Buxibo Omdömen 443

TrustScore 4 av 5

4,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na 1.5 week verbouwen eindelijk mn nieuwe spiegel uitmogen pakken. Wat blijkt kapot. Na mail gestuurd te hebben geen gehoor gekregen. Tot nu goede ervaring gehad. Hoop nog op goede uitkomst. Up... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

J’ai commandé un grand miroir qui est malheureusement arrivé cassé malgré les protections qui étaient sincèrement irréprochables! (Le transporteur n’a pas dû être tendre à la manutention!…) J’ai conta... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fiets besteld voor zoontje, begint al met open maken van de doos komt er een los moertje uit de doos vallen. Vervolgens ziet de fiets er anders uit dan besteld, kind had fiets al gezien dus hierov... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestelde een grote spiegel van 160 cm hoog. De bezorger (ik zal de naam van de bezorgdienst hier niet noemen) had veel "problemen" met de bezorging. Ze kwamen nooit opdagen op het aangegeven tij... Se mer

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Barnmöbelbutik
  3. Möbelaffär
  4. Spegelbutik

Om Buxibo

Skrivet av företaget

Buxibo
  • Buxibo.com is the go-to webshop for home, garden, and lifestyle products:
  • ✓ Best price.
  • ✓ Immediately available from stock.
  • ✓ Pay afterwards for free.

Your webshop for everything home, garden, and lifestyle.

Follow us on social media

Discover the latest trends and inspiration on our social media channels. Follow us to stay updated!

We are active on:

1 stjärna

Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ervaring

Ik kreeg heel vlot alles toegezonden. Het pakket zag er goed uit en de spullen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Prachtige kwaliteit.

12 maj 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je fijne beoordeling! Wat fijn om te horen dat de verpakking netjes was en dat het monteren eenvoudig ging. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen — vanaf het uitpakken tot het gebruik.

Veel plezier gewenst met je aankoop!

Schneller Versand

Schneller Versand, top Ware.
Gerne wieder

12 maj 2025

Beste Nicole,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling — we stellen het enorm op prijs!

We zijn erg blij om te horen dat de levering binnen de beloofde termijn is uitgevoerd en dat de kwaliteit van het product u tevreden heeft gesteld. Uw feedback betekent veel voor ons.

Als u in de toekomst nog iets nodig heeft, horen wij het graag.

Beste Busra,

Hartelijk dank voor uw feedback — we stellen het enorm op prijs!

We zijn blij om te horen dat zowel onze service als het product aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u tevreden bent. Uw steun betekent veel voor ons.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u in de toekomst nog iets nodig heeft.

Efficient

Efficient! Fast delivery and great product!

9 maj 2025

Svar från Buxibo

Subject: Thank You for Your Review

Dear Chancy,

Thank you very much for your review — we truly appreciate it!

We’re glad to hear that the delivery arrived within the promised time frame and that the product met your expectations. Your satisfaction means a lot to us.

If you ever need any assistance in the future, feel free to reach out.

Kind regards,

Product goed

Product goed, precies zoals op afbeelding. Goed materiaal. Snelle levering.

6 maj 2025

Beste Miranda,

Hartelijk dank voor uw beoordeling — we stellen het enorm op prijs en het betekent veel voor ons.

We zijn blij te horen dat het product aan uw verwachtingen voldeed en dat de foto's overeenkwamen met de daadwerkelijke kwaliteit van het artikel.
We waarderen uw steun en danken u voor het kiezen van ons voor uw aankopen.

De verpakking goed ingepakt

De gekochte spiegel was heel goed in gepakt ! Compliment

5 maj 2025

Beste Marjolijn,

Bedankt voor uw beoordeling en positieve feedback.

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over de verpakking — we blijven deze voortdurend verbeteren op basis van waardevolle feedback van klanten zoals u.
Nogmaals dank voor uw steun!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geleverd,en geleverd wat er…

Snel geleverd,en geleverd wat er besteld was.

Beste Ahrend,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en fijne feedback — dat betekent veel voor ons.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons product en dat de levering naar verwachting was.
Dank u wel voor uw vertrouwen en voor het kiezen van ons voor uw aankopen.

Prima en snel

Beste Paula,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling — we stellen het enorm op prijs.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de snelheid van de levering als het product zelf.
Nogmaals dank voor uw steun!

