Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorig najaar de overkapping Zoutelande gekocht en laten plaatsen door de vakkundige mensen van Countrywood. Nu in het voorjaar heerlijk genieten. Erik Brunsting

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekend contact, eerst via chat en later via e-mail. Afspraken perfect nagekomen, geleverd op afgesproken dag. En niet onbelangrijk, zeer mooie tafel en bardeel, we zijn er enorm blij mee. Een verr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige duurzame kwaliteit tafel en stoelen besteld voor een scherpe prijs. En wat super handig is, de stoelen kunnen om hun as draaien. Super praktisch! Ik ben zeer tevreden. Boven verwachting! Uit... Se mer

Företagsinformation

1. Utemöbler

Skrivet av företaget

Countrywood is een Nederlands e-commerce bedrijf opgericht door de Twentse Annemijn Otten. Al op 14-jarige leeftijd stapte Annemijn bij de kamer van koophandel binnen om haar bedrijf op te starten. In de afgelopen 11 jaar is Countrywood uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Nederlandse webwinkels in tuinmeubelen en aanverwante producten. Verschillende toonaangevende media, waaronder het AD, Quote en De Ondernemer, hebben het ondernemersverhaal van Annemijn onder de aandacht gebracht.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben een mooie schutting van Douglas hout

We hebben een mooie hout beton schutting besteld bij Countrywood en vanaf het eerste contact tot aan de montage is echt alles perfect verlopen. Wij hebben best wel een lastige tuin hebben met afwijkende maten, daarom kwam Countrywood thuis inmeten. Hierdoor wisten we precies wat we moesten bestellen. Alles werd duidelijk doorgenomen en ze hebben heel goed meegedacht. De schutting is naar tevredenheid snel bij ons thuisbezorgd en het klopte allemaal, alle onderdelen zaten erbij, ook het maatwerk waar wij naar hadden gevraagd was helemaal naar wens, precies zoals afgesproken. Ik heb de schutting zelf geplaatst en dankzij de heldere uitleg van de medewerker van Countrywood én de duidelijke handleiding verliep de montage snel en eenvoudig.
Wat voor ons ook een groot pluspunt was: we konden achteraf betalen via klarna, zeker bij dit soort grote bedragen vonden wij dat heel prettig en vertrouwd. Kortom: uitstekende service, perfecte kwaliteit en heldere communicatie. Wij raden Countrywood absoluut aan!

8 december 2025

Levering hekwerk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitstekende kwaliteit en topservice!
Via de deskundige bemiddeling en het advies van Joost hebben wij ons hekwerk besteld bij Countrywood International B.V. en dat is een absolute aanrader. Vanaf het eerste contact tot aan de levering was alles tot in de puntjes verzorgd.

Joost dacht actief mee over de juiste uitvoering en uitstraling.
Countrywood leverde precies wat beloofd werd: hoogwaardig materiaal, strak afgewerkt en perfect passend bij onze wensen.

De combinatie van vakkennis, persoonlijke aandacht en kwaliteit maakt dit echt een bedrijf waar je met vertrouwen zaken mee doet. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat!

8 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eindelijk een menselijk bedrijf die…

Eindelijk een menselijk bedrijf die elke afspraak na komt en met je meedenkt. Ik zie aan de revieuws dat velen met mij zo erin staan , wat goed doet om te lezen, dat iedereen dit zo fijn ervaart. Ik vind Raymond een top man om contact en hulp van te hebben tijdens het bestellen, leveren en alles in de afwikkeling.

11 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Countrywood verkoopt alleen door, dus ergens anders goedkoper.

Had een blokhut met veranda gekocht. Bouwtekening was verkeerd. 2 poeren te veel , 1 verkeerde dak afvoer ipv 2 rechte. Lange schroeven, sluitwerk deur en 15 planken niet geleverd. Het hout was op een verkeerde manier gemonteerd, hoe dan?
EPDM was te kort. Meermaals excuus gekregen en zou bekeken worden voor een tegemoetkoming. Nada, niks! De meerdere naleveringen zijn jullie eigen schuld.. Jullie klagen over meerder transportkosten.
Kan toch niet verwachten dat de helft niet geleverd is, 1 fout ok, maar dit? Jullie hadden dit moeten checken en niet afschuiven op toeleveranciers. Jullie geven aan dat ik het verkeerde spul zelf moet verkopen voor 200 euro en dat je een factuur wilt van de schroeven van 61 euro. Deze heb ik maar ben te trots om voor 61 euro dank je wel te zeggen. Alles heeft te lang geduurd en extra kosten gemaakt. Ik moet 1 ster geven maar met valse beloftes en gepruts hebben jullie deze niet verdiend. Op zijn Twents alle proemn in n drek!!!!!

23 augusti 2025

Beste Ralf,

Bedankt voor je review.

Je hebt bij ons een op maat gemaakte overkapping met schuur besteld. Dit was geen standaardpakket, maar maatwerk dat speciaal voor jou is geproduceerd en rechtstreeks vanaf de fabrikant is geleverd. Dat is gebruikelijk bij maatwerkprojecten. Onze standaardproducten leveren wij wél direct uit onze eigen voorraad in Twente, dus het is niet zo dat wij alleen maar ‘doorschuiven’.

De levering van jouw bestelling vond plaats op 12 juni. Je eerste melding dat er onderdelen ontbraken, ontvingen wij een maand later op 14 juli.

In de periode daarna hebben we meerdere meldingen van je ontvangen. Normaal gesproken zijn onze maatwerkpakketten compleet, maar uiteraard hebben we jouw meldingen serieus genomen, niets in twijfel getrokken en direct actie ondernomen. Zo hebben we meteen extra hout en schroeven geleverd.

Onze technische specialist heeft geconstateerd dat de overkapping op een andere manier is opgebouwd dan volgens de instructies. Dat verklaart mogelijk het extra materiaal dat nodig was. Uiteraard hebben we het benodigde materiaal kosteloos nageleverd, zodat je alles goed en naar tevredenheid kon afronden.

Voor de schroeven die je lokaal hebt aangeschaft, hebben we aangeboden deze te vergoeden zodra we een aankoopbon van je zouden ontvangen.

Uiteindelijk bleek er ook materiaal over te zijn. We hadden dit eventueel retour kunnen nemen bij een van de naleveringen, maar je mocht het houden, met het idee dat je het wellicht nog kunt doorverkopen, gezien de minimale waarde van zeker 200 euro.

We hebben al je meldingen serieus genomen en echt ons best gedaan om alles naar tevredenheid op te lossen, zodat je uiteindelijk een complete en mooie overkapping hebt kunnen plaatsen.

In je e-mail van 18 augustus schreef je zelf dat je blij was met het eindresultaat en dat je er inmiddels van geniet. Dat vinden wij natuurlijk erg fijn om te horen en dáár doen we het voor.

Juist daarom vinden we het oprecht jammer om een 1-sterrenbeoordeling te ontvangen, ondanks onze inspanningen en goede intenties om alles netjes op te lossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

kukka schuur besteld met…

Snel contact kukka schuur besteld met montage kwam 1 man in anderhalve dag gemonteerd niet normaal hoe snel hij werkte zo blij mee 🥳🥳🥳🥳🥳

18 juli 2025

Beste Sjaak,
Hartelijk dank voor je mooie review! We wensen je heel veel plezier met je Countrywood kapschuur!

Tuinhuis Dillinger

Tuinhuis Dillinger gekocht bij countrywood. Gecontacteerd door Raymond en super service gehad. Ook spoed gezet achter de levering en op 5 weken hadden we ons tuinhuis volledig geïmpregneerd toegekregen thuis. Vlotte service en heel mooi tuinhuis ook. Kwaliteit! Thanks Raymond

14 juli 2025

Beste Lien,
Hartelijk dank voor je mooie review! We wensen je heel veel plezier met je Countrywood blokhut Dellinger!

Super tevreden!

Super tevreden over mijn tuinhuis goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijk geholpen. Ik zou het zeker aanraden!

