By Hilke Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring met By Hilke. Defect item ontvangen en op hun verzoek retour gestuurd voor vervanging. Daarna wekenlang geen reactie op meerdere mails en uiteindelijk bleek het item uitverk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Byhilke heeft een leuke webshop! De site is makkelijk te navigeren en de producten zijn goed beschreven. De collectie is echt uniek, met veel stijlvolle items die je niet overal ziet. De kwaliteit van... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

Ontdek onze unieke collectie van trendy kleding en accessoires, zorgvuldig geselecteerd om jouw individuele stijl te versterken. Of je nu op zoek bent naar een opvallende outfit voor een avondje uit of een paar subtiele items om je dagelijkse look leuker te maken, bij By Hilke vind je alles wat je nodig hebt om je eigen persoonlijke stijl te laten stralen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

21 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Voorraadartikel was ineens pre order

Eerste bestelling op 11 augustus gedaan, artikel was op voorraad en zou binnen één of twee werkdagen geleverd worden. Twee dagen later nog niets, ja, er was een verzendlabel aangemaakt, maar het proces liep niet door. Via Instagram een bericht gestuurd en bijna direct reactie. Het was de dag nadat ik het besteld had een pre order geworden en mijn bestelling zou maandag weer bnnen komen en verstuurd worden. Vreemd, dus ze laten mensen bestellen en het kan zo maar zijn dat het niet eens op voorraad is, vreemde manier van doen. En dan moet je zelf contact zoeken want zelf vinden ze dit heel normaal. Vandaag, dinsdag, maar gebeld. Dat ze mij via Insta verteld had dat het maandag verstuurd werd was een leugen, want ze krijgen dinsdag pas nieuwe voorraad. Daar zit het artikel waarschijnlijk bij, maar ze kon niet vertellen of ik hem ook ging ontvangen want toezenden gaat op datum van bestellen.

Update;
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen, 8 dagen nadat ik mijn bestelling geplaatst had. Blij met het kanten hemdje, leuk onder bv een jasje.
Er werd gevraagd mijn review te verwijderen, maar ik blijf van mening dat het een vreemde gang van zaken doen is.

11 augusti 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

9771 bestelling… 24juni geleverd

9771 bestelling… 24juni geleverd, daarna retour gestuurd.. tot op heden geen geld terug, noch een email…
Telefonisch “ bereikbaar ma tm za tot 5u….”
Na het bandje pleuren ze hem erop.

1x nooit meer…
Het is dropship store…. Jammer had meer verwacht

24 juni 2026

Geen bestelling gekregen

Ruim 1,5 week voor mijn babyshower een bestelling gedaan, zou toch makkelijk goed moeten komen met de korte verzendtijd die ze beloven. Gelukkig niet direct betaald want word steeds aan het lijntje gehouden dat het eraan komt. Slechte ervaring!!!

18 juni 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Besteld volgende dag bezorgd

Besteld volgende dag bezorgd. Niet dus. Retour sturen krijg geen antwoord op retourmail. Zit geen pakbon in mijn ontvangen pakket. Veel geld aan verzendkosten kwijt. Jammer maar nooit meer.

28 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een hele goede ervaring gehad!!

Ik heb een hele goede ervaring gehad!!! Ze hebben vaak een nieuwe collectie met leuke items ! Ik heb zelf een bondjas van hun en ik ben er super blij mee, ook de pastel topjes van de nieuwe collectie zijn super leuk:))

30 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring met By Hilke.

Zeer slechte ervaring met By Hilke.
Defect item ontvangen en op hun verzoek retour gestuurd voor vervanging. Daarna wekenlang geen reactie op meerdere mails en uiteindelijk bleek het item uitverkocht.

Ondertussen bleef ik met 2x €5,99 verzendkosten zitten via Klarna, terwijl ik geen product heb ontvangen. Ondanks meerdere beloftes is dit nooit opgelost en word ik nu volledig genegeerd.

Voor zo’n klein bedrag zo’n slechte service… Ik bestel hier niet meer.

6 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3 februari 2items besteld en betaald…

3 februari 2items besteld en betaald wat blijkbaar een pre order was,ik heb nog steeds niks ontvangen.
Heb een mail gestuurd en als antwoord gekregen dat het wat langer kan duren.
Ik heb nog steeds geen update maar wordt wel dood gemaild met allemaal reclame.
Vraag mij serieus af of ik het überhaupt wel binnen krijg.

18 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pre order blijkt heel lang de duren…

Pre order blijkt heel lang de duren voor dat je hem binnenkrijgt..heel jammer als er wel staat dat alle pakketjes zijn verzonden op Instagram.
Ik wacht nu al een week zonder resultaat.
En als ik de reacties van de andere lees hebben meerder mensen gedoe met de pre order….
Ook weer de laatste keer dat ik bij jullie koop .

