunnen beter . Een wat snellere bezorging, en als je moet bellen dat je ook niet al te lang moet wachten. Dat is het wel tot nu toe.

Svar från Dediamondpainter
Hele mooie diamant paintings. Heerlijke hobby. Ik was herstellende van een operatie, dus het was geweldig.
Hele mooie diamant paintings.

Svar från Dediamondpainter
Het was een nieuwe ervaring en die was…
Het was een nieuwe ervaring en die was wel positief ik vind alleen de verzending erg lang duren

Svar från Dediamondpainter
Kwalitatief zeer goede steentjes met…
Kwalitatief zeer goede steentjes met dezefde afmetingen. Zeer tevreden over het geleverd produkt.

Altijd ontspannend
Mooi gemaakt, goed verpakt, op tijd geleverd. Altijd super ontspanning om te maken.

Product van eigen foto
We hebben van een eigen foto het materiaal voor een werk van 50x70 cm besteld. Het werd snel en goed geleverd. We zijn er druk mee bezig.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.