16 juni 2025

Beste Zoë,
Hartelijk dank voor je mooie review! We wensen je heel veel plezier met je Countrywood tuinhuis!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Blokhut Diederick

Uitermate aangenaam contact met Countrywood, in het bijzonder met Annemijn en haar team. Piekfijne montage werd ook geregeld door Countrywood.
Kortom, zoekt u een blokhut met overkapping, overweeg dan zeker Countrywood!

12 maj 2025

Svar från Countrywood

Beste Christophe, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je Countrywood aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelde vorige maand een buitenkeuken, goede service!

Bestelde vorige maand een buitenkeuken, ontzettend tevreden met de kwaliteit van het product en de service vanuit het bedrijf!

7 maj 2025

Beste Joost,
Hartelijk dank voor je mooie review! We wensen je heel veel plezier met je Countrywood buitenkeuken.

Slechte klantenservice

Parasol kwam in 2024 aan met gat in de doos en in de parasol. Na eindeloos bellen mailen etc werd hij eindelijk omgeruild. Nu is de voet afgebroken op de schroeven/las. Ik heb een email gestuurd 10 dagen terug met foto’s, ik heb enkele dagen terug gebeld er werd mij beloofd dat ze zouden doorgeven om de mail in behandeling te nemen, tot nu toe niets gehoord. Voor een parasol van 500€ mag je toch wel wat meer kwaliteit verwachten en ook de beleefdheid om te reageren op mijn klacht.

18 april 2025

Beste Marjoleine Jansen,

We hebben je de afgelopen tijd meerdere keren geprobeerd te bellen, maar helaas kregen we je niet te pakken. Daarom reageren we even via deze weg op je review.

Wat vervelend om te horen dat je zoveel gedoe hebt gehad met de zweefparasol. Je bestelling is bij ons onbeschadigd vertrokken, dus het lijkt erop dat er tijdens het transport iets mis is gegaan. Uiteraard hebben we de parasol kosteloos kunnen omruilen voor een nieuw exemplaar.

Het probleem met het onderdeel komt bij ons zelden voor. Soms kan schade ontstaan door bijvoorbeeld verkeerd gebruik of extreme weersomstandigheden. We hebben in elk geval een los onderdeel voor je besteld bij onze producent en dit naar je opgestuurd, zodat je de parasol kon repareren. Daarmee is dit probleem inmiddels opgelost.

Wat betreft onze bereikbaarheid: je hebt helemaal gelijk. Door seizoensdrukte en de inwerkperiode van nieuwe collega’s verliep dit niet zo vlot als je van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor.

We hopen dat je inmiddels volop kunt genieten van je Countrywood zweefparasol!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

"Goede service met flexibele oplossingen bij Countrywood"

Mijn ervaring met Countrywood is erg positief. De planken die ik wilde waren helaas niet leverbaar in de gewenste lengte. Gelukkig werd er naar volle tevredenheid een andere maat geleverd. Hoewel het niet ideaal was dat ik mijn eerste keuze niet kon krijgen, was de alternatieve maat alsnog passend voor mijn project. De communicatie verliep soepel, en ik waardeer hun flexibiliteit. Al met al een nette service!

28 augusti 2024

Beste H ten Voorde,
Hartelijk dank voor je mooie review!

Erg goede ervaring

De bestelde zweefparasol werd dezelfde dag nog bezorgd. Zeer klantvriendelijke service

4 september 2023

Beste Harriët,
Hartelijk dank voor je mooie review!
Veel plezier met je Countrywood zweefparasol.

Afgeleverd volgens afspraak

Afgeleverd volgens afspraak. Heel vriendelijk en fantastisch materiaal.

Het tuinhuis voldoet aan de verwachtingen en de montage ging super vlot. Heel vriendelijk te woord gestaan door Kim.

1 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima tuinkast (type Bayern)

Prima tuinkast ( type Bayern) alles keurig en compleet, snelle levering en verzendkosten bij Countrywood lager dan bij sommige andere bedrijven.
De kast in vijftien minuten in elkaar zetten moet je niet te serieus nemen tenzij je dit soort werk dagelijks doet en wat technisch inzicht is zeker wel handig.

15 maj 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.