BramsRabbits Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

heel fijn geholpen! vanaf dat we de konijnen geserveerd hadden, hadden we vragen over de kooi het voer etc. hierop kregen we snel informatie wat het beste paste. ook een hele uitgebreide mail... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nadat 1 van onze hangoortjes (ook van Bram) was overleden en het rammetje over bleef. Wilde we 2 franse hangoren erbij en volgends half internet zou 2 rammen niet kunnen. Maar Bram adviseerde ons goed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het konijnen koppeltje is goed gesocialiseerd en daardoor een hele vlotte en soepele overgang naar ons als thuis. Fijne en vlotte communicatie. De handleiding biedt goede informatie en handvatten, zek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een fantastische ervaring! We hebben een onwijs fijne ervaring gehad met BramsKonijnen! 🐰 Toby en Milou zijn ontzettend leuke, gezellige en lieve konijntjes en we zijn superblij met ze. Al vó... Se mer

Företagsinformation

1. Inrättning för husdjursadoption
  2. Djuraffär
  3. Djurskyddsförening

Skrivet av företaget

BramsRabbits is een konijnenfokkerij van de Nederlandse Hangoordwerg en Franse Hangoor.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

89 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

De Konijnenkoning van Krimpen aan de Lek

Wij waren op zoek naar konijnen als huisdier en kwamen via Marktplaats terecht bij de website van Bram.

Er is ontzettend veel aanbod maar wij waren op zoek naar een verantwoordelijke fokker die het welzijn van de dieren voorop heeft staan. De website en het verhaal van Bram maakte daarom een goede indruk. Vanwege de afstand en prijs hebben wij nog even getwijfeld maar, Bram leek zijn zaken goed op orde te hebben en wij besloten dat dat de reistijd en prijs wel waard zou zijn.

Achteraf zijn wij ook ontzettend blij dat wij hiervoor gekozen hebben. Wij hebben twee gezonde vrolijke konijnen waar de kinderen gek op zijn (en papa en mama ook als wij eerlijk zijn ;) ). Je betaalt bij Bram een aardige prijs maar, daarmee ben je ook volledig ontzorgd. Bram zorgt ervoor dat de konijnen volledig ingeënt zijn en zo nodig gecastreerd. Daarnaast heeft hij zelf een stuk documentatie geschreven vol met informatie en tips voor jou en je nieuwe huisdieren.
Als laatste is hij zelf ook via de mail en app bereikbaar voor alle vragen die je gedurende of na het adoptieproces hebt.
Wij zouden Bram van harte aanraden!

15 mars 2025

Fijne ervaring!

In januari maakten wij bij Brams Rabbits een reservering voor twee konijntjes. Gedurende de tijd totdat we ze konden halen kregen we via de mail duidelijk informatie en advies over de konijntjes. Wat wel en wat niet. Dit heeft ons zeer geholpen in de voorbereiding. Een week geleden hebben wij onze 2 konijntjes opgehaald. Het was zo fijn om op de boerderij te komen en te zien hoe goed dit allemaal geregeld was. Alle konijntjes zagen er zo mooi en vrolijk uit. Wij hadden het voer en alle overige belangrijkheden gereserveerd en dit stond ook klaar. Nadat Bram ons nog wat informatie gaf konden we naar huis. Met Snuffie en Flopper ;). De reis was stressvol. Dat merkten we aan ze. Maar door de adviezen van Bram in zijn mails was dit eenmaal thuis zo over.
Terug kunnen vallen op Bram als er iets is of om het op te zoeken in zijn toegestuurd informatie is heel fijn! De konijnen hebben een hok en een hele ruim speelterrein. Leuk om te zien dat ze nu al tam beginnen te worden en naar ons toe komen. Wij zijn zeer tevreden en zouden Brams Rabbits aanraden!

22 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Passie, zorg, liefde en aandacht

Brams Rabbits kwam ik online tegen en ik vond het gelijk heel professioneel vanwege alle informatie die op de website stond. Ik kreeg hier een goed gevoel bij vanwege het socialiseren bij gastgezinnen, de zorgboerderij en de passie van Bram voor konijnen. De adoptieprocedure is ook heel duidelijk en transparant. Fijn dat je een boekwerk krijgt met informatie, zeker fijn voor mensen die nooit konijnen hebben gehad want dan start je goed. Een hoop gedoe word al uit handen genomen door ze vooraf te vaccineren, castreren en koppelen. Mijn 2 konijnen Lewis & Lilly heb ik vorige week opgehaald en ze zijn lief, blij, nieuwsgierig en zindelijk! Dit had anders geweest als er minder zorg, liefde en aandacht was geweest. Mijn complimenten!

