Novosol Omdömen 176

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi havde bestilt et luksus sommerhus, Ankersholm 65 b, Rødby. Huset ser pænt ud men masser af ukrudt på parkeringspladsen. Højt græs i haven. Døre og vinduer binder. Minimalistisk køkkengrej. Møgb... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mit Novosol Buchung verlief alles super... Habe Objekt in Kavelhave gebucht... Leider steht im Internet darüber nicht sehr viel, das Objekt vom Foto her eigentlich sehr ansprechend, in echt... Renov... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi er nabo til sommerhuse som lejes ud af Novasol på Skamlingsbakken ved Grønninghoved Strand. Fra april og frem er det slut med at nyde vores sommerhus. Novasol lejer ukritisk ud til horder af i... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lejede 8 personens sommerhus Grønnedalsvej 7 Sandkaas 3770 Allinge 29.06.24-06.0724. Fejl/mangler : 1. Hæve/skydedør kan ikke bruges. 2. Ingen solarie installeret der var oplyst på hjemmeside 3.... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ingen anbefaling til Novasol

Ingen anbefaling til Novasol
Min tidligere anmeldelse kan jeg ikke komme ind i igen så starter en ny anmeldelse op da der er kommet nye oplysninger
Ingen anbefaling til novasol
Først bookede jeg et sommerhus som Novasol 3 uger efter annullerede. Dette 3 uger før jeg skulle på ferie. De kom ikke med nogle begrundelse før jeg pressede den. Det tog 14 dage inden jeg fik mine penge retur som de undervejs også mente jeg kun skulle have en lille det af det fulde beløb retur
Da jeg skulle leje et nyt sommerhus vil jeg selvfølgelig udenom Novasol, men da jeg fik en ordrebekræftelse viste det sig at bureauet er en del af Novasol
Sommerhuset jeg havde booket var møg beskidt, store gamle spind var overalt, bestik og porcelæn skulle vaskes af inden brug, 1 lille ubrugelig pande, manglende og ødelagte køkkenredskaber, sort af snavs og mug under sengene, myrer overalt og i en skuffe lå brugte vatpinde.
Jeg har klaget til Novasol og blev på 3 dagen spurgt om de skulle komme og gøre rent i et hus hvor vi var 6 personer og en hund flyttet ind. Mener bestemt at der skal være styr på alt inden vi som lejere flytter ind og når rengøringen er en obligatorisk betaling
Svar jeg har fået:
Kære Anette

Jeg skriver til dig da jeg er blevet gjort opmærksom på din sag via Trust Pilot.

Tak for din henvendelse. Det er beklageligt at høre, at huset ikke fremstod som forventet ved ankomst.

Vi kan se, at vi først modtog din henvendelse den 30/3 omkring kl. 13.30, mens opholdet startede den 28/3. Da vi blev gjort opmærksomme på forholdene, tilbød vi at sende rengøring ud for at afhjælpe situationen.

Vi har forståelse for, at I ikke ønskede at blive forstyrret under opholdet, men da vi ikke har haft mulighed for at udbedre forholdene, har vi desværre ikke grundlag for at yde kompensation.

Vi beklager den oplevelse, du har haft.

Med venlig hilsen,
Novasol

Mit svar hertil:
Hej

Det tænker jeg overhovedet ikke er i orden
Forholdet skulle være i orden da vi kom til huset. Dvs. der skulle rengøringen have været udført. Der var da ingen rengøringsfolk, der kunne komme i det hus uden at se, hvor beskidt der var og garanteret stadig er.
Kan slet ikke se at problemet ligger hos andre end jer Novasol. Vi som lejere betaler obligatorisk rengøring, som jo så ikke bliver udført. Dvs vi betaler for en ydelse der ikke bliver udført

Jeg kom til huset d. 28.12 kl. 16.30 og skulle lige lande inden og vende det med resten af lejerne der først kom et par dage senere inden jeg vil kontakte jer
Rengøringen fra jer blev først tilbudt dagen efter, dvs. d. 31.03
Uanset hvornår jeg har kontaktet jer, er forholdene ikke okay ift. hvad jeg har betalt for

