Kedelig bøf Bernaise som der skulle saves noget i med den skæve kniv jeg havde fået udleveret. Vi gjorde desuden opmærksom på at prisen de tog for retten var højere end den der var i menukortet. Tje... Se mer
Det här tycker kunderna
Spiste en herlig frokost hos brødrene Price i Tivoli. Vi valgte deres julefrokost buffet som både indeholdt sild, fiskefilet æg og rejer, medister, andelår, flæskesteg samt hjemmelavet leverpostej mm... Se mer
Pinligt brødre
Hvordan kan de 2 Price brødre lægge navn til denne restaurant.
Kedeligt spisekort og kedelig mad
Gå aldig på Brdr. Price i Tivoli.
Hønsesalat til frokost - en udefinerbar sammenblanding af noget, der hverken smagte af høns, salat eller noget andet, der måske var puttet i. Det var gult, som om der var karry i, men det kunne man heller ikke smage. Jeg ville hellere have haft min lokale slagters hønsesalat. 155 kr.!! På menukorttet skriver de, at den "aldrig har gjort noget galt". Nej, og heller aldig noget godt.
Min makker fik bøf Stroganoff til 275 kr.!!, og det smagte af lidt mere. Sovsen var nogenlunde, og det var kartoffelmosen også. Men kødet var under lavmålet. Uanstændigt til den pris. Vi kunne glæde os over venlig betjening.
Restauranten var praktisk talt tom - det forstår man godt. Gå ikke på Brdr. Price i Tivoli. Gå i Grøften eller Påfuglen ved siden af.
Jeg håber, de snart lukker den restaurant - den er en skændsel for Tivoli.
Aldrig mere Brdr. Price
Vi bestilte bøf bearnaise og vin. Ville egentligt bare have et glas men valgte at bestille en flaske. Er ikke den store vinkender. Jeg pegede meget specifikt på en flaske Cabernet Sauvignon til 395. Der var så 2 forskellige af den slags på menu kortet. Vi fik mad og vin. Et fint måltid. Jeg bad om regningen og tjeneren kom med den og nævnte hvad vi havde fået. Jeg korrigerede hende da hun sagde vi havde fået Bøf Stroganoff (billigere end Bøf Bearnaise) - og så kom chokket - desværre så jeg det først da jeg havde betalt med kort (fik også først regningen efter jeg havde betalt). Vi havde så fået den dyrere vin - 895 kr. Jeg gjorde opmærksom på fejlen. Tjeneren gik tilbage til køkkenet og kom tilbage med beskeden. Beklager, men vi vil gerne tilbyde en kop kaffe som kompensation.
Wau…. Men det var nok også en sløj aften i restauranten i Tivoli. Jeg talte 8 gæster ud over os i den kæmpe store restaurant.
Jeg kommer ikke igen.
Totalt skuffende oplevelse
Totalt skuffende oplevelse. Personalet var søde og imødekommende så er der pæne også nævnt. Vi var tre personer til frokost og bestilte smørrebrød en rødspætte filet som er friture stegt er ok på en grill men på en restaurant burde standarden være mærkbar bedre. Smørrebrødet var stort set ikke pyntet med noget som helst kedelig smag og småt. Når det ses i relation til priserne er der ingen sammenhæng overhovedet alt for dyrt og for dårlig kedelig mad. En klar anbefaling herfra er tag på grøften eller påfuglen hvis man ønsker Tivoli stemning og rimeligt smørrebrød. Som en lille sløjfe havde vi to børn med på under to år som sov det meste af tiden men vågnede lige inden vi skulle gå. Vi spurgte tjeneren om det var muligt at få to stykker hvidt brød. Det var det selvfølgelig til den nette sum af 50 kr. der havde vi lige betalt 1200 for den frokost vi havde indtaget. Bare dårlig stil.
Kedelig bøf Bernaise…
Vi gjorde desuden opmærksom på at prisen de tog for retten var højere end den der var i menukortet. Tjeneren trak bare på skuldrene og sagde at de ændrede deres priser engang imellem og vi havde fået et gammelt menukort.
Rigtig dårlig oplevelse 😵💫😡
Rigtig dårlig oplevelse 😵💫😡. Ville gerne have givet - 5 ⭐. Men dette er desværre ikke muligt. Vi måtte betale indgang til Tivoli for at komme ind i restauranten. Vi havde et gavekort. Dette var tjeneren ikke sikker på at vi kunne bruge. Personalet havde fået at vide at det var de stoppet med at tage imod ét par dage før vi var der😵💫. Jeg fik en risotto og min mand en ribeye med fritter og en tyk bearnaise sauce til. Bortset fra fritterne som var nogenlunde ok. Ellers var det totalt kedeligt og smagte af ingenting og ribeye var rå og næsten kun sener. Min mand er ellers ikke sart men bøffen var uspiselig. Bearnaise sauce skulle skovles ud med en ske, så tyk var den. Tjeneren holdt sig langt væk, det var ikke muligt at hidkalde før vi skulle betale. Det var totalt kedeligt anrettet på tallerkenen. Sætter aldrig vores ben der igen. Kort sagt, det var kedeligt, dyrt og uinspirerende
Meget skuffende oplevelse med deres…
Meget skuffende oplevelse med deres påskebord i dag. Små stykker meget tørt rugbrød, kedelige anretninger, og vi skulle ovenikøbet dele 2 fiskefileter 4 personer. Da vi påpeger at vi mener at det er for ringe, forhøre tjeneren sig i køkkenet, men kokken mener at vi bør blive mætte. Maden manglede i den grad smag - og det er os en gåde at de rigtige brødre Price kan være tilfredse med den slags servering og manglende service.
