BramsRabbits Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

heel fijn geholpen! vanaf dat we de konijnen geserveerd hadden, hadden we vragen over de kooi het voer etc. hierop kregen we snel informatie wat het beste paste. ook een hele uitgebreide mail... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nadat 1 van onze hangoortjes (ook van Bram) was overleden en het rammetje over bleef. Wilde we 2 franse hangoren erbij en volgends half internet zou 2 rammen niet kunnen. Maar Bram adviseerde ons goed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het konijnen koppeltje is goed gesocialiseerd en daardoor een hele vlotte en soepele overgang naar ons als thuis. Fijne en vlotte communicatie. De handleiding biedt goede informatie en handvatten, zek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een fantastische ervaring! We hebben een onwijs fijne ervaring gehad met BramsKonijnen! 🐰 Toby en Milou zijn ontzettend leuke, gezellige en lieve konijntjes en we zijn superblij met ze. Al vó... Se mer

Företagsinformation

1. Inrättning för husdjursadoption
  2. Djuraffär
  3. Djurskyddsförening

Skrivet av företaget

BramsRabbits is een konijnenfokkerij van de Nederlandse Hangoordwerg en Franse Hangoor.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

89 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oprecht een hele goede ervaring

Oprecht een hele goede ervaring! Met het reserveren van een koppel snel en persoonlijk contact. Vanaf dat moment zoveel handige tips gekregen over het vervoeren, verblijf, voer en altijd de gelegenheid om vragen te stellen. Super fijn om direct een pakket met benodigdheden te kunnen bestellen die klaar stond bij het ophalen van de konijntjes. En de konijntjes zelf zijn zoo lief!! Ze zijn gek op elkaar en wennen erg goed in hun nieuwe huis en aan ons!

30 maj 2026

Top!

Bram heeft zijn hart op de goede plaats zitten. Hij zorgt niet alleen goed voor zijn konijnen, maar ook voor de medemens. De jonge konijnen groeien namelijk de eerste maanden op bij mensen die moeite hebben om in de maatschappij mee te draaien en als dagbesteding werken bij verschillende boerderijen. Fantastisch!
De communicatie vanuit Bram is ook top. Je krijgt regelmatig mail met updates over je gereserveerde konijnen en het contact is laagdrempelig. Onze twee konijntjes, Ollie en Polly, hebben het enorm naar hun zin bij ons en we zullen nog lang van ze genieten!

10 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een ontzettend fijne…

Wij hebben een ontzettend fijne ervaring met Brams Rabbits. We hebben bewust gekozen voor een plek waar de konijnen een fijne eerste tijd hebben gehad, alvorens ze bij ons zouden komen. We zijn goed op de hoogte gehouden en hebben een uitgebreide en duidelijke handleiding ontvangen waardoor we de konijntjes goed kunnen verzorgen bij ons. Het is professioneel en dit geeft een fijn gevoel, met name voor de konijntjes

30 maj 2026

Top ervaring

Vorige week de twee konijntjes voor mijn dochter wezen ophalen bij bramsrabbits

Vanaf het moment dat ik de konijntjes gekocht had, 6 weken voordat wij ze op konden halen uitgebreid geïnformeerd over hoe wij de konijntjes konden ontvangen in ons gezin. Per mail werden we regelmatig geïnformeerd over de status van onze twee konijntjes.

Bij het ophalen vriendelijk ontvangen door Bram en zijn vriendin. Alles tot netjes klaar en we kregen nog wat extra tips mee voor de verhuizing. Ook hebben we een ruime handleiding, ik noem het “het konijnenkompas, ontvangen waar alles nog één keer duidelijk wordt beschreven.

Met de paar vragen die ik deze week had kon ik via de app bij Bram terecht en had ik ruim binnen de 24 uur een antwoord of advies.

Ik kan BramRabbits daarom alleen maar 5 sterren ⭐️ geven!

4 juni 2026

klantvriendelijk en professioneel

Nadat ons konijn Kuifje was overleden, waren wij echt op zoek naar een nieuw konijn(en). Tijdens onze zoektocht op internet kwamen we uit bij Bram’s Rabbits. Door de vele goede reviews waren wij meteen enthousiast. Al snel kwamen we een koppeltje tegen dat direct ons hart had gestolen!

Nadat we het reserveringsformulier hadden ingevuld, verliep alles heel soepel. De communicatie over het verdere verloop en de betaling was duidelijk en prettig. Wij zijn ontzettend blij dat we onze konijnen bij Bram hebben gekocht! We zijn inmiddels een maand verder en we kunnen echt niet meer zonder ze! Bedankt Bram!🐰🫶🏼

27 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn erg blij met onze konijntjes.