Det kan da absolut ikke være i orden at lejerne skal ud af huset fordi I som udlejer ikke har gjort jeres arbejde ordentligt

Men som jeg også har skrevet er det ikke kun rengøringen af huset den er galt med
Alt porcelæn og service skulle også vaskes af inden brug. Flere at køkkenredskaberne var i så dårlig forfatning af de ikke kunne bruges
Der var myrer overalt: vægge, gulv, sofa, borde, senge

Hilsen Anette

Sidste svar fra Novasol
Hej Anette

Tak for din tilbagemelding. Det er beklageligt at høre om de forhold, du har oplevet under opholdet, og vi forstår godt din frustration.

Når det gælder rengøring og lignende forhold ved ankomst, er det vigtigt, at vi kontaktes inden for 24 timer, så vi har mulighed for at reagere hurtigt og få udbedret situationen.

Da vi ikke har haft mulighed for at besigtige og afhjælpe forholdene rettidigt, har vi desværre ikke grundlag for at yde kompensation, selvom vi naturligvis beklager den oplevelse, du har haft.

Med venlig hilsen,

Mit svar retur
Så vil jeg gerne have på skrift hvor i lejekontrakten der står at I skal kontaktes indenfor 24 timer

Og hvorfor kunne I så da jeg var i sommerhuset tilbyde en hjælp efter 24 timer?

Hertil vil har Novasol afvist min trustpilot da da virksomheden mener at anmeldelsen ikke er i tråd med deres retningslinjer

Så jeg har nu for 3 gang lavet en anmeldelse på samme sag

28 mars 2026

Vi Lejre vores hus ud gennem Novasol

Vi Lejre vores hus ud gennem Novasol
Vi gør selv huset rent efter gæsterne.
Novasols rengøring er ikke god. Den får 0 stjerner.
De tager 151€= 1132,5 kr fra kunden og vi får 1008kr.
I 2026 stiger prisen for kunder fra 151 € til 159€.
Jeg kontakter Novasol for at vi også skal have mere for at gøre rent.
Men nej det jeg kan ikke få. 😡😡😡😡 jeg er så sur på den måde at Novasol behandler os husejer.
Vi har opsagt vores aftale med Novasol.
Vi har været kunde hos dem i 5 år.
Nu vil vi ikke være med til den måde at behandle os på 😡😡

31 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi bestilte overnatning i en lejlighed…

Vi bestilte overnatning i en lejlighed i Italien til juli. Vi skrev de rigtige datoer hvor vi skulle afsted og retur. Efterfølgende finder vi ud af, at vores ankomsttidspunkt er rykket tre dage, da der er et lille ikon i hjørnet, som man skal slå fra hvis man vil have udlejning på de datoer man har oplyst. Ellers kan den nemlig rykkes op til tre dage fra deres side. Eftersom vi har købt flybilletter, har vi selvfølgelig ikke mulighed for at rykke vores ferie. Det koster 2800 kr., hvis vi ikke ønsker lejligheden alligevel. Alternativt kan vi få lov at betale 750 kr. i straf for at booke en anden lejlighed.
Jeg går videre med denne sag til forbrugerklagenævnet, og i stedet for at glæde mig til ferien, at dette virkelig en op ad bakke start med et firma, som jeg ingen tillid har til. Jeg kan se jeg ikke er den eneste, og jeg vil aldrig i mit liv booke noget igennem dem igen.

4 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringede i tirsdags til novasol hvor…

Ringede i tirsdags til novasol hvor vores penge blev af som vi skulle have haft senest efter 6 uger og nu er der gået 10 uger og ingen penge endnu 😡blev lovet at høre fra dem senest onsdag men nej 😡så jeg ringede i dag torsdag igen og de kan ikke komme med noget konkret svar 😡 det er så useriøst og usmageligt 😡😡😡😡😡😡 af novasol så hold er langt væk fra det selskab 👍😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

3 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lige hjem kommet fra en lille miniferie…

Lige hjem kommet fra en lille miniferie fra Dueodde, dejligt sommerhus som vi også lejede i 2023. Vi lejer dette sommerhus pga opvarmet pool,spa og sauna, poolen og spa og sauna fungerede fint Torsdag og Fredag...men Lørdag är poolen og spa koldt og vandet i poolen blev ikke renset. Kontakter Novasol på Bornholm ca kl 14.15 for at få en service mand til at se på tingene, de svarer at der kommer ikke nogen og ser på pool og spa da service manden er ude på en anden opgave og har fri kl 16, men vi kunne få en kompensation på 400 kr. Det er så for dårligt at tingene ikke fungere og prisen på dette lejet sommer hus er over 12.000 kr så skal det bare fungere, fik at vide at pool manden kom om søndagen, ja right der er vi taget hjem...jeg er så vred over den ringe service fra Novasol. Jeg er lige glad med de 400 kr..tingene skal bare være iorden og til den pris vi har betalt. 2023 oplevede vi også problemer med pool og spa..men der kom en service mand efter nogle timer og fixede det. . Endvidere lå der et notat at pool manden skulle komme om fredagen og rense poolen, vi så ikke skyggen af ham.Jeg anbefaler ikke Novasol😡🤬

21 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Støtter svindler skal man lede længe…

Støtter svindler skal man lede længe efter bookede sommerhus til 4 overnatninger da bekræftelse modtages er det de forkerte datoer kontakter Novosol for at få rettet det men de kan ikke give de dage vi har bestilt da huset nu er lejet ud. Så vil de have 750 kr for at annullere lejeaftalen selv om det er dem der har lavet fejlen sidste gang jeg vil bruge det svindler firma

21 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Twee prachtige huizen geboekt… en dan…

Twee prachtige huizen geboekt… en dan dit

We hebben twee prachtige huizen gehuurd voor onze vakantie in Noorwegen in juli 2026. Daaromheen hebben we onze hele reis gepland – excursies, routes, activiteiten… alles.

En dan krijgen we ineens een bericht van Novasol dat één van de huizen niet meer beschikbaar is.
Wij trekken aan het kortste eind. Ze doen verder niets. Geen alternatief, geen oplossing, geen compensatie.

We kunnen ons geld terugkrijgen – laten we hopen dat dat inderdaad gebeurt.
En als we een ander huis willen, moeten we daar óók nog extra voor betalen.

Serieus?
Wat is de toegevoegde waarde van Novasol als je zelfs niet zeker bent van je geboekte woning voor je vakantie?

Zeer teleurstellend.

10 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Man får ikke det de lover

Det var for mig en rigtig dårlig oplevelse at leje et hus hos jer.

Jeg havde inviteret mine børnebørn, svigerbørn og børn på en miniferie. Vi ville være 21 personer i huset. Der var god plads i huset.

Da jeg kom til huset torsdag sidst på eftermiddagen ville jeg lige varme et par pølsebrød i ovnen.
Straks jeg tændte gik strømmen i halvdelen af huset.
Jeg havde heldigvis tjekket hvor teknikrummet var og fik slået relæet til igen. Der var en anden ovn jeg kunne benytte. I den fungerede varmluften dog ikke.
Da jeg skulle i seng opdagede jeg at døren til mit værelse kun kunne åbnes og lukkes fra gangen ikke fra mit værelse. Hvilket ville resultere i at jeg ikke kunne komme ud, hvis der var en der lukkede den udefra.

Næste morgen ringede jeg til Novosol for at få hjælp. Jeg ventede 20 personer som ville komme i løbet af dagen og der skulle laves mad.
Novosol sagde der ville komme en ud fredag eller lørdag. Jeg blev vred men de fastholdt at de intet kunne love.

Der kom dog en tekniker kort efter, som ordnede døren og sendte bud efter en elektriker. Han kom og skiftede ovnen der ikke duede til en anden brugt ovn.
Varmluften i den anden ovn kunne han ikke ordne.
Kort efter han var kørt gik strømmen igen.
Vi så hans bil ved ved et andet sommerhus og jeg løb derover. Han kom tilbage igen og fik fat på en anden brugt ovn.

Lørdag aften ville vi grille nogle bøf. Grillen var også i stykker. Den yderste ring kunne ikke tændes.

