Jag jämför allt jag kan med Compricer, supersmidigt! Jag prenumererar också på deras nyhetsbrev från Christina och har gjort i många år, intressant och mycket bra läsning. Deras kundservice är underba... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Compricer hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom exempelvis försäkringar, el och lån. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som konsument och du kan även få hjälp via telefon.
Västra Järnvägsgatan 21, 11164, Stockholm, Sverige
- 08-58612270
- info@compricer.se
- www.compricer.se
Ber kunder att lämna omdömen
Johannes Trägård👍
Pratade precis med Johannes Trägård (osäker på stavningen på efternamnet), som var väldigt tillmötesgående. Fick svar på alla frågor och ett riktigt bra elavtal.
Kanonservice🙏🏻
Suverän hjälp genom åren
Har fått hjälp av Compricer i över 10 år. Har alltid fått den hjälp jag behövt, Trevlig, kompetent och hjälpsam personal, 5 stjärnor från oss,
Det känns tryggt att bara kunna ringa…
Det känns tryggt att bara kunna ringa för att få bästa elpriset
De tipsar bra.
Johan är den bästa personalen jag…
Johan är den bästa personalen jag någonsin pratat med, med bästa erbjudanden! Toppen kille
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Min upplevelse av Compricer
Plus:
Bra sida att jämföra försäkringar på och de hade ett bättre erbjudande till mig.
Minus:
Man måste lämna sitt telefonnummer och blir uppringd av en säljare. Det hade varit betydligt smidigare att kunna gå in och kolla pris lite snabbt utan att behöva bli uppringd.

Använd inte
De luras rejält. Billigaste halvförsäkring på runt 700 kr / månad enligt Compricer. MEN när man köper via leverantören direkt kostar det bara hälften så mycket, runt 400kr / mån. DUBBELKOLLA ALLTID innan de lurar er också!!

Fantastiskt bemötande och tålamod
Fantastiskt bemötande och tålamod. Toppen att kunna få hjälp med både elavtal och försäkringar. Proffsiga och mycket trevliga.
Mycket trevligt bemötande!
Tjänsterna som ni tillhandahåller är…
Tjänsterna som ni tillhandahåller är jättebra & har hjälpt mig att spara mycket pengar och tid Miranda och Rosenny är dom bästa att ha kontakt med
Sparkonto räntan på vissa banker…
Sparkonto räntan på vissa banker utelämnas. Ex efter fasträntekontot löpt ut flyttar pengarna till ett konto eller ett likvidkonto som har fria uttag och man kan ta ut dem eller flytta till fast igen. På likvidkontot har vissa baker 0%-0,05% ränta det ser man inte till. det borde visas ty kontoinnehavaren kanske ligger i koma eller är på resande fot i jobbet och har ej möjlighhet. eller har avlidit. Ok efterlevande kan fixa det efter bouppteckning som kan ta 6-8 månader eller mer
på vissa län
Varning för missvisande information
Varning för missvisande information! Jag brukade använda compricer för att jämföra sparkonton och OJ vilket misstag. Företaget utelämnar flertalet banker med bättre ränta än de som presenteras. Legitima banker och institut med insättningsgaranti presenteras inte på compricer. Kommer aldrig att använda denna sida igen och rekommenderar alla andra att avstå också

Fick hjälp av Denniz Jonsson
Fick hjälp av Denniz Jonsson. Väldigt serviceinriktad och är bra på lyssna på kundens önskemål. Hjälpte mig att hitta en billig bilförsäkring.
Jag har fått otroligt bra hjälp
Jag har fått otroligt bra hjälp via Compricer, både nu och tidigare! Det är lätt att komma i kontakt via telefon, och personalen är väldigt hjälpsam. Jag kollade också andra jämförelsesajter, men Compricer hade dessutom de bästa prismässiga erbjudandena. I fortsättningen vänder jag mig till Compricer direkt, och behöver inte kolla andra sajter!
Bra sajt väldigt smidigt.
Jag använder mig av er tjänst varje år…
Jag använder mig av er tjänst varje år gällande elavtal. Så lätt och smidigt! Trevlig personal som snällt svarar på mina frågor, även efter ingånget avtal! Tacksam för det/Britta
Fullpoängare
Jag är mycket nöjd med hjälpen att hitta en bra och billig bilförsäkring.
Det blir en tia. Fin support.
Vad förvånad jag blev!
Vad förvånad jag blev när en anställd på Compricer tog direkt telefonkontakt och ledde mig personligen till ett förmånligt bilförsäkringsavtal. Och detta på ett föredömligt uppriktigt sätt utan att uppträda som en påstridig säljare.