Handlade begagnad elcykel ibutiken på Renstiernas gata, som enligt dem skulle ha genomgått sevice… Vilket dåligt skämt! Felindikerande direkt och framhjul som lossnade, och naturligtvis var mekanikern... Se mer

Fick ilsnabb och mkt vänlig hjälp med bromsen till min elspark som gått sönder på Cykelringen Renstiernas gata. Jättefin personal. Gick dit senare med min dotters cyklel som fick service, kedjebyte, n... Se mer

Absolut sämsta cykelreparatören! Varnar för att gå på deras säljares rekommendationer. Dom övertalade mig att byta kedja. Den har bara orsakat problem. Kedjan hoppar hela tiden och är rostig. Jag raml... Se mer

Jag fick betala 574 spänn för att byta slang på mitt framdäck med snabbkoppling, varav 99 för själva slangen. De tog alltså 475 spänn för 5-10 minuters arbete (normalpris hos andra verkar ligga på 250... Se mer

2,8

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Gå inte till Cykelringen

Gå inte till Cykelringen!
Jag lämnade in min cykel för att det var punktering på bakdäcket. Vi kom överens om att bara byta innerslangen. När jag hämtar cykeln tar personalen betalt för både innerslang och däck 873 kronor istället för 574 kronor. När vi går ut till cykeln så är bara innerslangen utbytt ( precis som vi var överens om). Men jag får inte tillbaka mina 299kr. Personalen och chefen på Cykelringen Torsgatan berättar att de inte gör returer. Efter flera samtal med personal och chef har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar.
Personalen erbjuder kuponger eller att jag betalar hela summan igen för att dom ska kunna lämna tillbaka pengarna. Har aldrig varit med om något liknande.
Gå inte dit, om personalen eller chefen råkar ta fel betalt så blir det kundens fel och ni får inte tillbaka era pengar.
Jag har alltså fått betala 873kr för att byta en innerslang på en vanlig cykel. Ni kan lätt hitta andra ställen som bara tar 300kr för detta jobb.

12 september 2021

Cykelringen på Renstiernas

Saknade kedja till min cykel och i slutändan betalade jag bra mycket mer än vad jag köpte själva cykeln för. Känner mig lurad.
Dålig service, brist på kunskap, otrevliga och inte alls en bra upplevelse. Kommer inte att gå tillbaka och rekommenderar ingen att lämna in sin cykel på service där.

8 augusti 2021

Ruffel o båg med ständiga reapriser

Ruffel o båg med ständiga reapriser. Här gör du inga fynd utan får i bästa fall precis vad du betalar för. De så kallade ordinarie priserna har man hittat på själv (utom för ett fåtal märkesprodukter) och för de pengarna kan man köpa produkter av helt annan kvalitet. En omoralisk men tyvärr framgångsrik affärsmetod när det gäller sällanköpsvaror.

10 maj 2021

Jag har lite erfarenhet (eget…

Jag har lite erfarenhet (eget cykelmärke en gång i Finland, var den första som importerade Shimano-komponenter till Finland, cyklat i Ryssland och USA, runt Svarta Havet, beställde nyligen en Reynolds 853-ram från Skottland dit jag skickade egenutvecklade geometriritningen i 1:1 skala) osv.
Har tittat i och undrat på vad det är för affär... I Skärholmen påpekade jag att 24-tums barncyklar hade 175mm vevarmar; på Hornsgatan märkte jag att hjulstorlekarna och beskrivningarna på skyltarna inte matchade cyklarna, personalen förstod inte att det var fel.
Några år sedan annonserade de jämt om jätterabatter, 50-70 % på alla Masi-cyklar; kampanjpriser året om.
Ägarna (på Malta?) har inte haft någon ambition eller råd att anställa cykelkunniga människor. De är de som är ansvariga för härvan, inte de oerfarna stackare som har ställts bakom disken i dem kvarvarande "cykelbutikerna".

2 april 2021

Var inne med cykel i butiken på…

Var inne med cykel i butiken på Torsgatan en lördag (punktering) och fick den lagad inom 30 min (trots att mekanikern egentligen inte jobbade...). Mycket snabb service och trevligt bemötande. Tack för detta !

19 augusti 2020

Jag var inne på cykelringen på Renstiernas gata.