Saunaen fungerede heller ikke. Den kunne ikke tændes.

Jeg tror ikke jeg nogensinde igen tør leje sommerhus gennem jer.
Jeg er så skuffet og ked af oplevelsen

1 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde lejet et skønt lille sommerhus

Havde lejet et skønt lille sommerhus, ude på odden. Vi havde set frem til lange gåture og film hygge om aftenen. Fjernsynet virker ikke, og ringer til novosol, som sender en mand, som heller ikke kan få det til at virke, han vil lige køre og komme tilbage, hvilket han ikke gør. Ringer igen men får at vide at de om aftenen ikke kan hjælpe med noget som helst, men vil lægge det som en opgave til dagen efter. Vi hørte aldrig fra novosol igen.
Har klaget over den dårlige service og de vil refunderer 125 kr. Det er fuldstændig til grin.
Så meget for glade kunder

29 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ildelugtende, møgbeskidt og dårlig service

Har lejet sommerhus på Flyndervej, Skaven strand P52528

Huset lugtede fælt da vi ankom. Indelukket og fugtigt. Huset var møgbeskidt, edderkopper og spindelvæv i vinduer og hjørner .

Kun foldedøre til at adskille værelser og toilet, hvoraf den ene allerede var i stykker og derfor ikke kunne bruges.

Forsøgte kontakt til Novosol - som kun er en chatbot, der dog viderestillede til en medarbejder. Efter 15 min ventetid, er der en medarbejder som præsenterer sig, for i næste øjeblik - mens jeg er ved at skrive årsag til henvendelse, at skive; tak for at henvende dig til Novosol. Samtale slut

Området og natur er fantastisk men selve huset og den service der leveres er lig 0

17 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde lejet kongeørnen 29 Egense i…

Vi havde lejet kongeørnen 29 Egense i Storvorde fra fredag til søndag, da vi ankom til huset mødte vi et møj beskidt sommerhus, det skal lige siges at vi fik en liste så lang( vi havde selv valgt at gøre rent når vi rejste) vi skulle pudse vinduer, men de var fyldt med spindelvæv og gamle skidt, så de havde ikke været pudset i meget lang tid, lamper og Emhætte var så støvet at vi kunne skrive på dem, køkkenbord, kogeplade var så fedtet, ja kaffekande, køleskab ja det var alt, der havde ikke været gjordt rent i flere uger, men novasol ville ikke komme ud fredag og kikke , vi valgte at tage på hotel da vi ikke havde lyst til at opholde os i det svineri. Og novasol er ikke til at snakke med, de gør kun hvad der er til deres fordel. De tjekker ikke sommerhusene hver gang der er nogen der rejser. SÅ VI LEJER IKKE VED NOVASOL MERE.

29 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slet ingen service fra Novasol.

Slet ingen service fra Novasol.

Feriebolig.nr: D87153 Juelsminde 08.08 – 15.08.25. Feriehuset er pænt og ordentligt.

