Cirkusrevyen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde købt fuld pakke med mad i Postgården / Korsbæk inden revyen. Kødet var under al kritik / generelt en dårlig mad oplevelse. Revyen var igen i år en skuffelse som de sidste 2 år. Efter over... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Man kan tydeligt fornemme hvem der gæster Cirkusrevyen hvert år. Tidligere har revyen præsenteret tekster der virkelig er spiddende men også sjove. På mig virkede skuespillerne som de var sat på en ur... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot ny opsætning. Spændende cast. Gode skuespil præstationer Fantastiske sang præstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. Især danserne i... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ALDRIG mere Cirkusrevy - efter 20 års støtte hvor hele familien har været med hvert år, er vi i år total bundefanget af total griskhed. Har 6 billetter til lige efter åbning. Er endnu ikke tilbudt vac... Se mer

Företagsinformation

1. Nöjescenter
  2. Underhållningsartist
  3. Nöjesagentur
  4. Företag för evenemangshantering
  5. Biljettförsäljning

Informationen kommer från olika externa källor

Glæd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktørstolen og i fuld vigør på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sæson.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Revyernes revy

Har besøgt revyen flere gange. Er næsten blevet afhængig.
Et vigtigt punkt, sæderne/pladserne... hvis man kan kalde dem dette. De må være fra revyens start. Ondt i numsen får man i hvert fald af disse ubekvemme og hårde "pinde" Det tager desværre en del af oplevelsen.
Se dog at få dem udskiftet med stole anno 2014.
Mvh Jens

8 juli 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er sidste gang jeg er i Cirkusrevyen

I tirsdags d. 10-07 var jeg sammen med min kæreste og svigerfamilie ude for at se årets revy, som en årlig fast tradition for nu 6. gang i træk.

Jeg syntes at årets revy var bedre end sidste års revy indtil 3. sidste nummer i anden akt, hvor Ditte Hansen åbenbart syntes at jeg skulle være UFRIVILLIGT med i årets revy. Dette syntes jeg bestemt ikke om, hvilket hun burde med hendes professionalisme have set med det samme og allerede da hun sikkert åbenbart havde spottet mig ud, hvilket hun nok havde gjort i 1. akt. Hvis jeg havde haft mulighed for det så havde jeg forladt Cirkusrevyen under dette nummer og måske have sagt nogle mindre pæne ord til hende. Jeg syntes at hun gik ALT for langt i hvad man kan tillade sig at sige til en publikummer og i alt for lang tid. Ditte Hansen spiller videre som om intet var hændt, mens jeg havde det virkeligt dårligt (hvilket var tydeligt for enhver dér sad omkring mig). Jeg synrtes absolut ikke at det var sjovt at alle grinede af mig (sådan følte jeg det) og hvad var takken = Ingenting (for et par år siden kastede man for flere hundrede kr kager ud til publikum!!!). Jeg har tabt alt for Ditte Hansen, som jeg ellers indtil i tirsdags har syntes var en god skuespiller og jeg kommer ikke igen for at se flere Cirkusrevyer, så længe hun er med eller i andre ting som hun er med i.

Et råd til Cirkusrevyen: Prøv at tage i Wallmanns Salonger i Cirkusbygningen. Der er de gode til at spotte de rigtige mennesker ud, som de kan bruge i deres show.

Jeg kan på baggrund af ovenstående selvfølgelig ikke anbefale at man går ind for at se årets revy, da man kan risikerer at blive udsat for det jeg blev udsat for.

14 juli 2012
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fåes ikke bedre i dk

Nu er jeg ikke den store fan af revyer. Var inviteret af firmaet og må sige det var en positiv oplevelse. Man skal tage det som en del af charmen at det forgår i teltet, varmt/koldt etc i forhold til vejrlig og der er ikke meget behagelighed i de stive stole. Men det hele går op i en højere enhed og ender med dk´s ypperste revy.
Ulf og Didde er sindsyge dygtige, deres timing er eminet. Resten af truppen er i topklasse og det hele ender dermed på max stjerner. Vi tager gerne der ud igen. Ps. eneste minus var at en defekt stole ryg ødelage min kollegas bukser, men han ville ikke anmelde det så CR fik ikke mulighed for at gøre det godt igen, så hans eget problem.

3 juni 2012
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.