Cirkus Trapez er et mega hyggeligt og familie venligt cirkus hvor der er opvisninger for alle aldre Sjove klovne dygtige artister og specielt deres hunde nummer er super godt ikke mindst fordi at... Se mer
Det här tycker kunderna
Rigtig fin oplevelse i Middelfart. Dygtige smilende artister, dyrene virkede til at have det godt. Vores 4 årige var helt opslugt, og stemningen var helt tilpas til at hun kunne være i det.... Se mer
Cirkus Trapez i Haderslev d. 14. April. Venligt personale men meget lunken oplevelse. En stor hest blev forskrækket i den lille manege og løb ud til publikum. Panisk stemning indtil heste... Se mer
Det er ret frustrerende at skulle afgive en stjerne for det er dette cirkus ABSOLUT og på INGEN måder værd. De skyer ingen midler for ussel mammon. Det er så grotesk og forfærdeligt at dette cirku... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Cirkus Trapez - Danmarks familievenlige cirkus
Kontaktuppgifter
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dejligt cirkus med dygtige artister og…
Dejligt cirkus med dygtige artister og i børnehøjde så alle kan være med.
Cirkus Trapez er et mega hyggeligt og…
Sjove klovne dygtige artister og specielt deres hunde nummer er super godt ikke mindst fordi at man oplever at store og små hunde kan arbejde sammen og ja den helt lille Hulk kan være lidt en drille pind men det er netop det der er plads til når man arbejder med hunde
Sidst men ikke mindst så er ALLE ansatte i det lille cirkus super søde og hjælpsomme til enhver tid
Vi ses snart igen 😉😎
Cirkus Trapez i Harndrup
Cirkus Trapez i Harndrup
En forestilling med jeres hunde nummer, hvor der pludselig kom 4 hunde ind i ringen. Hundene gjorde ikke som de blev bedt om, det resulterede i skæld ud fra den unge mand der viste nummeret og han tog den ene hund i nakken og slæbte den ud. Man kunne tydeligt se skuffelsen i den unge mands øjne og irritation.
(Jeg har været tilskuer i cirkus flere gange, og når sådan nogle fejltagelser sker, må man som opviser smile og improvisere)
Efter nummeret måtte jeg ud og trække luft, da min lille søn på armen begyndte og blive utålmodig.
Jeg gik tilfældigvis bagom teltet, og kunne igen se den unge mand, håndtere hundene igen, denne gang tog han den mellemste af hundene i nakken og kastede den ind i autocamperen. Han skældte ud højlydt og jeg fik oprigtigt rigtigt ondt i maven. Jeg blev dybt chokeret, og kunne høre på flere publikum, da de gik ud, at de omtalte den måde han håndterede hundene på i ringen, de var os dybt chokerede
Når man googler jer, står der i går meget op i dyrevelfærd, i ligger vægt på at vise jeres kærlighed og pleje af dyrene, som ofte har åbne stalde som publikum kan se dem.
I min optik lever i ikke op til dette skriv.
I får desværre ikke god omtalte fra mig.
Rigtig fin oplevelse i Middelfart
Rigtig fin oplevelse i Middelfart.
Dygtige smilende artister, dyrene virkede til at have det godt.
Priser på slik mv. svarer nogenlunde til forventningerne, ikke overdrevent dyrt.
Amatør cirkus og ikke pladser nok
De havde solgt for mange billetter ift hvor få pladser der var. De kom med en undskyldning om at de ikke havde den plads sidst, men de havde altså været der to dage i forvejen, og ved hvor mange billetter de har solgt. Der var flere andre end os der ikke var plads til, og vi fik ikke pengene tilbage. Vi måtte stå op, og børnene kunne ikke se. Det var så ringe en forestilling. Pigen kunne ikke løfte sig selv op i ringen, manden blev ved at tabe bolde, dyrene gad ikke, og pony stod bundet uden for til et træ i regnen, når ikke den "optrådte" Håber Dyreværnet kigger på dem.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. 👌🏻
Perfekt cirkus for mindre børn. 4 og 6 år … de var meget opslugte og taler meget om det bagefter.