TV fungerer fra fredag til og med mandag aften.
D. 12.08 Tirsdag morgen er der sort skærm men lyd i starten. Kort tid efter forsvinder lyden også. Vi kontakter tirsdag formiddag Novasol som lover at sende en teknikker samme dag. Vi bliver om eftermiddagen ringet op at der først kan komme en teknikker onsdag formiddag.
D. 13.08. Onsdag formiddag sker der intet. Over middag ringer vi igen til Novasol. De forklarer at de godt kan se der er ringet til dem ang. et defekt TV, og at der er oprettet en sag, men at de ikke har nået det endnu p.g.a.ekstra travlhed. De forsikrer os om at det nok skal blive ordnet senere samme dag idet teknikkerne kører til kl. 18.00, så det bliver ikke noget problem at nå det. Men der kommer ingen teknikker og vi hører intet.
D. 14.08. Torsdag kommer der heller ingen teknikker og vi hører stadig intet.
D. 15.08 Fredag kommer der stadig ingen teknikker og vi hører stadig intet. Vi forlader feriehuset efter afsluttet ferie kl. ca. 9.30.
D. 15.08. Fredag eftermiddag ca. kl. 15.00 ringer vi til Novasol og fortæller om hele forløbet, der mildest talt er stærkt utilfredsstillende. Vi beder om kompensation – der skal være af et betydeligt beløb – da vi føler os meget meget dårligt behandlet. Ekspedienten/phoneren, Mads, vil skrive det hele ned og give det videre til rette vedkommende.
D. 18.08. Vi modtager en mail fra Novasol (Underskrevet Maria, Kundeservice) at de vil refundere 140 kr. som vil blive modregnet i forbrugsafregningen. Der står videre at Novasol håber vi er tilfredse med den måde vores henvendelse er blevet behandlet på, og at sagen dermed kan afsluttes.
Da vi ingenlunde er tilfredse, svarer vi derfor tilbage på mailen samme dag. Kompensationen på 140 kr. er i vores øjne alt for lavt. Vi føler os nærmest til grin. Vi mener 500 kr. er rimeligt i denne situation.
D.21.08. Vi sidder så her og venter på svar fra den mail vi sendte til Novasol i søndags.
Der kommer i stedet en forbrugsafregning, hvor der er fratrukket 140 kr.
Da vi fortsat ikke havde fået svar på vores mail fra søndag, skriver vi igen til Novasol om torsdagen. Efterfølgende kom der et svar, at Novasol havde faste takster, og at et TV var takseret til 5 % pr. dag det ikke virkede. Der kunne ikke gøres yderligere og I håbede på vores forståelse!!!!!
Hvorfor blev dette faste takstsystem ikke oplyst ved første henvendelse? Novasol tillader sig altså at vurdere hvad der er vigtigst for kunderne uden at vide noget som helst om det? Det kan I simpelthen ikke være bekendt. I kan jo vende den om, og spørge jer selv, om I ville behandles på denne måde. Det er godt nok service under lavmålet.
Mette og Peder Lervad

15 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ville ha’ kunne leve med 12.000kr…

Jeg ville ha’ kunne leve med 12.000kr for 3 dage, og beskidte ‘hvide’ vægge. Men det er aldeles uhørt at I ikke gider besvære jeg med et opsamle vores søns bamse, det blev glemt i lejligheden ved afrejse. Han har haft den siden han blev født, aldrig har jeg været ude for et sted der ikke gider eftersende vigtigt ting folk har glemt.

1 juli 2025

Møg beskidt da vi ankom

Møg beskidt da vi ankom, mikroovnen var tydeligvis brugt og gammel og sengen havde krummer og andre ting i, der er som om regeringen altid var sket, man kan heller ikke komme i kontakt med kundeservice fordi enten skal man vente timer til at chatte med en eller så kan man bruge “hotline” som kun er til nødsituation. ALDRIG brug din sommerferie her

21 juli 2025

Ulækkert lugtende sommerhus

Vi har lejet sommerhuset Laksevej 17 i Æbeltoft i en uge. Huset lugter kraftigt af fugt og mug, er virkelig snusket, beskidt og snusket i alle hjørner, kroge, skuffer og skabe. Novasol kom hurtigt og gjorde rent igen, men oplyste at det er ejerens ansvar at gøre hovedrent, så det var kun de døde insekter der lå på gulvene der blev fjernet. Det er virkelig skuffende at Novosol lejer så ulækre sommerhuse ud, og giver ejeren ansvaret for manglende rengøring. Vi kørte hjem før tid. Et ældre sommerhus kan godt gøres rent for mug, levende og døde insekter, spindelvæv, krummer, hår og snask i skuffer og skabe osv. Nu starter vi med at vaske alt det rene tøj igen, for alt vores tøj lugter af "våd og fugtig kælder".

12 juli 2025

Criminal

We hired out our house in Sweden for two years with Novosol. It was ok until people stopped cleaning the house after their stay. They left food in the compost without compost bags. We decided we had had enough and wanted no more bookings from Novosol. They demanded 4500 Euro as we had not cancelled in June. We refused to pay so they still advertise our home for 2026 even though we refuse to open our home. They are demanding money and threatening us, and taking money for new bookings they have no house for.

14 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.