Vi havde bestilt Claus Reiss som et overraskende indslag til et kobberbryllup. Allerede da han trådte ind til festen, i kilt og med sækkepiben under armen, var stemningen sat! Claus imponer... Se mer
Företaget har svarat
Vi havde booket Claus Reiss som et hemmeligt overraskelsesindslag til vores kursusweekend, og det var en gigantisk succes! Deltagerne anede intet, så det vakte vild jubel (og masser af grin), da han p... Se mer
Företaget har svarat
5 stjerner til Claus for et comedy sækkepibe show der både var overraskende, sjovt, og vedkomment. Vi kunne helt sikkert mærke at showet var tilrettelagt os specifikt og det gav lige dét ekstra... Se mer
Företaget har svarat
Stærk banko-dealer suppleret med backpipe spil. Claus styrer spillet med sikker hånd og tvister med tallene undervejs. Præmierne kommenteres på den sjove måde og et dyrt knivsæt bliver præsenteret som... Se mer
Företaget har svarat
Claus Reiss er Danmarks eneste sækkepibe komiker. Han er også den aller-sjoveste. Unik og sjov underholdning for firmaer og private.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi havde den kæmpe fornøjelse og oplevelse at, Claus Reiss var med til at underholde til vores online julefrokost. Claus spiller en uforglemmelig sækkepibe og udover musikken var han fantastisk til at underholde og hele selskabet havde en hylende sjov eftermiddag.
Det var ren begejstring herfra 😊
Vi giver Claus vores allerbedste anbefaling.
More bagpibe 😊

Svar från Claus Reiss
Der skulle ske noget anderledes og sjovt til min fars 70års fødselsdag og i disse Corona tider er alt bare lidt trist så derfor var det simpelthen det bedste at vi valgte Claus til at komme og skabe højt humør og latter !
Jeg har ingen ord der kan beskrive eller forklarer hvor godt det var , det var virkelig virkelig godt ! Jeg vil meget gerne opleve det en gang til .
Tøv ikke med at vælge Claus !!!

Svar från Claus Reiss
Jeg har hyret Claus i flere erhvervsmæssige sammenhænge til bl.a. erhvervsforum, firmafest og sågar en forretningsrejse for selvstændige. Humoren er i verdensklasse og situationsfornemmelsen er knivskarp. Det er et sikkert og samtidig en smule grænseoverskridende valg at entrere med ham. Succesen er altid garanteret.

Svar från Claus Reiss
God og sjov video Claus producerede til os :)

Svar från Claus Reiss
Min bror og jeg havde booket Claus til mine forældres sølvbryllup om morgenen og det var det sjoveste og hyggeligste man kunne forestille sig! Man bliver bestemt ikke skuffet og super flink personlighed! Har kun gode ting at sige om hans optræden som man husker mange år efter! Mange hilsner herfra Charlotte og Christian.

Svar från Claus Reiss
Vi havde hyret Claus til at underholde og optræde til et firma-arrangement for et par år siden. Og det var vanvittigt sjovt, og folk lå flade af grin (endda bankfolk, der normalt går i de stiveste jakkesæt.... :-)
Kombinationen af stand-up og sækkepibe er helt unik og mega fedt. Og når Claus tilmed mestrer at spille på sækkepiben til UG og fyre de vildeste hits af på den, så letter taget.

Svar från Claus Reiss
Sjov og spændende optræden, for alle aldre. Kan helt klart anbefales 🤗

Svar från Claus Reiss
Claus formår at gøre sækkepibning til en fornøjelse at se på.
Med en god portion selvironi langer han den ene sjove historie ud efter den anden.
Han inddrager altid sit publikum, hvilket giver showet et unikt touch.
Kan klart anbefale Claus' sækkepibeshow.

Svar från Claus Reiss
En oplevelse man aldrig glemmer..på den gode måde. Har oplevet Claus nu flere gange og hver gang har været hylende sjovt. Brugte bla Claus til vor forældres guldbryllup og det var den bedste gave at give. Alle snakker om det,når det er overstået.

Svar från Claus Reiss
Har brugt Claus flere gange, både firmarelateret, og til velgørende arrangement - også da lokummet brændte og anden bookning svigtede.
Claus er altid frisk for en god bemærkning til det publikum han skal underholde, og forstår at leve sig ind i stemningen. Har aldrig fortrudt at booke ham - han kan sit kram.
Vh. Søren K.