Meget dygtige artister 🙌🏻 ses 2026 🙌🏻
Vi var godt underholdt i Svenstrup
Tyveri ved højlys dag…
Tyveri ved højlys dag…
Sjældent har jeg følt mig så snydt. 500kr for ingenting. Det hele var så tåkrummende - alt fra artisterne, der ikke kendte deres koreografi og som ikke kunne danse synkront, til den humorforladte snak mellem vært og klovn, til dyrene, der ikke ville lystre (og bed den stakkels lille pige i hånden), og til de dovne medarbejdere, der end ikke kunne fremtrylle et smil på deres egne læber. Vi var så skuffede. Det er ikke pengene værd!
Cirkus trapez er seriøst til grin
Cirkus trapez er seriøst til grin, jeg har aldrig oplevet noget mere uprofessionelt. Der var ingen musik og deres mikrofon virkede ikke det endte med at hende der præsentere måtte stå med deres lille computer med musik på, det var helt pinligt at se på. Deres forhæng hang og det var sat fast i en varevogn.
De havde tre små ponyer med som stod i bagende sol uden hverken mad eller drik det er bare ikke i orden.
Cirkus trapez er bestemt ikke pengene hver.
🎪 En børnevenling oplevelse
🎪 En varm og børnevenlig cirkusoplevelse
Vi havde en hyggelig oplevelse i dette cirkus. Forestillingen fangede mit barns opmærksomhed hele vejen igennem – hun kommenterede på det, der skete, reagerede undervejs og var tydeligt engageret i øjeblikket. Det var en oplevelse, hun kunne tage ind, mens den skete, uden at blive overstimuleret.
Der er lagt meget omsorg i showet. Artisterne er tæt på publikum, stemningen er afslappet og imødekommende, og det hele føles tilpasset børn – hverken for meget eller for lidt, men lige tilpas.
Det blev reklameret for i hendes børnehave, hvilket giver god mening. Det er en rigtig fin oplevelse for mindre børn og en dejlig måde at være sammen som familie på.
Manglede en rigtig morsom, sød klovn !!
Så forestillingen med mit 4 årige barnebarn.
Han var mest optaget af luftakrobatikken og af den plastikdims vi købte ved udgangen.
Jeg syntes godt om hundenummeret, hundene virkede glade og frie.
Hestenumrene var der ikke det store ved, jeg syntes godt om, at hestene ikke var spændt ind og ikke virkede “overdresserede” Den store friser var alt for stor til den lille manege og burde ikke have været der.
Jeg savnede virkelig et rigtig “falden på halen” klovnenummer for de mindre børn, den gennemgående, væksthæmmede “klovn” glimrede mest ved sit konstante, umotiverede skrigeri, noget der kunne få mindre robuste børn til at blive bange. Han var overhovedet ikke morsom, bare anstrengende.
Jonglørerne var smilende og dygtige 👍🏻
Underholdning
Tak for en god oplevelse. Rigtig fint show i havde i Svendborg i år. Mine børn elskede det alt i alt det en god oplevelse vi ses i 2026
Min datter havde en fantastisk dag – men der er plads til forbedringer
Først og fremmest: Tak for en god oplevelse! Min datter elskede forestillingen og var især stolt af det high five, hun fik af luftartisten Lilje på vej ud – det gjorde virkelig indtryk og satte et flot punktum på dagen.
Når det så er sagt, er der nogle ting, jeg som voksen lagde mærke til, som kunne have løftet oplevelsen til topkarakter:
1. Mere liv og stemning ved ankomst
Det føltes lidt som at ankomme til en spøgelsesby. Der manglede musik, aktiviteter eller bare lidt liv omkring teltet, så man kunne mærke cirkusstemningen fra start.
2. Teltets tilstand
Desværre var der mange huller i teltdugen, og det dryppede ind flere steder – både på publikum og ned på manegen. Det tager lidt af magien.
3. Slidte stole
Stolene virkede slidte og flere var ustabile. Det giver ikke den bedste siddeoplevelse
4. Manglende smil og energi
Flere af de ansatte omkring manegen virkede trætte og uengagerede. Det smitter af på stemningen, især når man gerne vil mærke, at alle er “på”. Isabella så desværre sur og træt ud gennem det meste af showet.
5. Lyden var for dårlig
Det var svært at høre, hvad der blev sagt – selv med mikrofon. Det gjorde det sværere at følge med i fortællingen og introduktionerne.
Når det er sagt, skal der lyde stor ros til luftartisten Lilje – hun var både dygtig og udstrålede energi og glæde. Og de dygtige artister Bini og Hiwi fra Etiopien var også et frisk og imponerende pust.