22 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling gedaan van een pre-order…

Bestelling gedaan van een pre-order item. Na een aantal weken wachten en tijdens deze periode wel via de socials zien dat er mensen zijn die het item wel ontvangen heb ik de bestelling geannuleerd. Hiervan een bevestiging ontvangen maar de daadwerkelijke annulering laat al sinds 5 januari op zich wachten.

17 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Besteld en gekozen voor betalen in…

Ik kreeg dit filmpje te zien, KIJK EENS WAT ER BINNEN IS!!! Vandaag 400 binnen gekomen, dus voor alle mensen die gewacht hebben, ze komen nu jullie kant op. Dus ik heb besteld en gekozen voor betalen in delen, het eerste deel is ook al heel fanatiek afgeschreven....
Ik krijg de 22e de volgende melding:

Eigenlijk zouden we vandaag de Mae Body ophalen in Amsterdam, zodat alles nog op tijd verstuurd kon worden voor de feestdagen.

Helaas is er iets misgegaan bij de leverancier: de doos is per ongeluk in de vrachtwagen blijven staan en daardoor teruggestuurd naar Parijs. Ontzettend balen… voor jullie én voor ons.

Het goede nieuws: we hebben kunnen regelen dat we de bodies aankomende maandag ophalen. Dat betekent dat we alles voor oud & nieuw alsnog bij jullie kunnen leveren.

Als de bestelling er voor volgende week woensdag is, zal ik mijn review aanpassen

20 december 2025

Zie review

De Jill pantalon besteld. Eerst maat M, terwijl ik normaal S heb. Omdat ik twijfelde toch de grotere maat gekozen, maar het bleek dat de maat M veel te klein was! Ik kreeg de broek met heel veel pijn en moeite dicht. Omgeruild voor een maat L, wat lastig was. 2 weken geduurd, amper reactie via Messenger (bijv. pas een week later) en uiteindelijk toch maar gebeld. Toen was het geregeld. De maat L binnen gekregen, maar ook deze is vrij krap. Toch maar gehouden, want ik vind het wel een hele mooie broek.

Let dus op bij het bestellen van deze broek. Ze hebben inmiddels de omschrijving veranderd dat je bij twijfel de grotere maat moet nemen, maar neem 2 maten groter.

Let ook op als je iets in de sale of tijdens kortingsperiodes zoals Black Friday koopt. Ik heb een factuur gekregen dat ik het verschil moest betalen. Toen ik belde heb ik dit besproken en hoefde ik het niet te betalen, maar wellicht als je het negeert dat je er wel problemen mee krijgt.

3 sterren omdat de service soms matig kan zijn, maar de producten zijn verder (op de maatvoering bij deze broek na) wel van goede kwaliteit en de levering is snel.

27 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kleding en fijne klantenservice!

Allereerst vind ik dit een enorm fijne webshop met prachtige kleding.
Bestellen en verzenden verlopen soepel en snel.

Ik had een aantal items die ik wilde retourneren omdat ze te groot waren. Helaas lukte dit via de website niet, omdat ik de artikelen niet kon aanvinken. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met de klantenservice en dat verliep ontzettend prettig. Ze reageerden snel en waren zeer persoonlijk en vriendelijk.

Al met al is dit een leuke webshop met een uitstekende klantenservice. Absoluut een aanrader!

17 december 2025

Slechte afhandeling

Ik heb een order geplaatst (was blijkbaar 1 item op backorder, daarom moest de hele order wachten - dit is nooit gecommuniceerd, alleen dat er 1/2 werkdagen verwerkingstijd nodig is-). Ik heb aangegeven (op 12-11-2025) dat ik de order wilde annuleren, omdat het te lang duurde. Dat was geen probleem en ze zouden het 1 week geleden of uiterlijk afgelopen dinsdag verwerken; niet gedaan. Ik krijg nergens bevestigingen van, communicatie klopt niet.

12 november 2025

Zeer tevreden!!

Ik had een backorder geplaatst, maar werd na het lezen van de reviews toch een beetje sceptisch. Uiteindelijk een berichtje gestuurd en ik kreeg dezelfde dag nog een zeer vriendelijk antwoord. Mijn bestelling/de backorder is inmiddels geleverd en bovendien sneller dan verwacht.

Het gaat om twee jumpsuits en ik ben zeer tevreden! Normaal draag ik altijd M, maar heb i.v.m. mijn zwangerschap (nu 26wk) L besteld en ze zitten allebei heel mooi. Ik ben 1m73 en ze zitten ook goed bij het kruis (iets wat vaak niet zo is bij jumpsuits).

Hier dus een dikke 5 sterren review, ik ga hier zeker vaker bestellen.

6 november 2025
Logotyp för By Hilke

Svar från By Hilke

Hiii, wat super leuk om te horen! Hier worden wij heel blij van en dit is natuurlijk waarvoor wij het doen 💗 Heel fijn om te lezen dat je z'n fijne ervaring met ons hebt. Heel erg bedankt voor je review. Zou je ons een mail willen sturen, dan krijg je een leuke kortingscode van ons ✨

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.