Bouwbakkie Omdömen

TrustScore 3 av 5

3,1

Worst experience ever. They keep promising me that they will pick up the container today, then tomorrow, then Monday etc. If you don't come, don't promise. Now my all materials are coming but we d... Se mer

Het is in tien tellen geregeld. Zeer goed georganiseerd bij bouwbakkie. Het neerzetten en ophalen geweldig. En betaalbaar. Alleen de naam al vind ik geweldig hahaha. Ga zo door 👊👊👊💪

Voorkeur voor tijdvak aangegeven (tussen 07:00-10:00) en om 11:00 was er nog geen container. Nu begrijp ik dat het geen garantie is om de container op dat tijdstip te bezorgen, maar na een belletje ka... Se mer

Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Se mer

1. Avfallshantering

Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.

Medel

TrustScore 3 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

34 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Levering niet volgens indicatie tijd.

Levering niet volgens indicatie tijd.
Makkelijk te bestellen.
Jammer is dat je een tijd indicatie kan aangeven maar hier geen rekening mee gehouden wordt. ik had een tijd indicatie aangegeven tussen 7 en 10 uur. om 11uur klantenservice gebeld en kreeg het antwoord "ja meneer het is een indicatie". container werd om 15:15 uiteindelijk gebracht. Prima hoor maar geef dan geen 4 tijdsvlakken aan.

19 september 2024

Brengen ophalen puin container

Goed:
nette levering, op tijd en goed uitgevoerd
Niet goed:
Geen communicatie voor levering en ophalen
Geen aandacht voor omstandigheden klant in het bepalen van tijd van brengen en ophalen waardoor de particuliere klant in logistieke problemen kan komen
Onvriendelijke en niet geïnteresseerde helpdesk medewerker

26 augusti 2024

alsjeblieft

Zouden jullie morgen alsjeblieft de container willen ophalen

Omdat overmorgen een kraan daar komt te staan en ik heb de plek echt nodig

Vast heel erg bedankt groetjes

26 augusti 2024

Tja...

Goed is het contact en planning via het kantoor.
Slecht:
- De chauffeur zet de container op het verkeerde adres ondanks duidelijke omschrijving en de vraag om me van te voren te bellen.
- Tweede levering, de chauffeur verzaakt weer even van te voren te bellen en plaatst de container niet op de gewenste plek.

19 augusti 2024

Goede Service

De container is op tijd geleverd, de chauffeur was heel vriendelijk. Ik zal het mijn kennisenkring zeker aanbevelen.

19 augusti 2024

Ik moest best wel veel moeite doen om…

Ik moest best wel veel moeite doen om de chauffeur er toe te bewegen om de container na plaatsing iets naar voren te schuiven. Hij stond namelijk niet goed. Hij zei eerst: "ik doe het niet, dien maar een klacht in..." Uiteindelijk deed hij het toch , maar de discussie was niet nodig geweest. Chauffeur had iets service gerichter kunnen zijn.

9 augusti 2024

Mijn hele voortuin is aan gort gereden…

Mijn hele voortuin is aan gort gereden bij het brengen van de bak. Ik heb toen gebeld en gemaild maar werd onbeschoft behandeld

Vandaag komt iemand de bak weer ophalen en zal erbij staan

Zelden zo een slechte service gezien als dit bedrijf

30 juli 2024

Ophalen wanneer t hun uitkomt

Bestellen, laten plaatsen gaat goed, daar verdienen ze aan, maar ophalen dat doen ze wanneer het hun uitkomt. Op vrijdagmiddag gevraagd maandagochtend op te halen, maar dat deden ze niet, hun prio ligt bij neerzetten. Ergens deze week zeggen ze dan. Voordat je online vraagt om de container op te halen, moet je een review geven, dus dan weet je nog niet dat ze zich niet houden aan de afspraak voor 4 doorgeven de volgende dag geleverd op opgehaald.. de bouw heeft een dag stil gelegen hierdoor omdat de spullen die bezorgd werden nu met de hand langs de in de weg staande container getild moesten worden...

29 juli 2024

Prima geregeld

De container kwam wat later dan verwacht maar er was een goede rede voor, verder ging alles prima.
Ook vandaag (24-7)optijd opgehaald!

22 juli 2024

Goed overleg met leverings datum…

Goed overleg met leverings datum aanpassen. Minder tevreden over overleg chauffeur over plaatsen container volgens ons met gemak te plaatsen op de door mij aangegeven plaats, maar chauffeur eigenwijs. kost mij 50,20 euro vergunning aanvraag.

24 juni 2024