Vi kommer ikke igen - og vil ikke anbefale at spise her til andre. De lever højt på navnet, men der manglede mere end 100 gram.
Vi sad længe udenfor
Vi sad længe udenfor, tilsidst måtte vi selv gå ind for at bestille. To øl måtte vi selv hente indenfor og frokosten kom efter 3 kvarter.efter vi havde rykket for den. Undskyldning var de havde travlt, men der sad faktisk ikke særlig mange i restauranten.
Advarsel
Advarsel: Aldrig har vi fået så ringe mad på en restaurant. Bestilte lakserillette til forret. Serveret blev en køleskabskold, langtidstør substans i en miniterrinskåle med to halv skiver overristet, hvidt, friturefedtet, standard sandwichbrød.
Fik efterfølgende en Caesarsalat med friturestegt kylling og grønne, sparsomme ingredienser og en dressing, der ødelagde smagen af det lidt, der måske kunne være godt. Min ledsager fik en ribenstegsandwich af middelkvalitet serveret med billige taffelchips. Ned gled hans. Jeg opgav halvvejs.
Fatter ikke at Bdr. Price vil lægge navn til stedet.
Meget skuffende oplevelse
Vi havde booket bord til 18:15 - flere retter på menuen samt drikke kort var udsolgt / kunne man ikke få. Spurgte om man kunne få et stykke kylling der ikke havde været i frituren til Cæsar salat - nej det kunne man heller ikke. Endte med to forretter til en pris der var over hvad oksefilet ville koste hvis ikke det var udsolgt …. Jeg kommer ikke igen og kan bestemt ikke anbefale Brdr Prise i Tivoli.
Absurd at betale 245kr for en Cæsar…
Absurd at betale 245kr for en Cæsar salat med 4 meget små skiver kylling , 7 croutoner , salatblade og lidt dressing. Mest egnet som forret, men serveret som hovedret. Første og sidste gang.
Ubehøvlet personale
Ubehøvlet personale, forfærdelige tjeneste, dårligt kommunikation med personalet.
Maden er ikke noget at råbe hurra om, da det ovenikøbet tog 25 minutter for dem til overhovedet at tage vores odrer, hvorefter vi ventede på vores mad i yderligere 50 minutter, vi havde endda kun bestilt 2 hovedretter og 2 glas vin.
Ikke spild jeres tid her, og ubehageligt personale.
Hvis jeg kunne give minus havde jeg…
Hvis det var muligt at give minusstjerner, ville jeg gøre det. Min oplevelse som vikar-tjener var desværre langt under det acceptable. Der var ingen struktur, ingen organisering, og personalet fremstod gennemgående uprofessionelt.
Som tjener blev man behandlet uden respekt, uanset erfaring eller engagement. Kommunikation var stort set ikke-eksisterende, og tonen var hård og helt upassende for en arbejdsplads.
Usikre medarbejdere med store munde der ikke ved hvad god service er! Det er ærligt talt pinligt, at Brødrene Price lægger navn til et personale, der fungerer så elendigt. Dette er bestemt ikke et sted, jeg kan anbefale – hverken som arbejdsplads eller oplevelse.
Absurd ringe oplevelse.
Absurd ringe oplevelse.
Booket bord til kl. 18.30, onsdag aften d. 26/11-25. Fuldstændig grotesk at man på en hverdags aften skal vente +55 minutter på sin cheeseburger med fritter til, på en restaurant der ikke er i nærheden af at være fuldt booket og med rigeligt personale.
Første tjener, tjerneren der har vores område har intet øje for sine kunder, tager kun i mod bestilling, følger ikke op på noget som helst, til trods for at hun kan se, at ventetiden er uacceptabel.
Efter 40 min. retter jeg henvendelse til en mandlig tjener, han går til køkkenet og kommer retur og fortæller at der ikke går længe, de er i gang med at anrette maden…
15 min senere kommer en 3 tjener forbi os, hun seatede os og overtager betjeningen. Hun er tydeligt flov og frustreret og undskylder med det samme ventetiden, finder nogle smagsløse kyllinger chips som et plaster på såret og på husets regning. Da vi endelig får serveret vores cheeseburger med fritter, er det mildest talt en sørgelig omgang. Minimalt med smag, tarvelige og kedelige fritter. Øv! Tænk at man vil ligge navn til det.