Svar från Claus Reiss
Jeg har haft glæden af at opleve Claus optræde en hel del gange. Han har altid levet op til forventningerne, mødt til tiden og leveret et show, som alle - på tværs af alder og køn - har fundet morsomt. Så derfor er det på mange område den letteste anmeldelse jeg har givet her på Trustpilot. 5 store stjerne herfra.

Svar från Claus Reiss
Claus er en fremragende sækkepibespiller med fantastisk humor.
Han får min varmeste anbefaling👍

Svar från Claus Reiss
Jeg har oplevet Claus optræde ved flere lejligheder, hver gang til stor morskab for selskabet. Derfor var der heller ingen tvivl om, at Claus skulle bookes til min mors 60 års fødselsdag.
Og hvilken succes! Claus tog selskabet med storm og leverede første klasses underholdning med lige dele sækkepibe, flabethed og charme. Gæsterne taler stadig begejstret om det her 3 år efter festen, så det har gjort indtryk.
De varmeste anbefalinger herfra!

Svar från Claus Reiss
Fantastisk og morsom underholdning.
Pragtfuld underholdning til min søns bryllup. Claus kom meget hurtigt ind i "rollespil miljøet". Men han fik ikke lov til at købe et Magic kort han manglede af brudgommen, så det forringede Claus´ indtryk af brylluppet. Claus kan varmt anbefales til alle former for arrangementer. Claus er fantastisk god til at underholde ud fra de oplysninger han får på forhånd om, i dette tilfælde, brudepar og relevante gæster. Jørgen Mollerup
Jeg skriver den her igen. da jeg ser st der en en derv utilfreds med en aflysning.
NB:
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Claus til min søn bryllup. Du skulle tage at booke ham igen, så kan det være at han giver dig et kvarter ekstra. Showet er det værd. Det er jo ikke hans skyld at vores magtfulde statsminister smider restriktioner ud til højre og venstre. Kunne man ikke have fået de 20 gæster sat i venteposition uden for lokalet? Hans højtalere er OK. Jeg nød selv vores naboers 60 års fødselsdag i haven ved siden af. 2 gange topunderholdning, og den ene havde jeg ikke engang betalt for.
Jo kom til at rulle en automatisk vandslange ind imens du spillede, så du mente nok, at der var nogen, der ikke kunne lide sækkepibemusik, da det larmede enormt.

Svar från Claus Reiss
Claus lavede en rigtig god og sjov hilsen til min kusine. Min kusine er her desværre ikke mere, men hun blev meget rørt af den og vi grinte også meget af det fordi hun til at starte med sagde: Han har da fået meget skæg men han er god til at spille sækkepibe. Hun troede det var vores yngste søn som havde lavet hilsen. Så vi fik alle en god oplevelse ud af det. :-) Så de varmeste anbefalinger herfra. :-)

Svar från Claus Reiss
Jeg bookede Claus til at lave et godt show til vores firmafest på mit tidligere job i jobcentret. Det var et konge show og jeg vil til hver en tid booke ham igen. Igen i år , har Claus været ude og underholde til min Nieces konfirmation I Dragør. Det var stadig underholdende. Så Claus, 5 stjerner igen til dig.

Svar från Claus Reiss
Vi har haft Claus ude til min datters konfirmation . Kanon show og alle pengene værd .

Svar från Claus Reiss
Da jeg har oplevet Claus’ underholdende sider flere gange, blev det selvfølgelig også ham, der skulle spille sækkepibe til min fars bisættelse.
Det var ærligt talt en befrielse, da han kom ind og spillede Amazing Grace og vi alle kunne give tårerne frit løb til min fars yndlingsnummer.
Claus favner ultroligt bredt og er udover en dygtig undeholder også en verdensklasse sækkepibespiller - Hvor heldigt at vi har sådan en i Danmark!

Svar från Claus Reiss
I Juni 2016 holdt vi århundredes fest - på Marienlyst i Helsingør. Da vi selv gerne ville kunne nyde festen engagerede vi Claus både som Toastmaster og med hans show. Der var ikke et øje tørt - Claus bandt festen sammen med solid humor, sækkepibe underholdning på allerhøjeste plan...Claus er en fantastisk entertainer - og kan både holde taler, lave stand-up også et forrygende show med sækkepibe....
Det fås ikke bedre - skal piben have en anden lyd - så få Claus til fest og det er en fryd.....

Svar från Claus Reiss
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.