We zijn erg blij met onze 2 konijntjes. Ze zijn super tam, laten zich aaien door de kinderen en komen uit zichzelf op je af. Ook zijn ze erg lief voor elkaar en gaan ze samen op onderzoek uit door de tuin. Het is erg leuk om ze te zien rennen en springen, en aan alles te snuffelen, danwel een hapje te proeven. Door alle informatie vanuit Bram zijn we goed begeleid, we kunnen dit aan iedereen aanraden!

13 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onder de indruk van Brams bevlogenheid en twee lieve konijnen.

Onder de indruk van Brams bevlogenheid in het fokken van konijnen. Vanaf het allereerste moment was de informatievoorziening meer dan goed. We kregen zelfs een hele handleiding toegestuurd en een up-date na de castratie van het mannetje. Het totaalpakket wat we ook konden bestellen bij het reserveren van de konijnen, leek eerst misschien wat overbodig, maar nu heel blij mee. De komende maanden geen zorgen om voeding en bodembedekking. De konijntjes zijn inmiddels bijna 2 weken bij ons en het gaat super goed. Ze zijn zo sociaal en relaxed, laten zich oppakken en aaien, maar vinden het ook heel fijn om los te lopen huis of in de ren in de tuin. Ze zoeken ons dan wel weer steeds even op. We hebben ook nog een hond (een hele sullige en zachtaardige) waar ze echt niet bang voor zijn. We blijven het goed in de gaten houden, maar ook dat gaat heel goed. Kortom ze zijn de gezellige aanvulling op ons gezin, die wij hoopte dat ze zouden zijn. En ik zou BramsRabbits aan iedereen aanbevelen, de konijnen hebben duidelijk een goede start gehad bij de gastgezinnen.

6 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben nu sinds 1,5 week onze…

Wij hebben nu sinds 1,5 week onze konijntjes en zijn super tevreden. Ze zijn super lief voor elkaar en voor ons. De eerste dagen waren natuurlijk nog even spannend voor ze, veel nieuwe dingen en alles ontdekken, maar inmiddels zijn ze al wat meer gewend en mogen we ze af en toe ook wat aaien. Ik ben erg tevreden over de service, ik vind het vooral fijn dat ook achteraf Bram gewoon bereikbaar is voor vragen en tips.

Top konijnen

De konijnen die we via Bramsrabbit hebben gekocht zijn fantastisch lief en vrolijk. Bram houdt je op de hoogte vanaf het moment dat je een koppel hebt uitgekozen. Ook als je na aankoop nog vragen hebt, wordt er snel gereageerd. Ik zou BramsRabbit bij iedereen aanbevelen.

7 maj 2026

Vrolijke konijntjes

Ik heb onlangs twee konijntjes gekocht en ben ontzettend tevreden over het hele proces. Zoals Bram zelf ook aangeeft, kan het in het begin een beetje gek voelen om de konijntjes niet fysiek uit te kiezen. Toch hebben wij dit totaal niet gemist. We werden continu goed op de hoogte gehouden van hoe het met de konijntjes ging en kregen daarnaast veel duidelijke en uitgebreide informatie.

Je merkt echt dat Bram veel ervaring heeft en beschikt over de juiste kennis en kunde. Toen onze twee konijntjes, Bunny en Clyde, eenmaal thuis waren, moesten ze even wennen – wat natuurlijk heel normaal is. Ook hierover heb ik contact gehad en werd ik meteen gerustgesteld.

Bunny en Clyde doen het ontzettend goed: ze zijn vrolijk, eten en drinken goed en rennen en springen lekker in het rond, precies zoals blije konijntjes dat doen.

Kortom: een hele fijne ervaring en zeker een aanrader!

Geweldige fokker

De communicatie vanuit Bram was heel goed. Ik had al heel veel ervaring met konijnen en heb ook al eens eerder bij een andere fokker gehaald. Bij Bram was het echt een wereld van verschil. De konijnen zien er goed uit. Eentje is heel aanhankelijk en kan ik makkelijk aaien. De andere is nog wat schuw, maar begint wel te eten in mijn bijzijn dus dat is een goed teken. De kleuren van de konijnen vond ik ook heel bijzonder, maar vooral de goede reviews hebben me overgehaald om bijna 2 uur heen en 2 uur terug te rijden. Geen moment spijt gehad. Ook gelijk gecastreerd kopen is een uitkomst. Zelf heb ik vaak met koppels de castratie later laten doen en dan zijn de konijnen apart geweest en ben je weer bezig met koppelen of gaan ze pas daarna voor het eerst gekoppeld worden. Nu kwam ik deze optie tegen bij Bram en mensen die geen ervaring hebben met koppelen weten niet hoe fijn het is dat dit allemaal al voor je gedaan is, want het is echt veel meer dan zomaar 2 konijnen bij elkaar zetten. Ik ben heel tevreden, hopelijk heb ik de konijntjes nog lang bij me. Door alle handleidingen en documentatie toch nog een tip gekregen die ik niet wist: scheutje appelazijn in het water. Al met al dus een fokker die echt verstand maar ook vooral liefde voor de dieren heeft. Dat is duidelijk te zien en of je nu veel of weinig ervaring met konijnen hebt, je wordt echt goed op de hoogte gehouden van de konijnen en het proces. Ik zou een volgende keer zo weer konijnen kopen hier.

