3,0

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot hjælp ved køb af ny tagluge

Jeg kontaktede igår, onsdag, sælgeren Morten vedrørende at taglugen i vores campingvogn fra 1988 var blæst af i weekendens storm.
Fik af Morten utrolig god hjælp og vejledning og han fandt frem til en passende model, den blev bestilt og allerede idag, torsdag har han fået den hjem 🙂👍💪
Den er nu hentet og endnu engang, tusind tak for hjælpen, Morten 🙂

9 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lidt ærgerligt man skal skrive sådan en…

Lidt ærgerligt man skal skrive sådan en anmeldelse, men nødvendigt for at andre ikke også skal igennem det.

Sidste år kører vi vores vogn hen til bilen med moveren, uden problemer. Vi kører den direkte over til deres værksted, fordi vi gerne vil have en helt ny markise på, som også skal tilsluttes el.
Da vi får vores campingvogn igen virker moveren ikke. Jeg skriver til Christian (Ejeren) dagen efter han var venlig at kører vores vogn over til os lige inden jul 2025, men får intet svar eller respons.

Jeg skriver igen i 2026 til Christian, uden svar.

Inden opstart af ny sæson, får jeg at vide at styreboksen er brændt af. Günter som er værkstedchef fralægger sig alt ansvaret og siger det har intet at gøre med deres arbejde. Selvom det lyder meget mærkelig for mig, vælger jeg at betale 3.300 kr for en ny styringsboks. Da jeg igen får campingvognen tilbage, er stikket som tilsluttes bilen, i stykker. Igen siger Günter, at det har intet at gøre med dem, fordi det ikke giver mening at sætte el til på værkstedspladsen som også giver mening for mig, men igen prøver jeg at forklar at jeg selv har taget stikket af min bil og den intet fejlede, og nu vil den slet ikke tilsluttes bilen, fordi stikket er knækket. Jeg prøver at sige, at man nok er kommet til at kører den over, da selveste stripset (som holder ledningen oppe) også var klippet over, så stikket kunne hænge langt under vognen. Han frasiger sig stadig alt ansvar.
Han vælger at skifte den med det samme. han siger det tager en time, men gjorde det på en halv time foran os. Måske hvis jeg ikke selv var der havde regningen lydet på en time. Regningen blev 476 kroner.
Da jeg ikke ønsker at blive set som en dårlig betaler, betaler jeg begge regninger, men føler ikke at det burde være min regning. De ordner en fejl som jeg mener er deres egen, og en ny opstår da de laver første fejl. Det mindste man kunne have gjort var at ordne det eller splitte regningen i to.

Virkelig ikke et sted jeg vil anbefale til andre eller et sted jeg tager min campingvogn over til igen.
I det hele taget var kommunikationen fra Günter utrolig dårlig helt fra start, og der var ingen velvillighed til samarbejde for at komme frem til en løsning.

Mvh.
Valentin

17 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ved henvendelse til Caravan- centret…

Ved henvendelse til Caravan- centret for oplysninger af reservedele til Parabol modtagning i en Hymer C.Vogn, fik jeg en ualmindelig dårlig og useriøs behandling af en Søren, som ikke have tid, lyst eller på sin vis ville hjælpe, "De have meget travlt var svaret...?)
Dårlig reklame for butikken, bliv væk fra denne adresse...

