Restaurant Brdr. Price Omdömen 438

2,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dejlig atmosfære i Restauranten i Tivoli. God betjening. Bøffen serveres på tallerken uden andet noget tamt at se på ,kedelige pommes frites, god bearnaise. Mangler lidt grønt , men det skal tilkøbes.... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Price Herning: En absolut perfekt service hvor vi fik en ekstra svampedip til den super lækre forret på grund af allergier, uden at spørge. Utroligt venligt personale hele vejen igennem. Svinekæben me... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

⭐⭐⭐☆☆ Maden smager fint, men desværre er det ikke imponerende. Bøf og sovs var meget almindeligt, og pomfritterne smagte af klassisk friture. For 850 kr. for to personer, inklusive en lille salat,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skuffelse første gang på.. glæden over Herning julekalender låger bristet totalt da jeg forventet en lettere frokost anretning og med min øjne måtte konstatere to bitte små trekanter på ca 2 cm 😵‍... Se mer

Företagsinformation

1. Restaurang
  2. Bistro

Skrivet av företaget

Brdr. Price er en klassisk bistro med rødder i det franske og danske køkken – krydret med personlig betjening, hjemlig indretning og smittende madglæde. Menukortet er alsidigt og afspejler alt det, de to brødre Adam og James Price elsker. Kig ind og oplev den særlige Price-ånd i både betjening, indretning, mad og vin.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Tivoli

16 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter et kedeligt besøg hvor tjeneren…

Efter et kedeligt besøg hvor tjeneren spildte espresso Martini ud over min datters telefon så knapperne er klistret/ defekt og de fjernede forretterne inden vi var færdig med dem og uden at spørge om det var okay, min datter bestilte en saft og da den kom blev hendes halv drukket drinks fjernet uden at spørge om hun var færdig med den. Jeg har efterfølgende kontaktet restauranten på deres oplyste mail fra deres hjemmeside og får svar at mailen ikke kunne leveres til mail adressen. Super ærgerligt at bruge 3600kr på et sted der ikke engang kan oplyse korrekt mail.

28 mars 2026

Skuffende oplevelse

Kan som andre ikke finde Bdr. Prices restaurant i Herning på Trustpilot, som så mange andre.
Min kæreste ville overraske mig på min 60 års fødselsdag og havde booket bord ved Bdr. Price og hun glædede sig virkelig til at kunne forkæle mig med god mad.
Men...
Den første skuffelse kom, da jeg spurgte til sæsonens øl og fik at vide at det var en juleøl??
Øl fra Jakobsen stod på menukortet, men dem havde de ingen af.
Næste skuffelse var så da vi skulle bestille mad.
Havde forventet at finde nogle spændende retter i menuen, men nej.
Det var ganske almindelig ordiner mad, som man få alle steder.
Til dessert fik min kæreste "Mormors æblekage", som var så kedelig at hun ikke gad at spise den.
Måske fordi æblerne i hvert fald ikke var lavet fra bunden, men sikkert kom fra en dåse eller pose.
Ikke et sted jeg vil anbefale og vi kommer helt sikkert ikke igen.

7 mars 2026

Brdr. Price Herning

Jeg kan ikke finde en anmeldelsesside for restauranten i Herning, så derfor kommer anmeldelsen bare her.

Brdr. Price i Herning bør have meget mere styr på maden til den pris og betjeningen var efter min mening heller ikke svarende til prisen på besøget.

Vi har to personer, som fik Carpaccio (denne gang huskede de at give mig brød - det gjorde de ikke ved sidste besøg). Det eneste, som der var god smag i, var Parmesanstykkerne ovenpå retten. Brød og smør var til gengæld rigtigt godt.

Til hovedretten bestilte vi to røde bøffer. En striplion og en entrecote . Begge var tættere på medium/rare.
Da jeg nævnte det, fik jeg at vide, at det var jo kalvekød, så det var jo lyst.
Tjeneren var dog klar til at få i køkkenet efter nye bøffer til os, men da vi havde en bagkant (og havde ventet over en halv time på hovedretten), så kunne vi ikke vente på nye.