Kommer ikke igen!
Ringe mad til overpriser
Ringe mad til overpriser. Kommer IKKE igen.
En god tur til brdr Price i Herning En positiv oplevelse med et kompetent…
En positiv oplevelse med et kompetent og smilende personale kort ventetid på maden selvom der var travlt i restauranten maden var perfekt
Vi fik den værste velkomst jeg har…
Vi fik den værste velkomst jeg har prøvet i en restaurant. Vi ventede 5 min ved skiltet hvor der stod vi skulle vente på at bleve seatet. Til sidst gik jeg ind og hentede en og de kom så ud. Pigen mente ikke der var bord men spurgte for en sikkerheds skyld en ældre mand med hestehale. Hun kom så ud og sagde de ikke havde ledige borde til trods for vi kunne se mange ledige borde. Vi gik så ind for at se om vi kunne booke et bord. Det kunne vi så til om 15 minutter. Vi gik tilbage og sagde til herren med hestehale at det var mærkeligt. Hans kommentar var at det var først om et kvarter. Men det virkede reelt som om de ikke gad at have gæster så vi tog i Grøften i stedet og fik en fantastisk betjening……. Og ikke mindst velkomst.
Når Servicen Skinner Mere end Køkkenet
Allerede prologen til besøget varslede ilde: fyrre minutters venten på kontakt med personalet efterlod alt for megen tid til at dissekere menuen. Den viste sig asketisk, til tider nærmest skematisk — hvilket i sig selv ikke er en last, forudsat at præcision og håndværk følger med. Desværre fandt vi sidenhen ingen bekræftelse herpå. Anerkendelse fortjener derimod vinkortet — omfattende, velkurateret og med pirrende forslag uden for den oplagte kanon. Det var aftenens stærkeste kort og en gestus til den bevidste gæst.
Serveringen af drikkevarer forløb smidigt og harmonisk; de ankom sammen med forretterne, hvilket lovede bedre tempo. Oksetataren viste sig imidlertid som en skuffelse: uden spændstighed, aroma og nerve, med et udtryk af en ret, der havde ventet for længe i passet. “Kyllinge-chips” er svær at kalde en vellykket leg med konventionen — et koncept, der aldrig blev lukket håndværksmæssigt. Paradoxalt nok var det bedste i dette sæt dippen til fritterne, hvilket siger en del om prioriteringen på tallerkenen.
Hovedretterne ankom efter endnu et for langt ophold. Bøfferne, bestilt blodige, kom utvetydigt gennemstegte, berøvet saft og teksturmæssige nuancer. Béarnaise-saucen — tynd, bleg, på randen af at skille — afslørede manglende opmærksomhed på emulgering og temperaturkontrol. Som kontrapunkt var pebersaucen fremragende: tæt, balanceret, med en elegant styret varme og dybde. Desværre kunne hverken kødets kvalitet eller dets tilberedning bære rettens ambition. Anretningen skuffede ligeledes — den manglede friskhed og disciplin, så afgørende i et køkken, der bygger på enkelhed.
Summa summarum: Køkkenet i sin nuværende form lever ikke op til selv beskedne forventninger. For meget tilfældighed, for lidt håndværk og kontrol over processen. Helheden, mod intentionen, danner en fortælling om forspildte chancer — stundom med et strejf af ufrivillig ironi.
Et ord om betjeningen: det lille team arbejdede med dannelse og takt, og søgte at afbøde køkkenets mangler. Man aner god vilje og professionelle manerer; et fundament, der kan bygges videre på. Nu er det på tide, at køkkenet løfter sig til samme standard.
Rigeligt smør er et fatamorgana
Jeg fik Caesar Salad i går. Retten bestod af romaine, parmesan, kylling og croutoner. Alt samme basisingredienser i brødrenes opskrift. Dressingen, derimod, var simpelthen udeladt. Til gengæld var det, der helst skulle have været perlehøne, blevet til dampkogt eller souviteret kylling uden stegeskorpe og nok lavet dagen før. Hvis croutonerne var hjemmelavede, og det tvivler jeg på, så var de helt sikkert ikke friske, og den eneste væde var skyldevandet fra romanen. Som stor fan af brødrene må jeg desværre konstatere, at der er langt fra TV-køkkenet til lille portion salat til DKK 185, og alt om rigeligt smør, love and peace og Comfy Food var desværre ikke til stede.
Ej, det er altså for ringe
Fin og hurtig betjening, men der var kun dårlig engelsktalene tjenere, der måtte have en lap papir op af lommen, for at fortælle hvad maden bestod af.
Vi valgte frokost, og havde forventet noget pænt og lækkert smørrebrød, men vi fik 3 stk. "håndmadder" der mest lignede noget vi ville putte i ungernes madkasse.
Pålæg var stablet op på "Nettos" billigste rugbrød, men fint nok med det, for brødet kunne man smage - alt andet smagte af... ingenting.
Knap 600 kroner for 6 håndmadder, en øl og et glas hvidvin.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.