30 april 2025

Dårlig behandling

Denne anmeldelse for at oplyse evt. nye købere af campingvogne m.m. om , at man skal passe meget på, hvis man vil handle med Brønderslev caravan og Trailercenter.
Vedr. køb af ny Hobby 2022 excellent 460 SL den 12.05.2022. I alt 268. 000,00 kr.
Blev modtaget og rigtig godt behandlet af sælger Søren, som gennemgik vognen med os. Desværre viser det sig at vognen er behæftet med masser af mangler og fejl, alt i højre side, som vi så først opdager, da vi begynder at bruge den, og så er det så, at den flinke tone forsvinder, det passer ikke indehaveren Christian, at der er problemer. Vi får at vide at vi overreagerer og at vi er tossede. Sikke en udtale af en forretnings indehaver overfor kunderne. Vi har måttet køre til Brønderslev med vognen utallige gange, vi har ringet utallige gange, hvor vi ikke kunne få Christian i tale, måske vores nr. blev blokeret, for når vi ringede fra andet nr. kunne man pludselig få fat i Christian. Mail bliver ikke besvaret. De har hele tiden bevidst trukket tiden og ikke ønsket at hjælpe os indenfor garanti peroden. Man skal huske på vi køber en sprit ny campingvogn. Bct har ikke været ærlig omkring vognens historik.
Derfor denne liste.
1 . Fejl ved: Dør (fejlmonteret fl. Stefan DCU) Gummilister klemmer ved dør. Slidmærke i døråbningen. Forsøgt rettet flere gange uden held.
2. Vand i gaskasse (forsøgt rettet flere gange) lykkes til sidst.
3. Løse lister på taget, (forsøgt rettet) lykkes delvis.
4. Vand i knivkasse, som følge af utæt slange og bundventil. (har selv rettet det)
5. Gas og køkken arrangement rusten som følge af adskillelse (nyt bliver monteret).
6. 2 spejle på toilet udskiftet på grund af krakelering i kanterne.
7. Køleskabsgitre ikke monteret på plads (som følge af adskillelse)
8. Lyspanel ramme faldet af og lå på gulvet.
9. Gardinsektion i højre side falder ned.
10. Service klap højre side falder af, som følge af adskillelse.
11. Underste liste for skørt revner og krakelerer, som følge af adskillelse.
12. Påløbsbremse ukkorekt justeret, periodevis høj klunke ved bakning.
13. 2 støtteben kører i ottetal, skæve spindler. Forsøgt rettet, men ikke i orden. Selv lavet det.
14.Total nedslidt næsehjul.
Alt i højre side, Formodentlig som følge af skade, som ikke bliver oplyst til os som køber.
15. Mover fungerede ikke fra dag 1 af, ingen antenne monteret, fejl på fejl på mover, forsøgt rettet utallige gange uden held, til sidst måtte en helt anden monteres.
16. Cykelstativ monteret sjusket.
Vi har svært ved at forstå, at Hobby fabrikken udlevere en vogn med alle disse mangler og fejl.

14 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og mennesker!

Hold da op hvor en god oplevelse vi har haft med handel af campingvogn her…

Søren hos Brønderslev caravan har simpelthen været fuldstændig fantastisk, og de andre vi er støt på hos Brønderslev caravan har bare været flink, hjælpsom og så meget mere..

Vi sætter stor pris på Sørens ærlighed (altså så meget man nu kan være ærlig som sælger 😜 he he) ej det er gas, Søren har været en virkelig fornøjelse at handle med, både på det menneskeligt og professionelt.
Han har både sagt til og fra i situationer hvor vi har været usikker, det har været en helt igennem dejlig dialog og vi kan kun sende vores varmeste anbefaling herfra.

Alle aftaler og tidspunkter er blevet overholdt og så kørte de simpelthen ned og leveret vognen samt tog vores gamle retur, selvom det var en tur fra Brønderslev til trekantsområdet.

Tak for en god handel 😊

De varmeste hilsner fra familien Hedelund Boelt😊

17 april 2024

Er vild med Brønderslev Caravan

Er vild med Isabella Camping Danmark - Måske Verdens Bedste Service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bestilte et Isabella Buddy komplet telt til vores Thule-markise, som vi har købt og fået monteret hos 𝐁𝐫ø𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬𝐥𝐞𝐯 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧 & 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 - vi skal afsted til Hvidbjerg Strand Feriepark torsdag morgen, så de gode folk fra Brønderslev sagde, at de nok skulle sørge for, at vores Isabella Buddy telt kommer frem, så vi er klar til camping torsdag.

De bestilte det direkte hos Isabella i Vejle, der pakkede og sendte varerne mandag, og GLS ankom i går tirsdag med halvdelen af teltet - den ene kasse med fronten var der ikke 🫣

Jeg kontaktede Brønderslev Caravan, der sagde: “Martin, jeg beklager, jeg undersøger sagen, og du hører fra os indenfor 10 minutter.” Kort tid efter blev jeg kontaktet af Jon fra Isabella Danmark, der sagde:

“Martin, jeg beklager, vi havde pakket ALT til dig, det er afhentet af GLS, men GLS har ikke scannet den ene pakke, så de ved heller ikke, hvor den er henne - det er ude af vores hænder, og det er selvfølgelig på ingen måde din skyld. Men jeg forstår, I skal afsted torsdag morgen, så jeg kører personligt fra Vejle til Odense nu. Er du hjemme? For så ses vi om lidt!”

