Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hej Vi har i dag fået lagt gulvtæpper + underlag, alt til UG+ , tre mand ankom og gik lynhurtig i gang med et ikke specielt nemt/let arbejde, de skulle igennem hønsegård med et tungt kæmpe uld tæpp... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uacceptabelt Jeg har booket tæppebussen til at komme hjem til mig til d. 10/6, dog fortryder jeg denne dato og da telefonen ikke bliver besvaret skriver jeg en mail om det kan blive rykket til d.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik lagt gulvtæpper i hele lejligheden som blev lagt af Christian og hans makker. De var meget professionelle og dygtige. Alt forløb som aftalt. Vi er super tilfredse med resultatet og den hjæl... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Uacceptabelt

Uacceptabelt
Jeg har booket tæppebussen til at komme hjem til mig til d. 10/6, dog fortryder jeg denne dato og da telefonen ikke bliver besvaret skriver jeg en mail om det kan blive rykket til d. 14/6 samme tid.
Denne mail bliver der aldrig svaret på, så jeg forsøger at ringe igen og denne gang lykkes det at få fat på en medarbejder som lover at komme d. 14/6 kl 13.
I dag d. 14/6 kl 13.30 kontakter jeg så tæppebussen igen da der ikke er dukket nogen op. Her får jeg besked på at der lige vil blive kontaktet en kollega.
Nu er kl 14.25 og jeg har intet hørt fra dem. Det er yderst dårlig kundeservice, godt jeg ikke nåede at bestille noget fra dem !

14 juni 2021

Den mest mærkelige oplevelse

Den mest mærkelige oplevelse - sælger kommer ud og er så frisk og flink- alt kan lade sig gøre. Laver aftale om det kun er farve bestemmelse inden ordren afgives næste dag. Men ingen tager telefonen og der svares ikke på mailen heller. Dagen efter igen bliver telefonen taget og en yderst flabet sælger hæver stemmen omkring pris og at montering er 800 oveni- trods aftale om det var med i prisen. Det hele slutter med han smækker røret på. Kan ABSOLUT IKKE anbefales, der er som i overhovedet ingen kunde service- flabet måde at opføre sig på af et voksent menneske.

2 juni 2021

Alt super duper

Alt super duper. Helt hus lagt med tæpper og lvt gulve.
Fagligt helt i top og ikke en finger at sætte på noget.
Masser af godt humør hos de to montører.
Klar til at hjælpe andre med dette firma.

4 februari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvorfor overholder I ikke jeres aftaler?

På Dansk Tæppe og Gulvservice,s hjemmeside står "en aftale er en aftale" men venter nu på 4. måned at Christian / Jesper overholder vores aftale.
Første skriftlige reklamation den 9.06.2020
Skriftlig rykker den 14.06, 05.08, 10.08, 11.08.2020
Møde med Christian den 14.08.2020, hvor vi bliver enige om omfang og udbedring.
Sender møderef. Til Christian den 20.08.2020
Christian bekræfter skriftligt at ville udføre det aftalte arbejde den 21.08.2020
Skriftlig rykker 27.08.2020 og 29.09.2020
Derudover en hel del telefonopkald med mundtlige rykkere både indtalt på svarer og enkelte hvor Christian tog telefonen.
Ny mand, Jesper, på sagen 16.10.2020, som oplyser at inhouse.art hjælper Christian, han skriver og lover hurtig action.
Skriftlig rykker for hurtig action 20.10.2020 og 24.10.2020
Hvorfor overholder I ikke jeres aftaler?

29 oktober 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service. Christian er top professionel lyn hurtig.
Vil til vær en tid anbefale ham 👍

27 september 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk dejligt med nyt gulv

Fantastisk dejligt med nyt gulv! Tak for en super god service og gulv af høj kvalitet. Kunne ikke have valgt et bedre sted :) Hvis jeg i fremtiden skal have lavet gulv igen, så ringer jeg hertil. Endnu engang mange tak 😊

25 juni 2020

Super god service!

Super flot resultat. Det var Christian og makker som kom ud. Meget venlige og dygtige. Fik lagt gulvtæpper efter aftale i 3 rum og kan varmt anbefale dem!!
God service selvom bilen ikke kunne komme helt til døren.
Ikke sidste gang vi bruger dem! 👏🏼

24 april 2020

Meget tilfreds

De var meget professionelle og dygtige. Alt forløb som aftalt.
Vi er super tilfredse med resultatet og den hjælp vi fik med skinner og møbler som ikke var aftalt på forhånd.
Kan varmt anbefales, især hvis du ikke vil i flere forskellige butikker og rode rundt i priser.
Christian hjælper med udvalg og beregner pris med det samme :-)

4 mars 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og professionel service med et smil

Ringede om torsdagen for at aftale tid til tæppebussen. Tiden blev aftalt til mandagen efter og venlige Christian og Toby dukkede op. De tog sig tid til fjollerier med børnene mens der blev målt et tæppe til kælderrum op og vi fik præsenteret og valgt et tæppe. De kunne så levere og montere om torsdagen. Igen kom
søde Christian og Toby med tæppet. Den blev lagt professionelt og igen var der god stemning og der blev leget med børnene undervejs. Der var nogle pletter på tæppet fra fabrikken, men dem fjernede Christian hurtigt og gav en is i det varme vejr.

Alt sammen top service med et smil - kan varmt anbefales.

30 juli 2019

Godt arbejde

Hej
Vi har i dag fået lagt gulvtæpper + underlag, alt til UG+ , tre mand ankom og gik lynhurtig i gang med et ikke specielt nemt/let arbejde, de skulle igennem hønsegård med et tungt kæmpe uld tæppe, alt er skævt her på gården, vi mødte kun smil og godt humør fra Dansk Tæppe og gulv service, vi vil helt sikkert anbefale dette firma til vores venner, tak for en god oplevelser et fantastisk flot arbejde.

