Det här tycker kunderna
Over het product niets dan goeds. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Het was in eerste instantie onduidelijk wanneer de bestelling werd afgeleverd. Het postbedrijf heeft bij afwezigheid van mij geen b... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben bij Decodeur keurig netjes geholpen.Zij hebben mijn div vragen correct beantwoord.Na het plaatsen van mijn order werd ik goed op de hoogte gehouden wat betreft levertijd wel/niet,Ook het verstu... Se mer
Tussen de eerste aanvraag over wat wij dachten nodig te hebben en de daadwerkelijke aanschaf/levering zat nog geen 4 dagen. Wij werden per email heel goed geholpen. Dit gaf ons vertrouwen om tot de a... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Iepenlaan 5, 1272 HW, Huizen
- 035 5244262
- verkoop@decodeurbeslag.nl
- www.decodeurbeslag.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dropshippers
Dropshippers. Ze sturen alles gelijk door naar een leverancier die, in mijn geval, de spullen niet op voorraad had (terwijl die indruk op Decodeurbeslag wel gewekt was). Kon dus een paar weken wachten op mijn bestelling. De bestelde artikelen kon ik ook niet eens gelijk gebruiken omdat ik los de muurbevestiging moest bestellen (en dat stond duidelijk op de website, vond de dame die ik hiervoor aan de telefoon had).
Erg jammer, qua service kan je weinig verwachten.
Sleutels aan te lang touw in…
Sleutels aan te lang touw in brieven-pakket bus en pakket vak op slot.
Sleutels zijn in het tweede afgesloten pakket compartiment gekomen en het touwtje dat aan de sleutels hangt is achter het scharnierstaafje geslagen en de sleutels (4) zitten gedraaid onder de plaat van de brievenbus in het pakket vak. doordat een 'slimme" medewerker het pakket vak heeft gesloten bij het inpakken kan je niet aan de sleutels komen. Decodeurbeslag legt het probleem bij de importeur en de importeur legt het probleem terug bij decodeurbeslag. Knip het touwtje maar door zeiden ze bij de importeur en hou de brieven-pakket bus maar op zijn kop en blijf maar rammelen. Dit hebben we uiteraard niet gedaan, daar dit hetzelfde probleem ging geven als bij de vroegere blikken spaarpotjes. Centjes pas eruit als het blik beschadigd, gedeukt of nog niet geledigd was. Na ruim twee uur van alles geprobeerd te hebben was dit uiteindelijk de oplossing: Brievenbus recht zetten, draaien, weer draaien, rammelen tot sleutels allemaal in rechte richting aan de sleutelring hangen. ( dit konden wij zien met een endoscoop camera ) Bus in fauteuil gelegd een beetje schuin en toen voorzichtig, maar rammelend aan het touwtje trekken en toen kwamen eindelijk de sleutels eruit. Opgelost dus door onszelf en totaal niet te spreken over BOBI verkoopmedewerker Lennard van Bobi verkoopdienst met wie ik doorverbonden ben geweest bij telefonisch contact. Was terug gebeld door Decodeurbeslag en door hun doorverbonden zodat de kosten van bellen niet ook nog eens voor onze rekening kwamen. Dit is het enigste wat wel positief was. Wat is mis bij BOBI. Draadje wordt te lang gehouden en het draadje zit maar door 1 sleutel. Sleutels moeten met een plakbandje aan elkaar vastzitten, zodat de sleutels niet kunnen spinnen. Post pakket vak niet op slot zetten, maar op open laten staan of de sleutels vastplakken in het bescherming dubbelgevouwen karton. Geen ......... maar klantvriendelijke verkopers aan het woord laten als je een doorverbonden klant aan de lijn krijgt. Kreeg een bericht van Decodeurbeslag dat ze dit probleem nog nooit hadden meegemaakt en boden voor het werk wat we hadden gehad met de brievenbus een Creditfactuur aan van een bedrag dat overeen kwam met de kostenpost voor heen en weer zenden van de brievenbus voor herstel en een plantje voor de moeite erbij. Dus alles bijeen Decodeurbeslag heeft zijn best gedaan. Advies. Schakel een volgende keer de importeur beter niet in, dat geef jullie zelf een slechte naam. Anders voor jullie zelf 5 sterren, maar ik moest toch minstens 1 ster aftrekken voor de klantonvriendelijkheid van Bobi verkoopmedewerker.