Jon ankom med teltet i går, 2 timer efter jeg kontaktede Brønderslev Caravan 💪 YES, de er for vilde 👏👏

Nu har GLS så lige været her med den oprindelige front - så nu har jeg sgu telt nok til torsdag 🤣🤣

Jeg synes bare, de fortjener rosen. Vi skal huske ikke kun at være gode til at brokke os - men her er der INGEN, der skal høre noget brok (måske kun lidt om GLS), men waoow, de er bare for seje.

Og jeg ved, de ligger vandret her op til påsken, og alligevel leverer de sådan en fantastisk service 👏👏👏

Jeg vil ALTID købe Isabella-ting til vores campingliv og være en lykkelig kunde hos Brønderslev Caravan, for hold da op en service. Det kan jeg godt vænne mig til 😜

God påske til jer alle 🫶

26 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice og intimiderende adfærd

Har ultimo juni 2023 haft campingvogn på værksted hos Brønderslev Caravans værksted, hvor jeg blandt andet fik udskiftet varmvandsbeholder. Har efterfølgende opstillet campingvognen d. 21.07.23 som fastligger grundet flytning, hvorfor dette nu er vores hjem. Fik dog en overraskelse da det viste sig at den nye varmvandsbeholder var utæt og forårsaget en kæmpe pøl af vand i campingvognen. Konstaterede at der var en utæthed på den ene slange til varmvandsbeholder, da spændebånd var strammet for hårdt, hvorfor jeg selv har rep. dette. Er dog efterfølgende blevet bekymret for om der skulle være sket skade på fastmonterede møbler i vognen, da der er løbet en del vand ud under disse. Jeg kontaktede derfor værkstedet omkring ovenstående i går den 24.07.23, og fik oplyst at de burde havde testet om systemet var tæt. Han anbefalede mig at kontakte Christian som er ejer af Br.slev caravan. Jeg kontaktede Christian umiddelbart efter og reklamerede over fejl og udslip af vand i vognen, hertil bekymring omkring faste inventar. Christian afbrød mig og hævede stemmeleje, hvor han nævnte et eksempel om at jeg kunne jo også henvende mig om et halvt år og klage over ødelagt inventar, hvilket jeg aldrig kunne finde på at gøre. Tænker at det er en mistillidserklæring fra Christian at give sådanne eksempler, hvilket ikke er udgangspunkt for god relation og kundepleje. Nævnte for Christian, at det ikke var muligt for os at komme med campingvognen, hvorfor jeg anmodede om de kunne komme og besigtige vognen på pladsen da vi ikke kan undvære den nu da det er vores hjem. Efter en længere dialog tog samtalen en væsentlig drejning, hvor Christian sagde at men den attitude du har, så kan vi ikke komme og tilse vognen, og brugte flere ukvemsord såsom "du er uden for pædagogisk rækkevidde, klovn".
Tænker at Christian har behov for at mentalisere over egen adfærd, som er ganske uhensigtsmæssig, dårlig kundepleje efter mange år som kunde. Havde ikke forestillet mig at han kunne udvise en så intimiderende og uhensigtsmæssig adfærd. Tænker at det er yderst primitivt at kalde kunder for "uden for pædagogisk rækkevidde og klovn" og efterfølgende afbryde samtalen. Dette til trods for at jeg var forklarende, argumenterende og talte pænt.
Hold jer væk.!