22 mars 2025

Aanrader!!

We hebben onze konijnen nu 3 weken geleden opgehaald bij Bram. Het zijn geweldige lieve konijnen. Ze zijn nieuwsgierig, lief en zorgzaam voor ons en voor elkaar. Bram is ook erg betrokken en beantwoord vragen snel. Wij gaan hopelijk nog jaren plezier beleven aan onze konijntjes🐰🐰

14 mars 2025

Ga naar Bram voor hangoorkonijntjes

Bram doet alles om sociale, gezonde en levendige konijntjes te hebben. Hij stuurt een compleet overzicht van alles waar je als nieuwe eigenaar rekening mee moet houden en hoe je de konijnen optimaal verzorgd. Hij beantwoord al je vragen en is ook geïnteresseerd in hoe het met de konijnen gaat nadat je ze thuis hebt. Hieraan zie je dat hij dol is op zijn konijnen en wij hebben hierdoor de leukste konijnen die je je voor kan stellen.

1 mars 2025

Nieuwe konijntjes

Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld en je wordt uitvoerig op de hoogte gehouden van alle zaken omtrent je nieuwe konijntjes via mail. Bram is goed bereikbaar voor vragen en geeft je eerlijk en goed advies. Hij denkt graag met je mee en dat is fijn. Ik ben heel blij met mijn nieuwe konijntjes.

1 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als we in de toekomst meer konijntjes willen, gaan we weer naar Bram!

Vanaf het eerste contactmoment met Bram merkte ik dat hij met liefde voor de konijnen en verstand van zaken Bramsrabbits runt. De voorbereiding van de verhuizing wordt gedegen aangepakt en je wordt goed geïnformeerd over wat er allemaal komt kijken bij het in huis/tuin nemen van de konijntjes. Wij zijn heel tevreden, en: helemaal in de wolken met onze twee nieuwe zachte vriendjes!

22 februari 2025

Liefste konijnen ooit

Wij hebben een erg positieve ervaring met de konijnen van Bram. Vanaf het begin goede communicatie en duidelijke verwachtingen van zowel zijn als onze kant. Een heel boekwerk aan uitleg en hoe je het beste om kan gaan met de konijnen om in het beste belang van de konijnen te handelen. Dit is bij ons als onervaren konijnen ouders erg fijn geweest. Ook bij het inschrijven word gevraagd om foto’s waar de konijnen terecht komen dus dat geeft wel aan dat hij erg betrokken is. Na het ophalen van de allerliefste vriendelijke en vrolijke konijnen nog contact gehad over wat kleine vraagjes en ook dat word vriendelijk beantwoord en meegedacht.
Het is dat we echt genoeg hebben aan deze twee lieverds maar kon het niet helpen om toch even te kijken bij de nieuwe koppels op de website. Wij zijn om!

25 februari 2025

Dik tevreden!

Dik tevreden over de aanschaf van onze twee hangoren!

Uiteindelijk waren we meer geld kwijt dan we in eerste instantie aan konijnen kwijt wilden. Maar het is het geld zeker waard!
Fijn dat de dieren gevaccineerd zijn, dat de ram gecastreerd is en dat de konijnen gekoppeld zijn, zodat je achteraf geen problemen hebt dat de konijnen niet met elkaar overweg kunnen.

We hebben er twee hele leuke konijnen voor terug gekregen, en de start is super goed gegaan! Je merkt aan alles dat het welzijn van de dieren voor Bram belangrijk is. Na aankoop is hij nog steeds te bereiken voor vragen. Heel fijn!

Marina Kroneman

22 februari 2025

Onwijs bedankt!