Var det pengene værd?
Min datter vil helt sikkert sige ja – og bare dét gør det værd. Fra min side? Ikke helt – men tæt på. Med lidt forbedringer kunne det være en oplevelse i topklasse.
Skuffende, Falsk og Usmagelig
Den 17 Februar var vi inde at se Cirkus Trapez i Lanternen Løgstør. Det var en meget kedelig og falsk oplevelse vi blev både rigtig skuffede over kvaliteten af showet og hvor dårligt de behanlede deres dyr. Vi vil anbefale folk til at bruge deres penge på andet underholdning, da Cirkus Trapez slet ikke er det værd. Det virker slet ikke som om at artisterne ville være en del af forestilllingen. Der var fejl i artisternes optrædener og med lyden, man kunne slet ikke høre hvad nogen af dem sagde, virkelig skuffende! Mange af deres dyr så også ud til at være bange for dem, de løb væk under forestillingen og var skræmt for hvid og sans. De havde blandt andet Ponyer med under forestillingen som de små kunne få en betalt ridetur på i pausen, det gik dog meget stærkt en af de voksne holdt også en af de små piger rigtig hårdt i armen for at hun ikke skulle falde ned fordi ponyerne jo ikke havde hverken saddel eller Tøjler som de små kunne holde ordenligt fast i, hvilket faktisk var virkelig syndt for børnene. Det skulle også gå meget hurtigt fordi de bare skulle have så mange som mugligt op og ride på de ponyer inden forstillingen startede igen, flere af de små begyndte også at græde. Det virkede som om at alt kun handlede om penge (de gjorde i hvert fald ALT for at skaffe ekstra i løbet af pauserne) Alt i alt var det en ekstremt rodet, Falsk, mærkelig, humor løs og amatør agtig forestilling! vil IKKE andbefale!
SÅ NU SKAL I HØRE!
SÅ NU SKAL I HØRE!
Fantastisk show, så søde artister som både før og efter forestilling gjorde at børnene kunne sige hej og få billeder. Ikke nok med det var det så fedt at se cirkus direktøren Bernhard med alle ponyerne og de 4 små søde ponyer🥰🙏🏻
Det var dybt underholdende selv for os voksne især forestillingen med cirkus prinsessen Stine og de to syge tvillinger.
Og en super fin fortælling og show med drømmen for Stine om at blive cirkus instruktør.🙏🏻🙏🏻
Godt udvalg af drikke og hygge til ungerne. Intet at sætte en finger på.
VI SKAL HELT SIKKERT SE DEM IGEN
En fantastisk aften
En fantastisk aften med masse gode underholdende, hyggelig både for børn og voksne.
Talentfulde artister 👍🏻
Virkelig fantastisk
Virkelig fantastisk, magisk og eventyrlig oplevelse. Super skønne artister der er stjerne dygtige, super søde og rare. Vi har nu besøgt cirkus trapez flere gange og hver eneste gang bliver man hevet ind i en verden af magi og eventyr.
Mig og min datter 🥰
Nu har min datter og jeg været i cirkus trapez 2 gange til 2 forskellige shows min datter er 7 år og jeg selv 45 begge shows fanget både min datter og mig selv hun grinede og andre gange fanget af de ting som blev udført under showet og jeg grinede selv flere gange og var også imponeret over hvor talent fulde de forskellige var under udførelsen af de nummer de hver i sær lavede og hvor meget arbejde der ligger bag for at nå der til kæmpe kram og knus fra mig og min pige
Cirkus Trapez er et besøg værd!!
Efter at have læst anmelderne, var jeg meget skeptisk over at besøge cirkus Trapez. Men alle de dårlige anmeldelser blev gjort til skamme!!!!
Et helt fantastisk show med vanvittig dygtige artister, skønne dyr som blev behandlet godt og var tydeligt at se holder af deres dyr 🙏💪🏻🥰
Eneste lille “kritik” ville være at de trænger til en ny toiletvogn med mere end 1 toilet🙏
Men vi kommer helt sikkert igen i 2025 🙏 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi så forestillingen i 8620 Kjellerup 🎪
Et fantastisk show i Skive
Et fantastisk show i Skive d.29.aug 2024. Dygtige artister og en fantastisk sjov klovn. Fin variation af forskellige numre og skønne dyr😊
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.