Hilsen Jane og Svend-Erik fra Halsted

12 december 2017

Super firma

Har fået lagt tæppe på i går og er fuldt ud tilfreds med både tæppepålægning og håndteringen af hele processen. 2 meget flinke mænd var oven i købet behjælpelige med at rykke vores meget tunge brændeovn på plads efterfølgende . Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har brugt dem.

8 december 2017

Aldrig oplevet noget lignende

Aldrig oplevet noget lignende

Jeg kontakter Dansk Gulv med henblik på, at få lagt tæppe i stuen samt vinylgulv i køkkenet. Da personen jeg får fat i er på messe lover han, at ringe tilbage med henblik på, at aftale påbegyndelse af proceduren (Tæppebussen kommer forbi, man får et tilbud og tæppet bliver monteret)

Jeg hører aldrig fra Dansk Gulv.
Herefter ringer jeg tilbage (man kan jo fejle) hvor der bliver lavet en hurtig aftale efterfølgende af en beklagelse for den manglende opringning.

Jeg fortæller dem, at jeg tager fri fra arbejde, da jeg arbejder meget og derfor bliver nødt til at tage fri før det kan passe med tiderne.

Dagen kommer og jeg venter spændt på, at tæppebussen med de gode tilbud (Gratis montering) kommer kl. 14.00
Klokken bliver 14.10, 14.30 og 14.35 ringer jeg til Dansk Gulv og får fat i en medarbejder som spørger hvem jeg har aftalt tid med.
Jeg fortæller, at jeg ikke kan huske navnet og ingen bekræftelse på aftalen har fået, hverken på sms eller mail.
Jeg får følgende besked "Ja, vi er jo 4 som kører rundt, så uden navn kan det blive svært at hjælpe dig"

HVAD?!?
Skal jeg kende til firmaets virksomhedsstruktur når jeg kontakter dem som privat kunde? Skal jeg være forberedt på, at en aftale kan gå galt og dermed have navn osv. skrevet ned? I første omgang undrede det mig, at man ingen bekræftelse på aftalen fik.

Medarbejderen lovede, at undersøge sagen og ville vende tilbage.
Men det gjorde han aldrig.

Jeg ringede efterfølgende og der blev lagt på af 5 omgange.
Uden jeg nåede at sige hej.

Jeg lagde en telefonsvare-besked hvor jeg venligt fortæller at jeg mangler en tæppebus som jeg har ventet på siden kl. 14.

Men jeg høre ingenting!

Hvis de kontakter mig på et tidspunkt vil jeg bede dem gå på trustpilot og læse.

Og så håber jeg, at ALLE læser herinde inden de ringer eller bestiller gulvtæppe hos Dansk Gulv.

For det fremgår tydeligt, at selv hvis det lykkedes at få en aftale i hus, så er servicen virkelig på et ringe niveau.

Det undrer mig hvis Dansk Gulv fortsat eksistere om 5 år medmindre de virkelig ændre deres virksomhedsstrategi - især den del som omhandler kundeservice, for den har de ikke talt længe om. Der er mildest talt ingen service hos Dansk Gulv.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at man bruger de mange konkurrenter som kommer lidt længere nede på google :)
Der fungerer det!

31 maj 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Glad for jeg læste herinde :O

Jeg mailede med Danskgulv.dk i starten af måneden vedr nogle spørgsmål, fik hurtig svar og skrev så snart jeg ville få brug for opmåling ville jeg tage kontakt igen, jeg skrev for nu tre dage siden på mail ,og har stadig intet svar fået.. gik herind for at kigge og det jeg glad for for det bestemt da ikke det firma jeg skal bestille tæpper hos..han vil åbenbart ikke sælge..

20 maj 2017
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg skulle have læst anmeldelserne her …

Jeg skulle have læst anmeldelserne her på trustpilot, før jeg ringede. Dårlig service.

Efter en fin demonstration med tæppebussen, lavede vi en aftale om et tæppe og en dato/tidspunkt for montering. På den aftalte dato kom han 40 minutter for sent med et tæppe, der var 1 meter for kort. Han undskyldte og tog tæppet med igen med beskeden om at han ville komme i næste uge med et i rigtig størrelse. Dagene gik, og efter 7 dage fik jeg endelig fat i ham (han havde åbenbart ikke selv tænkt sig at ringe). Han kom dagen efter og monterede tæppet. Da jeg bad om en rabat for de 8 dages forsinkelse, fik jeg blankt afslag og en historie om, at han altså havde tabt penge på det tæppe, han havde målt forkert.

Der var tydeligvis ingen intentioner om at yde en god service. Jeg kan ikke anbefale dette firma.

19 maj 2017

Overholder ikke aftaler.

Havde en aftale med Danskgulv.dk om at få tæppebussen ud, men man valgte fra virksomhedens side at aflyse 10 minutter før de skulle komme. Årsagen for dette lød på et bilindbrud, med et løfte om at ringe dagen efter. De ringede dog aldrig tilbage, så jeg valgte selv at ringe dem op. Telefonen blev taget som sædvanligt, men da det blev klart for dem hvem der ringede blev der bare lagt på. Forsøgte igen men denne gang blev der lagt på med det samme. Efterfølgende fik jeg en besked om at de ikke havde tid og jeg skulle prøve senere. Uforstående skrev jeg og spurgte om de var overhovedet var interesset i at hjælpe mig, men heller ikke her blev der svaret.... Er ret uforstående for den måde de vælger at gøre det på da de ikke snyder andre end sig selv for en odre. "Meget mærkeligt firma".

16 februari 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.