Jag jämför allt jag kan med Compricer, supersmidigt! Jag prenumererar också på deras nyhetsbrev från Christina och har gjort i många år, intressant och mycket bra läsning. Deras kundservice är underba... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Compricer hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom exempelvis försäkringar, el och lån. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som konsument och du kan även få hjälp via telefon.
Västra Järnvägsgatan 21, 11164, Stockholm, Sverige
- 08-58612270
- info@compricer.se
- www.compricer.se
Ber kunder att lämna omdömen
Toppen och bekvämt att ha någon som kan…
Toppen och bekvämt att ha någon som kan hålla koll åt en på elpriserna.Och att få hjälp med att teckna avtal👍🏻
Nöjd sedan många år tillbaka vid byte…
Nöjd sedan många år tillbaka vid byte av elleverantör och ringer själv upp numera för att få bäst möjliga avtal och alltid trevlig prrsonal
Service, Personal, Pris. bra betyg
Tydlig och bra information om försäkringen.
Bra bemötande från personalen/försäljaren
Priset på försäkring en faktor som var avgörande.
Har alltid använt Compriset och har…
Har alltid använt Compriset och har alltid varit nöjd!
Bra och vettigt
Byte av EL kan inte bli enklare…
Har använt Compricer flertalet gånger vid byte av Elleverantör, funkar helt perfekt varje gång hittills
Fick hjälp med försäkringar på…
Fick hjälp med försäkringar på direkten, snabbt och smidigt, trevliga och kunniga.
Trevlig hjälpsam personal
Trevlig hjälpsam personal. Har aldrig blivit något som helst fel under flera år. De tar hand om allt, brukar få hjälp med elleverantör. Tryggt. Jag kommer alltid att anlita dem.
Hjälpte mig att hitta en mycket…
Hjälpte mig att hitta en mycket billigare bilförsäkring.
kundrelation 10 år
Har varit kund hos er ca 10 år och alltid blivit vänligt och trevligt bemött. Kan inte tänka mig att diskutera med någon konkurrent ill er.
Det är så enkelt att få olika priser…
Det är så enkelt att få olika priser från olika FÖRETAG-
Så kan man välja vad man vill ha. Sen är det enkelt att prata med en som jobbar på Compricer. Och hittar låga priser år dig utan att få dåliga fösåkringar.
Som alltid bra samtal och goda råd
Som alltid bra samtal och goda råd
Hos Compricer.
Återkommer på nytt vid behov, tack.
Har fått stor hjälp av Compriser i många år. Tack!…
Har flitigt använt mig av Compriser sedan 2009-10. Har fått, och får, stor hjälp med jämförelser av el, sparkonton, försäkringar, telefoni mm Både till mig själv och min familj! Så tacksam att ni finns!
Bra service och duktig personal.
Bra service och duktig personal.
Snabba puckar, sköter allt till en!
Det käns tryggt att kunna vända sig…
Det käns tryggt att kunna vända sig till er för att få bra avtal regelbundet!
Trevliga o hjälpsamma personal.
Kunnig och trevlig säljare
Vänligt bemötande och inget krångel med…
Vänligt bemötande och inget krångel med mitt ärende.