Ik vond dit een hele fijne en vooral een oprechte ervaring. Het contact heb ik als heel fijn ervaren en ook heel fijn dat er tijd en ruimte is voor contact erna. Het geeft een vertrouwd en warm gevoel. Het gaat bij ons heel goed met de konijnen, genaamd Balou en Roosje. Als we thuis zijn mogen ze lekker loslopen in de woonkamer en als wij er niet zijn dan zitten zij in hun hokje. Deze lente laat ik een grote ren met een hok bouwen en in de koude maanden zullen zij binnen bij ons zijn. Vinden wij reuze gezellig. We houden jullie op de hoogte veel liefs van ons!

21 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijne en snelle reactie

Wij hebben recent twee prachtige konijntjes gekocht bij Bram. Ze zijn met liefde verzorgd en heel erg tam!! Ook het voer/hooi etc hebben we bij Bram gekocht. via de mail/ app houden wij hem een beetje op de hoogte van onze konijnen, je kan hem altijd mailen of bellen. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!!

25 februari 2025

Super ervaring!

Het kopen van onze lieve konijnen bij Bram is hele positieve ervaring geweest. Vanaf het eerste contact zijn we volledig op de hoogte gehouden van het hele proces en de ontwikkelingen. De internetsite, informatievoorziening, webshop alles is duidelijk en compleet. De communicatie is zeer vlot (per app en mail), vriendelijk en professioneel. We hebben 2 ontzettende lieve, sociale, aanhankelijke en nieuwsgierige konijntjes die snel gewend waren.
We hopen veel jaren te kunnen genieten van onze konijnen Bram & Roos!

24 februari 2025

Empathische konijnenexpert

Sinds 1 week hebben wij twee gezellige huisgenoten. Dit is voor ons gezin de eerste keer dat we konijnen hebben. Door de goede en overzichtelijke informatie op de website van Bramsrabbits, de snelle en adequate reactie en hulp bij vragen via mail of Whatsapp, hebben we een enorm soepele start ervaren met onze twee lieve konijnen. Het gaat heel goed en ze zijn heel relaxed, nieuwsgierig en gezellig zo met z’n tweetjes. Je merkt aan alles dat Bram een konijnen expert is met enorm veel empathie voor deze dieren.

25 januari 2025

Warm aanbevolen

We zijn heel blij met onze konijnen van BramsRabbits. De begeleiding en uitgebreide informatie die we ontvingen rond de aanschaf was zeer goed. En je merkt dat de konijn reeds aan mensen gewend zijn door hun verblijf bij het gastgezin.

18 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij Brams rabbits is er ruimte en liefde voor de dieren

We hebben gekozen voor Brams rabbits vanwege de liefde en ruimte die de dieren krijgen. De nette website, snelle communicatie heeft hier ook aan bijgedragen. Het bestelproces verliep makkelijk en we hebben direct de benodigde artikelen besteld die nodig waren voor een goede start van de konijnen.
Bram houdt je na de aankoop per mail op de hoogte van de voortgang en ook de informatie brochure is van toegevoegde waarde.

De konijnen vonden de reis spannend maar ze waren al snel gewend. We zijn een week verder en ze vinden het beide heerlijk om geaaid te worden, het zijn erg lieve dieren die ons gezin compleet maken.

Voor ons is Brams rabbits een echte aanrader!

18 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bram stelt het dierenwelzijn echt…

Bram stelt het dierenwelzijn echt centraal, hij heeft zijn zaken netjes op orde, is altijd goed bereikbaar en heeft ons uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van ons eerste konijnenkoppel. Wij zijn erg blij met onze twee Franse hangoren!

14 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Twijfel je nog? Gewoon doen!

Wij waren op zoek naar konijnen voor onze kinderen (7 en 4 jaar oud). Op internet kan je veel informatie vinden, maar je ziet veel tegenstrijdigheden of onvolledige informatie. Bij BramsRabbits is de informatie volledig en overzichtelijk. En mocht je toch nog vragen hebben, dan worden deze snel, vriendelijk en vakkundig beantwoord.

De aanpak van BramsRabbits, sprak ons enorm aan. De zorg voor de konijnen, het proces van koppelen en voorbereiding zijn uniek vergeleken andere aanbieders. Wij vonden de kosten op het eerste oog hoger lijken, maar met deze aanpak en bijbehorende voorbereiding is dit niet het geval.

Op zaterdag 28 december hebben we de konijnen opgehaald en het gaat boven verwachting. Ze waren meteen nieuwsgierig, actief en totaal niet schuw. Al met al een hele fijne start!

28 december 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.