Trods at vi havde sagt, at vi havde en bagkant, så var der ingen fokus på os og vi måtte til sidst rejse os og gå i baren for at få betalt for vores mad, så vi kunne nå vores aftale.

Desuden fik vi begge begyndende hovedpine af 1 glas af husets rødvin.

Grunden til at jeg giver 3 stjerner skyldes, at vi spurgte til, om det var muligt at få trøffelsauce. Det fandtes ikke på menukortet, så det var noget, som kokken lavede specifik til os. Saucen var desværre ikke med ret meget smag, men der skal alligevel gives en stjerne for forsøget. Og den anden stjerne gives for, at entrecoten faktisk var af god kvalitet og var rigtig mør og smagfuld. Ellers kunne det ikke være blevet til mere end 1 stjerne.

30 januari 2026

Frokost d 5. December 2025

Frokost d. 5 december 2025
Vi bestilte 2 stk med hønsesalat på
Ristet franskbrød som havde en meget sej bund hønsesalaten var total uden smag champignon var pandestegt i brændet feststof bacon var ikke sprøt
1 glas hvidvin til 95.00kr blev der serveret et 1/4 i hvidvin glas
Derfor kun en stjerne
Mvh.
Jens. M.

5 december 2025

Aldrig mere...

Her tror man at deres køkken forstår, at lave mad - men det er langt fra den oplevelse man har...
F.eks. får man en halv kold bøf til hovedret...

22 november 2025

Brdr. Price Tivoli

Besøgte i går Brdr. Price i Tivoli
Oplevede den mest engagerede tjener, der bestemt havde fokus på gæsterne, og ydede den bedste service, helt igennem en god oplevelse

14 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi kom men gik igen og valgte en anden…

Vi kom men gik igen og valgte en anden Tivoli restaurant i stedet. Årsagen var at den menu som stod udenfor på skiltet ikke svarede til den på menu kortet indenfor. Så da tjeneren kom og vi ville bestille de retter vi havde set på kortet udenfor, fik vi at vide at det var en fejl og at han havde sagt det men det var ikke blevet rettet. Det værste var at han ikke beklagede det men nærmest virkede irriteret på os over at vi var så besværlige. Han talte ikke dansk og kun meget dårligt engelsk.

31 augusti 2025

Fantastisk betjening

Vi to veninder besøgte brødrene Price i Tivoli. Vi blev betjent af Thiago. Tjener som oprindelige er fra Argentina. Han er en stor del af grunden til, at vi selvfølgelig kommer igen. Super fantastisk service og i øvrigt god mad til prisen.
Som et absolut vigtigt supplement er der fantastisk adgang for kørestol og ikke noget problem i at få et bord med plads.

31 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De prøver men de kan ikke

Det er det mest pivringe eg nogensinde har været med til. Bentes cafeteria i Skive er gourmet og Michelin ved siden af. Fuldstændig uengageret tjenere af værste engelske skuffe, med fuldstændig mangel på engagement. Vi var et selskab på 17 og mere livsfattige
mad og service skal man desværre lede længe efter - mit håb er at de lukker snart og ordentlige mennesker kommer til Der har et et inderligt ønske om at drive restaurant

29 augusti 2025

Fantastisk fransk tjener

Fik den lækreste hvide fisk og marengs til dessert hos Brdr. Price i Tivoli.
Vi havde en fantastisk tjener, med let fransk accent. Han gjorde så afgjort oplevelsen mere speciel.

15 augusti 2025

Glemmer det aldrig

Fredag den 1. august 2025 blev en aften, jeg aldrig vil glemme.