24 juli 2023

Ulækker og manglende klargøring

Har købt en brugt vogn til 460.000 kr. (Der er ikke et 0 for meget i beløbet) Har haft en længere skriftlig dialog med indehaver om flere problematikker. Herudover har jeg bl.a. modtaget en vogn med afføringsrester i toiletkummen, mug i fryser, skidt rester på vægge i toilet, vask med sorte skidtrester i kanten, græs i gaskasse mm. Alt er dokumenteret med foto til indehaver 3 dage efter modtagelse på bopæl, hvor vognen ikke blev gennemgået. Indehaver svarer skriftligt, at han ikke vil høre tale om, at vognen ikke var klargjort. At vi ikke var tilfreds med klargøringen, kan han kun beklage. Det må så sige, at det er den standard, man kan forvente af en klargøring hos virksomheden. Herudover vender værkfører ikke tilbage på henvendelser, trods det bliver lovet af andre medarbejdere.

20 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brønderslev caravan er ikke et sted vi sætter vores ben igen

Brønderslev caravan er ikke et sted, vi nogen sinde sætter vores ben igen!
Havde en lille bule i siden på vores vogn.
Den skulle B.C så bruge 6 uger plus en dag for at fikse.
Jeg ringede efter 3 uger efter, at vognen var kommet på værkstedet, da jeg intet hørte fra dem. Skrev til Ejeren af B.C. da han ikke ville ringe tilbage til mig, prøvede i 2 dage at fange ham, men uden held..
Så får jeg endelig hul igennem på mail, mage til umoden person. Han var ubehøvlet i mailen.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.

15 juli 2022

Super god betjening

Så har vi igen byttet campingvogn i Brønderslev, også denne gang har vi fået en super god betjening og vejledning, vi er sikker på den fine service som altid fortsætter, også hvis der bliver noget efterfølgende.

21 maj 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi købte en ny vogn i foråret 2015

Vi købte en ny vogn i foråret 2015. Vi blev orienteret rigtig godt i forbindelse med købet og servicen her var rigtig god.
Vognen bliver leveret i påsken på hedebo camping. Da den bliver leveret bemærker vi at strømkablet slæber mod jorden og er fuldstændig slidt i stykker helt ind til metallet. Det gør vi opmærksom på til ham der var og levere inden han kørte igen.
Da der stadig var koldt skulle Alde fyret sættes igang med det samme. Det viser sig ikke at være muligt. Dette reagere Christian på og kommer forbi med det sammen. Han kan ikke fikse det og tager kontakt til Alde for at rådføre sig. Herefter kommer han tilbage og får det ordnet, hvilket er super (fandt så ud af efterfølgende at Alde betaler løn for dette). Efter at have haft vognen et kort stykke tid finder vi flere små fejl. Nogle er blevet rettet andre er ikke. Derudover havde vi en aftale om at der skulle etableres antenne udtag i forteltet. Dette ville de komme og lave når foråret var ovre og der blev mere tid, men er aldrig blevet lavet, så vi har et antennestik hængende ud af vinduet på 3. År nu.
Vi har utallige mails, sms'er og messenger beskeder hvor vi har forsøgt at komme i kontakt med Christian for at få det sidste lavet. Der går måneder mellem han besvarer. Sidst vi hørte fra ham var i september måned sidste år hvor han lovede at vi ville blive kontaktet af værkstedet. Vi har stadig intet hørt og har endda skrevet til ham igen i februar måned i år, uden respons.
Synes det er utrolig ærgerligt at man skal sidde tilbage med en følelse af meget dårlig service når man faktisk har en anden fornemmelse fra starten af.
Håber denne bliver læst og der bliver taget affære. Indtil videre ser det kun ud til at der bliver svaret på de positive tilbagemeldinger på hjemmesiden, Men man har da lov at håbe.

10 maj 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har i dag hentet min lille lyserøde…

Har i dag hentet min lille lyserøde campingvogn.
Den var oppe for at skifte køkken rund. Jeg afleverede den før 10 måneder siden.
Og først da vi ringer og rykker for den for 14 dage siden sker der noget.
Da jeg så henter den i dag Er den fuldstændig uendelig. Den er mere Grøn end lyserød. Har forståelse for at den har stået ude i 10 måneder men man kunne da have gjort den ren. Strøm kablet sat med front op af hvilket har gjort at der ikke er lys på vognen.
Syntes det er under alt kritik.
Det eneste posivie var den stakkels ældre herre i butikken som måtte tage i mod mig.
Til ham vil jeg gerne undskyld.

6 maj 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.