Ontzettend tevreden over BramsRabbit

Ontzettend tevreden over BramsRabbit! Wij zijn zo blij met onze konijntjes, het hele proces als zeer duidelijk ervaren en heel laagdrempelig in contact. Niets anders dan lof! Konijntjes doen het super goed!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijn contact met BramsRabbits.

Super fijn contact met BramsRabbits.

Veel informatie vooraf gekregen en ook mooie mogelijkheid voor vragen daarna.

Onze konijnen zijn erg happy met hun nieuwe thuis.

Persoonlijk vind ik het fijn dat er nog zoveel mogelijk contact kan zijn, want ondanks dat je je vaak van te voren goed inleest over hoe je konijnen thuis moet houden is het toch iets nieuws en je draagt zorg aan 2 levende wenzen.

Super fijn allemaal.

Aanrader! Zeer kundig

Bram heeft duidelijk veel ervaring met konijnen. De verkregen informatie was zeer uitgebreid waardoor we precies wisten hoe we ons konden voorbereiden op onze nieuwe huisgenoten. Bij een van de konijntjes had Bram twijfels over haar gezondheid. Bram heeft er daarom voor gekozen haar langer op de boerderij te houden om haar gezondheid goed te kunnen monitoren. De communicatie hierover was zeer helder en Bram bood ons een fijne oplossing. Ook na het ophalen was Bram goed bereikbaar voor vragen. Inmiddels is het koppel helemaal gewend en genieten we enorm van hun aanwezigheid. Bram en Roos: bedankt!

Fantastisch!!!

Zo ontzettend blij met mijn twee konijntjes van BramsRabbits! Vanaf het moment van reserveren werd ik op de hoogte gesteld en ontving ik een hele fijne handleiding met alle benodigde informatie. Sinds zaterdag zijn de konijntjes bij mij en ze doen het goed. Eten en drinken goed, zijn lekker actief, zijn aanhankelijk en zoeken mij steeds op. 🩷🐰 Toen ik me even zorgen maakte om een van de konijntjes reageerde Bram meteen. Ik zou iedereen aanraden om konijntjes te kopen bij BramsRabbits.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen zaterdag hebben we onze…

Afgelopen zaterdag hebben we onze konijntjes op gehaald Ollie en Darcy. Wat zijn het lieve konijntjes. En wat een goede service. Bram en Roos erg vriendelijk en geven goede info. Bram reageerd altijd op de mail en app en zelf nadat we de konijntjes hadden opgehaald reageerd hij ook op mijn vragen. Ik raad het echt aan om daar je konijntjes te adopteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede ervaringen met Brams Rabbits!

We hebben ons konijnenkoppeltje nu ruim een maand en we zijn heel blij met ze! Het contact met Bram was heel prettig: heldere en duidelijke communicatie. Ook de hoeveelheid informatie vooraf was heel prettig, zeker omdat ik helemaal geen ervaring heb met konijnen. Deze informatie zorgde ervoor dat we vol vertrouwen dit nieuwe hoofdstuk konden starten. En tot nu toe gaat het heel goed: we hebben blije, makkelijke en gezonde konijnen. Aanrader!

22 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We got our two baby bunnies with Bram…

We got our two baby bunnies with Bram one year ago and we couldn’t be happier. The communication was excellent before and near the purchase time. Bram also gave us some advice afterwards on the hutch for our bunnies when we went a short video of our set up.
The bunnies themselves are healthy and happy. They have a good temperament and are happy to be petted and eat from our hands but this requires patience and you can’t expect it when they first arrived as they are naturally very young and nervous. We are also still ordering food from Bram as we can rely on quality product and reliable
Delivery. I highly recommend Bram to anyone.

20 april 2025

Aanrader!

Je merkt al heel snel dat deze konijntjes al gewoon zijn aan mensen en kindjes. Ze zijn speels en levendig, maar kunnen ook heel rustig genieten van samen zijn.
Bram staat klaar met uitleg en hulp als je hem nodig hebt. Absolute aanrader!

4 april 2026

Uitstekende konijnenfokkerij

Wij waren zeer tevreden over het gehele koopproces. De communicatie en organisatie waren uitstekend. De konijntjes zijn super schattig, gezond en vriendelijk. Na een week aten ze al uit de hand. Hoewel we meer dan 200 km moesten afleggen, was het de beste keuze. :)

16 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.