Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

CT isolering har udført et yderst professionelt og tillidsfuldt arbejde fra projektering, udførsel, afslutning og oprydning. Der lå ikke et fnug isolering i bolig eller have bagefter. De lavede efte... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig behagelig og konstruktiv kontakt. Trods hvepseplage på loftet ved første forsøg kom Carsten og Thomas igen d. 11. november 2022. De måtte stadig kæmpe lidt med overlevende hveps, men udfø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hulmursisolering er om noget en tillidssag, og jeg har fuld tillid til CT-isolering. Meget, meget professionelt fra start til slut. Kommer til aftalt tid, både når der skal gives tilbud, og når a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De var meget behagelige , de gjorde rent efter sig, man kan ikke se på huset at de har været her. Kan anbefales 👍

Företagsinformation

1. Isoleringsentreprenör
  2. Leverantör av isolatorer

Skrivet av företaget

Vi levere altid kvalitets arbejde, der bliver aldrig gået på kompromis med arbejdet. Altid faste priser. Energioptimering af ejendomme. Hulmursisolering Loftisolering Skunkisolering Etageadskillelse Algebehandling af tag / solceller / fliser / træterrasser Alle medarbejdere er certificerede isolatører, din sikkerhed for altid korrekt udført arbejde.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Professionelt og tillidsfuldt

De lavede efterisolering og gangbro på loftet og loftet er nu som nyt. Væk er gammel lugt og støv og vi kan allerede mærke den varme dyne på loftet.
Tak til hele holdet fra CT isolering.

10 april 2026

Super oplevelse

Super oplevelse. De overholder aftaler og laver et fint stykke arbejde. Ihærdige og arbejdsomme folk. Dertil meget rimelige priser. Kan virkelig anbefale dem.

25 mars 2026

En klar anbefaling

Vi har hele vejen igennem, været meget tilfredse med CT isolering. Vi fik en anbefaling af vores nabo og efter at have haft andre ude og kigge valgte vi CT isolering. Der gik kort tid fra de kom og gav et tilbud til de kunne komme og lave det arbejde vi havde sagt ja til. Vi fik fjernet flamingo kuglerne i hele huset og fik derefter lagt glas uld ind. Det hele tog to dage hvor de var to mand den første dag og tre mand den sidste dag. De var dybt professionelle og behagelige at tale med. Vi har hund i huset, som de var rigtig gode til at snakke med og hilse på hvilket gjorde det nemmere for hunden. Vi vil til en hver tid anbefale dem til andre vi kender.

15 februari 2026

Kompetent og dygtig personale

Kompetent og dygtig personale, som helt klart ved hvad de har med at gøre,
Fin vejledning og information om forskellige muligheder
Håndværkere, der rydder op efter sig og efterlader pænt og nydeligt udført arbejde.

19 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et par gode drenge der holder deres…

Et par gode drenge der holder deres aftaler, forklarer så alle kan forstå det i detaljer hvordan opgaven gribes an og hvilke materialer de anvender.
Fik efterisoleret vægge i en gammel bungalow der ikke havde meget tilbage i hulmurerne samt lagt 200 mm på loftet.
Indeklima ændret sig fra opgaven var udførte Insta ! Jeg kan se på mine fugtighedsmålere at luftfugtigheden er forbedret med 10-20% og ja en hel anden varmefordeling.
Yderst fair med prisen
KÆMPE ANBEFALING 👌

8 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.