Excellent service

Excellent service! Delivery was incredibly quick, and the package arrived in perfect condition. The checkout process was smooth and straightforward, which made the whole experience even better. Everything was well-packed and exactly as described. Very satisfied—will definitely order from them again.

2 maj 2025

Dear Johnathan,

Thank you very much for your kind review — it truly means a lot to us.

We’re delighted to hear that our product met your expectations and left you fully satisfied. We also sincerely appreciate your continued support.

Wishing you all the best, and we’re always here if you need anything in the future.

Kind regards,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn aroma diffuser was kapot en ik…

Mijn aroma diffuser was kapot en ik kreeg netjes een nieuwe opgestuurd, + contact met klantenservice ging ook makkelijk

8 maj 2025

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw beoordeling — wij waarderen dit enorm.

We zijn blij dat we u van dienst konden zijn en een goede indruk hebben achtergelaten. Uw steun betekent veel voor ons.

Het allerbeste gewenst, en neem gerust contact met ons op als we u in de toekomst kunnen helpen.

Heel tevreden

Snel binnen, goed in elkaar te zetten. Het is een zeer complete en stevige kinderstoel.

25 april 2025

Beste Hilda,

Hartelijk dank voor uw review — dat waarderen wij enorm.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons product en willen u graag bedanken voor uw steun.

Les vélos sont superbes

Les vélos sont superbes, assez facile à monter. Par contre la livraison a été assez long, je dirais bien une bonne semaine.. et je n’avais pas du tout accès à la date de livraison. Sur le site il y a marqué 2 à 5 jours si je me trompe pas..

Bonjour Anaïs,

Merci beaucoup pour votre avis — nous l’apprécions sincèrement.

Veuillez nous excuser pour le retard dans la livraison. Nous avons récemment rencontré quelques soucis avec nos partenaires de livraison en France, ce qui a pu entraîner un léger retard.

Nous vous conseillons également de vérifier votre boîte mail (y compris les courriers indésirables), car nous envoyons automatiquement à nos clients la confirmation de commande ainsi que les informations de suivi.

Encore merci pour votre soutien !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

commande reçu avant les délais de 15…

commande reçu avant les délais de 15 jours soit 2 à 3 jours après.
produits conforme et de qualité
bien emballé
je recommande ce site que je ne connaissais pas du tout.

29 april 2025

Bonjour Eve,

Un grand merci pour votre avis — cela compte énormément pour nous.

Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfaite de nos produits, même si la livraison a été légèrement retardée. Vos retours sont très appréciés alors que nous continuons d’améliorer nos services.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk, snel en goed geholpen

Ik had een spiegel besteld die helaas met een kleine schade werd geleverd. Na contact met de klantenservice werd dit direct netjes opgepakt. Binnen 2 dagen had ik al een nieuwe spiegel in huis, helemaal zonder schade en zonder extra kosten. Super service! Ik ben erg blij met hoe snel en vriendelijk alles is opgelost.

Beste Sener,

Hartelijk dank voor uw review.

We zijn erg blij te horen dat u tevreden was over onze aftersales service — het was ons een genoegen om u te helpen. We waarderen uw steun en positieve feedback enorm.

Zweimal defekte Lieferung

Der zweite Spiegel der geliefert wurde ist leider wieder defekt. Ich weiß, dass das Unternehmen nichts dafür kann (außer evtl die Verpackung), aber nachdem sich bei der ersten defekten Lieferung direkt jemand um mein Anliegen gekümmert hat habe ich beim zweiten Mal jetzt einfach gar nichts gehört. Jetzt habe ich hier zwei defekte Spiegel rumstehen, die ich behalten „darf“ und von denen ich nicht weiß wie ich sie entsorgen soll ohne Auto

7 april 2025

Hallo Jane,

Vielen Dank für Ihre Nachricht und bitte entschuldigen Sie die fehlende Rückmeldung.

Es scheint, dass wir Ihre weiteren Anfragen übersehen haben, da Ihre Rücksendung in unserem System bereits als ersetzt markiert war. Wir haben inzwischen Kontakt mit Ihnen aufgenommen und stehen Ihnen gerne zur Verfügung, um Sie bestmöglich zu unterstützen.

Lassen Sie uns wissen, wie wir Ihnen weiterhelfen können.

Gut und schnell.

Offenbar gute Qualität. Schnelle Lieferung. Kleines minus: Aufbauanleitung könnte ein bisschen ausführlicher sein.

