Faktura helt anderledes end aftalt og sjusket undersøgelse
Jeg og min hustru kontaktede Torben Dippmann for at få et tilbud på tandkroner.
Vi bad udtrykkeligt udelukkende om tilbud på tandkroner. Men blev fakturerer for elementer vi aldrig havde bedt om eller accepteret priser på,
Det blev langt dyrere end hos en dansk tandlæge. Der findes gode og pris-rimelige tandlæger i Tyskland, Torben Dippmann er bare ikke en af dem.
Klinikken oplyste os det ville koste 50 Euro pr person da der skulle tages røntgenbilleder. Vi fik imidlertid en faktura på 309 Euro. Af regningen fremgik at vi havde fået en tandundersøgelse, parodontal-undersøgelse og røntgenundersøgelse. Det hele tog få minutter og en undersøgelse var det under ingen omstændigheder. Parodontal-undersøgelsen bestod i Torben Dippmann på under 10 sekunder bevægede en finger hen over tandkødet. Vi klagede til klinikken der skriftligt svarede at de aldrig oplyser priser forud. Det er et lovkrav i Tyskland at patienten oplyses om priser forud jf. GOZ §2 und BGB §630c. Vi skrev derfor en klage til Zahnärztekammer Schleswig-Holstein. De ignorerede imidlertid komplet vores klage om manglende prisoplysning forud for undersøgelsen. Efterfølgende kan jeg se på Facebook at det ikke kan betale sig at klage til den instans, de vælger altid side til fordel for deres tandlæger.
Så pas på, vores oplevelse viser at der ingen forbrugerbeskyttelse er, og det åbenbart er et tag-selv-bord.
Et godt råd: hold jer langt fra ham og find en anden tandlæge med et godt ry.
Vurderingen af ham her op trustpilot taler for sig selv. Jeg burde nok have checket Trustpilot først.