Vi er Europas førende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europæiske destinationer.
dansommer

- Sommerhusferie i Danmark
- Mere end 8.000 sommerhuse i Danmark med tilknyttet lokale servicekontorer. Book nu på www.dansommer.dk.
- Ingen bookinggebyrer
- Der er ingen skjulte bookinggebyrer når du bestiller et sommerhus hos dansommer.
- Gratis Tryghedspakke
- Det er vores intention at skabe en 100 % problemfri ferie for vores gæster, og I kan således trygt bestille ferien uden bekymring for pludselig opståede vanskeligheder.
- Din mening betyder meget
- Takket være din mening kan vi arbejde med vores husejere, og fortsætte med at forbedre kvaliteten og servicen for vores gæster.
Best-price-garanti
dansommer garanterer den laveste lejepris for valgte periode

Voldbjergvej 16, 8240, Risskov, Danmark
- www.dansommer.dk
Tillmötesgående vid ändringar
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Huset var fint och bra
Huset var fint och bra. Läget var även bra i närheten an Louisiana konstmuseet. Bra möjligheter att cykla. Passade väl för en höstsemester. Nackdelar; sparsam gatubelysning och att huset var kallt vid ankomsten.
Mycket bra boende.
Bodde tre veckor i ett feriehus vid…
Bodde tre veckor i ett feriehus vid västkusten på Jylland. Härligt läge och fint boende!
Utmärkt val på en fin plats i Danmark.
Utmärkt val på en fin plats i Danmark.
Enda negativa var att TV:n inte fungerade eftersom ägaren tagit bort parabolkortet.
Fin utrustning och bra planlösning, dock lite slitet.
alt var i orden
ok, fin behandling
En mardrömssemester
Vår dotter hyrde Hus E8028 i Bratten Strand under perioden 6-20 juli i år. Tanken var att maken och jag skulle vara där med våra tre barnbarn och uppleva en dansk sommar när den är som bäst. Vi hade höga förväntningar - själv är jag född nära Bratten - och såg verkligen fram emot att visa barnbarnen hur fint det är där. Förväntningarna kom verkligen INTE att infrias. Huset var mycket smutsigt, jag fick ägna flera dagar åt att göra rent. Vi fick beställa elektriker eftersom vi blev strömlösa i tid och otid. Elinstallationer i badrummen var direkt livsfarliga! Badrummsväggarna var angripna av mögel, gardiner trasiga, madrassöverdrag så smutsiga att vi fick tvätta dem innan det gick att bädda. Vi fick även betställa rörmokare då det var stopp i avloppet! Tomten kunde vi knappt använda pga fällda, ruttnande träd och manshögt ogräs. Vi känner oss verkligen lurade av Dansommar till en kostnad av 40.000 SEK! Min make blev akut hjärtsjuk och lades in på Aalborg sjukhus. Vår dotter fick resa över och vara där i vårt ställe och kunde med egna ögon se vad hon hade betalat orimligt mycket för!!. Hoppas ni behandlar ärendet seriöst så andra slipper att bli lurade av vackra katalogsbeskrivningar i framtiden.
Henny Lundberg
Marstrand, Sverige