7 april 2025

Hallo Wilfred,

Vielen Dank für Ihre Bewertung – das bedeutet uns sehr viel.

Auch Ihr Feedback wissen wir sehr zu schätzen. Wir arbeiten täglich daran, unsere Produkte und Anleitungen zu verbessern, und Ihre Rückmeldung ist dabei sehr hilfreich.

Nochmals vielen Dank für Ihre Unterstützung!

Wandspiegel besteld

Wandspiegel besteld, de spiegelwas ondanks de plastic op het glas vuil. Voorzichtig schoongemaakt met een zachte kant van een spons, blijkt dat er puntjes in het glas te zitten wat er niet uitgaat. Het is volgens mij een tweedehands spiegel.

18 april 2025

Beste Dennis,

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak.

We willen graag verduidelijken dat wij geen tweedehands producten versturen. Tijdens het verpakkings- of productieproces kan er helaas soms iets misgaan.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via ons officiële e-mailadres: info@buxibo.com, zodat we je verder kunnen helpen en dit probleem kunnen oplossen. We helpen je graag verder.

Oplichters

Ik wou een spiegel met licht retourneren omdat ik hem niet kon aansluiten en ze zeiden me direct dat ik het niet moest retourneren omdat het een te grote impact op het milieu zou hebben. Ik zou direct een terugbetaling ontvangen. Dit zou op 22 november 2024 zijn.
Na 2 maanden had ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Ik stuurde hun en ze zeiden dat ze een fout hadden gemaakt en dat ik ineens de spiegel wel moest retourneren. Ik zei dat dit niet kon en dat ik de terugbetaling verwacht. Zij bleven zeggen dat ik moest retourneren en dan stopt het contact van hun kant. Ik heb nog een paar keer met tussenpozen naar hun gestuurd maar telkens hetzelfde antwoord en dan stopt het contact weer. Ik vroeg een paar keer hoe ik een klacht kon neerleggen maar daar wordt niet op gereageerd. Daarna heb ik met Klarna contact opgenomen en zij gingen het onderzoeken. Er is 2x een onderzoek geweest. Ik heb nog alle mails waarin staat dat ik niet moest retourneren maar ook zij krijgen geen goed contact met buxibo en kunnen niks doen voor me.
Bestel hier nooit iets want dit zijn oplichters die hun woord niet houden en waar je amper mee kunt communiceren. Zeer slechte service.

Update
Ik heb niet dezelfde dag een retourlabel ontvangen. Ik heb dezelfde dag de melding ontvangen dat ik niets moest terugsturen en dat ik direct een terugbetaling zou ontvangen. Ik heb 2 maanden gewacht op mijn geld en toen heb ik zelf contact opgenomen om te vragen waar mijn geld bleef en toen zeiden ze pas dat ze een fout hadden gemaakt en verwachten ze dat ik de spiegel retourneer. Dit kan toch niet. Woord is woord.

22 november 2024

Beste Kimberley,

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak.

We begrijpen je frustratie en willen graag de situatie verduidelijken. Het lijkt erop dat ons systeem je per ongeluk een verkeerd bericht heeft gestuurd. Op dezelfde dag hebben we echter ook een DPD-retourlabel verstrekt.

Helaas lijkt het erop dat deze informatie over het hoofd is gezien, ondanks dat we de retourinstructies duidelijk hebben gecommuniceerd.

We vinden het jammer dat de situatie zo is verlopen, maar we staan nog steeds voor je klaar als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt. Je kunt ons gerust via e-mail bereiken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waaaw qualité impeccable trop…

Waaaw qualité impeccable trop satisfaite de mon premier achat et j’attends ma deuxième commande

16 april 2025

Bonjour Amel,

Merci pour votre avis — nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait(e) de votre achat.
Nous vous remercions également pour votre fidélité et votre soutien.

Si vous avez besoin d’aide ou avez des questions, n’hésitez pas à nous contacter — nous sommes là pour vous aider.

Klare Empfehlung

Tolle Ware, hübsche Designs und das zu fairen Preisen! Der Kundenservice ist absolut freundlich und kulant. Da meine Ware einen Fehler hatte, schickten sie mir sofort einen Ersatz zu.
Kann ich nur empfehlen !!

3 april 2025

Liebe Esra,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Produkt sowie mit dem Support unseres After-Sales-Teams zufrieden waren.

Es war uns eine Freude, Ihnen behilflich zu sein!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.