Goed geholpen aan de telefoon
Goed geholpen aan de telefoon. Altijd prettig als.je snel in contact kunt komen. Levering sneller dan aangegeven. Helemaal top
Super after sales
Super service, zeker ook na aankoop. Beslag begon te "hangen", maar direct aktie ondernomen door Reinier. Alles zonder kosten hersteld na jaren nog!
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, snelle levering, goed bereikbaar... 👍
Complimenten voor de goede service!
8 stuks deurbeslag besteld waarvan 2 niet in orde bleken.
Dit is vervolgens zeer correct opgelost waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken.
Super service!
Wat een superservice
Wat een superservice! Ik had online een bestelling geplaatst met vrijwel alle producten uit 1 serie, op 2 producten na. Ik had deze 2 producten uit een andere serie besteld omdat ik dacht dat deze niet in dezelfde serie leverbaar waren. Na de bestelling werd ik gebeld door een vriendelijke dame die de bestelling met mij wilde verifiëren. Het bleek dat 1 van de afwijkende producten wel uit dezelfde serie leverbaar was, en dit werd op verzoek in de bestelling gewisseld (met geld retour voor het verschil), en voor het andere product had ze al met de leverancier gebeld om te vragen of dat de beste oplossing was (wat inderdaad het geval was). Echt top dat er zo met je mee wordt gedacht!
Prima
Goede service en mooie producten. Enig minpunt is dat de maten van de schilden niet waren aangegeven.
Goede en snelle service
De bestelling was boven verwachting snel geleverd. De informatie via de mail was helder. De website is overzichtelijk. Ik heb 1 x gebeld met een vraag en toen werd ik ook snel en goed te woord gestaan. Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf en zou hier zeker de volgende keer weer bestellen.
Telefonische advies
Fijn en kundig geholpen door vriendelijke dame. Keurig snel mail gekregen over diverse opties. Daardoor weloverwogen keuze gemaakt voor deurbeslag.
Scherpe prijs en zeer tevreden mer espagnolette!!
Een onlineshop die met je meedenkt. uniek!
Zeer goed advies (ook in het weekend). Zeer service gericht (bij een langere levertijd op een slot kregen we een tijdelijk alternatief). Snelle levering. Zeer aanbevolen.
Juiste product tegen juiste prijs
Ik was op zoek naar zwarte scharnieren passend bij mijn houten schuurtje. Via internet terecht gekomen bij Decodeurbeslag.nl. Goede prijs en snelle levering van een goed product.
Plaatje heeft toch gaatje
Het leek er op dat het rvs schild bij de kruk over de schroeven zou vallen, maar er zijn aan een kant schroeven te zien. Goed opletten en bij twijfel navragen dus.
Decodeur geeft goede informatie en is zeer behulpzaam. Op het gebied van deurklinken veel keus. Ook de prijs is goed. Nalevering van onderdeeltjes na enkele jaren was geen probleem. Op de website is alles gemakkelijk te vinden.
Prima afhandeling
Prima afhandeling maar miste een track en tracing mogelijkheid
Zeer goede service en top product
Een aantal maal telefonisch contact gehad en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ik had het product de volgende dag al nodig en het was keurig op tijd. Bedankt, ga zo door!
catie, IN VOORRAAD IS OOK ECHT IN VOORRAAD.
Ik zal er onze volgende deurkrukken ook zeker kopen. Niet eerst betalen en dan niet in voorraad zoals bij de concurrent. En dan een week op je geld wachten.
Topwebwinkel!!!
Prima Service
wij zochten een bepaalde schuifdeurkom en kregen een zichtmonster.
het product was niet wat we zochten en werd weer keurig terug genomen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.