Planen var en tur i tivoli med min mor for at høre Tv2 spille til Fredagsrock, imens vi skulle have en lækker middag på restaurant Brødrene Price. Maden var dog ikke ret spændende, men vi blev da næsten mætte. Til gengæld virkede tjenerne ikke særlig nærværende, selvom der var mange af dem, og det var f.eks. nødvendigt at bestille en fanta flere gange for at få fat i den. Derudover var vi åbenbart blevet placeret i restaurantens “mystiske” hjørne ude på terrassen, for begge nabobordene var befolket af typer, der var helt væk. Til den ene side havde vi et ældre, beruset ægtepar iført træsko, der skændtes højlydt, hvilket tilsyndeladende kulminerede i en beslutning om skilsmisse, hvorpå de forlod lokaliteten. Inden de gik hev kvinden mig dog i armen og bad mig klappe. Jeg adlød. Til den anden side havde vi et midaldrende venindepar, som ikke kunne høre et ord af, hvad hinanden sagde, pga. musikkens volumen allerede inden Tv2 overhoved var gået på. Alligevel overraskede den ene, idet hun (efter en antagelig stærk kop irsk kaffe) simpelthen brækkede sig i sit tomme vandglas, mens hun holdt servietten foran ansigtet… Skål. De forsvandt, og det nu fyldte glas stod tilbage med den samme serviet sådan smidt nonchalant henover sig. Vi troede ikke vores egne øjne (eller næser), og da det hurtigt begyndte at lugte grimt, bemærkede en af tjenerne det blot, sagde det videre til sin kollega, og ingen foretog sig videre.

Der var da rigeligt med alkohol, men 1.600 kroner per person + entré føltes da lidt i overkanten for sådan en oplevelse.

1 augusti 2025

Ok mad hos Tivoli Price

I går var vi i Tivoli og spiste hos Price.
Vi var ikke ret sulten og valgte burger og lys øl.
Burger var ok , men tilhørende pomfritter var deformeret og lavet af secunda kartofler.
Vi fik i stedet for alkoholfri øl 5,5%FUR øl som var udmærket. Så skaden var til det bedre.
Hyggelig lokale, god og hurtig betjening.
Man skal ikke forvente kulinarisk oplevelse i Tivoli , så 3 stjerne til Price.

31 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Få styr på det i Tivoli!

Har været til diverse koncerter i Tivoli med en ikke helt billig koncertmenu hos Brdr. Price. Dette er ikke en anmeldelse af hverken maden eller servicen, men det faktum at allerede inden koncerten starter, kan man se hvordan Tivoli-gæster, der IKKE har betalt for et bord og koncertoplevelse, begynder at gå ind i restauranten, spørge gæster ved bordene, om de må låne den ledige stol, for så derefter at sætte sig i restauranten eller på terrassen med udsigt til koncerten. Flere kommer også bare ind via trappen til terrassen, og står så med deres medbragte øl i plastikbægre på første række foran alle spisende og betalende gæster. DET ER IKKE I ORDEN! Få styr på det og instruer jeres ellers venlige personale om, at ikke-betalende "gæster" skal forlade restauranten, så betalende gæster kan få den koncertoplevelse, de har betalt for. Tak!

19 juli 2025

Brdr. Price Tivoli

Brdr. Price i Tivoli skal have 5 stjerner.
1 stjerne for forretten, som kom lige tilpas efter bestilling.
1 stjerne for hovedretten, som var veltilberedt, rustik og lækker.
1 stjerne for desserten, som var frisk, let og mindede om dansk sommer.
1 stjerne for de ældre tjenere, som skabte god stemning og havde et godt overblik.
Og så 1 stjerne til de yngre tjenere, som var glade, hjælpsomme og hele tiden havde fokus på os.
I det hele taget en god oplevelse at besøge Brdr. Price Restaurant i Tivoli. God mad i gode omgivelser.

18 juli 2025

Dårlig frokostoplevelse

Et smørrebrødsbræt med 3 stk smørrebrød. til 245kr.
Aldrig har jeg set så ringe smørrebrød. Jeg vil påstå at en skolemadpakke med 4 stykker til 50kr er et bedre køb

29 maj 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Middelmådig mad og uprofessionelt personale

Det var en middelmådig oplevelse. Maden er kedelig og er ikke noget man ville forvente at bede Price ville lægge navn til.

Fiskefileten var meget tydeligt fra en frostpose - så ringe at vi måtte sende den retur. Bøffen var ikke medium med meget gennemstegt. I øvrigt en tynd og kedelig rip eye.

Personalet var meget unge og uerfarne. De lavede så mange fejl og glemte til sidst også at tage mod dessert bestilling fra halvdelen af bordet.

Jeg vil ikke anbefale denne restaurant af alle de gode steder der er i Tivoli - vælg en anden!

29 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.