Jag var inne på cykelringen på Renstiernas gata vid flera tillfällen och köpte vikter och träningsredskap.
Jag fick ett trevligt och proffsigt bemötande av mycket kunnig personal.
Utrustningen och vikterna var av bra kvalitet och lång hållbarhet till bra priser.
Jag kommer att gå tillbaka och handla igen framöver.
Stefan Öström.

1 augusti 2020

VARNING!!!

Helt odugliga, lämna inte in något på service/reparation där.
Lämnade in min cykel för justering av bromsar samt växlar. Inget av det funkade. De är inte kapabla till att serva cyklar! Personalen är inkompetent. Ett otroligt dåligt företag. Hämtade ut min nyservade cykel och fick lämna in den direkt på en riktigt cykelhandlare som undrade vad som gjorts.....Cykelringen Bromma är ett riktigt skämt. DE KUNDE INTE ENS SE OM KEDJAN VAR SLITEN OCH BEHÖVDE BYTAS ELLER EJ. En anställd sa direkt att den skulle bytas medan en annan sa att den inte behövde bytas. För er kännedom så finns det verktyg för att mäta slitage av en kedja!!!!

OCH NEJ! Jag kommer inte tillbax så ni får åtgärda vad ni gjort fel. Ni borde inte få håll på med cyklar eftersom ni helt saknar kunskap.

Det fanns dock ett annat företag som är rena cykelhandlare i brommablocks som fixade till allt ni ställt till med på ett proffsigt och föredömligt sätt!!!

Sedan undrar jag hur detta företag kan ha ett medelbetyg på 3 stjärnor när samtliga omdöme har gett 1 stjärna, dvs MYCKET DÅLIGT....

5 september 2019

Köpte en cykel av Cykelringen på…

Köpte en cykel av Cykelringen på internet. Efter någon vecka började ekrar att gå av och cykeln blev obrukbar. Dom svarar inte på telefon eller mail, deras taktik är tydligen att göra sig oanträffbara! Har anmält dom till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) så jag får se vad som händer. Köp INTE cykel hos Cykelringen, det finns så många andra seriösa företag att köpa cykel på.

28 december 2018

Troligtvis sveriges sämsta cykelbutik

Flera veckors mailande och ringande men fortfarande inget svar från Cykelringen...Deras huvudkontor svarar inte i telefon överhuvudtaget.

Jag köpte en cykel på Cykelringen i Bromma. När jag kom hem upptäckte jag att den var trasig. Framgaffeln var böjd och troligtvis förstörd på fabriken. Jag pratade med dom som sa att jag skulle komma tillbaks med den och dom skulle fixa en ny cykel och sätta ihop den gratis. Jag körde tillbaks den. Dom meddelade att jag skulle få ett sms inom ett dygn när jag kunde hämta den nya. Inget sms kom men jag ringde och dom sa att den fanns klar för leverans. Jag åkte dit och hämtade den. När jag kom hem och skulle pumpa däcken upptäckte jag att dom gett mig samma trasiga cykel och bara försökt böja till framgaffeln och satt på hjulet (dessutom åt fel håll). Jag pratade med dom igen och dom meddelade då att det tyvärr inte fanns några fler cyklar av den modellen i lager så vi kom överens om att jag skulle lämna tillbaks den och få pengarna tillbaks. Det gjorde jag i men då har dom ändrat sig och kan inte ge pengarna tillbaks för dom menar att det inte var den cykeln jag skulle fått utan min fortfarande inte har levererats. En tydlig lögn eftersom dom sa att den fanns i lager några dagar innan. Dom sa då att huvudkontoret skulle ordna det och ringa mig. Det gjorde dom inte, istället ringde butiken tillbaks och meddelade att dom inte kan ge pengarna tillbaks. Jag har redan köpt en ny cykel i en annan butik och det meddelade jag dom redan i lördags. Dom ljuger således om:

1. Försökt lura på mig en trasig cykel med en defekt framgaffel som riskerar att gå av.
2. Ljugit om att det inte var min cykel dom gav mig trots att butikschefen sagt det motsatta några dagar innan.
3. Inte accepterar felet och vägrar ge pengarna tillbaks trots att jag nu inte har någon cykel från dom men dom har tagit betalt.

25 juni 2018

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis