Købte Bose Quitcomfort Ultra for 1,5 år siden. Brugt meget lidt - primært på flyvninger. Nu slutter den sorte topkappe ikke tæt mod huset. Der er en synlig spalte langs kanten, hvor det indvendige g... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg vil holde mig fra deres produkter, som de blot stopper med at supportere. Min dyre soundtouch 20 er nu bare blot en overbetalt bluetooth højtaler.
At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Se mer
Jeg har ventet alt for længe på at få mine penge tilbage for et produkt som aldrig skulle være sendt. Jeg bestilte et produkt og fortrød, medarbejder fortalte han havde annulleret ordren. Jeg bestilte... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg vil holde mig fra deres produkter
Jeg vil holde mig fra deres produkter, som de blot stopper med at supportere.
Min dyre soundtouch 20 er nu bare blot en overbetalt bluetooth højtaler.
Elendig bygge kvalitet
Købte Bose Quitcomfort Ultra for 1,5 år siden.
Brugt meget lidt - primært på flyvninger. Nu slutter den sorte topkappe ikke tæt mod huset. Der er en synlig spalte langs kanten, hvor det indvendige grønne skummateriale kan ses. Man kan ikke få nye originale ørepuder - og Bose er ligeglade.
Elendig bygge kvalitet - specielt til den pris
Bose QC45 QuietComfort 45 trådløse…
Bose QC45 QuietComfort 45 trådløse høretelefoner: Lyden er egentlig ganske fin, men det er jo ligegyldigt, når bluetooth-forbindelsen ofte ikke forbindes. Og selve ørepuderne gik i opløsning efter knap et år. I betragtning af prisen, er kvaliteten ikke tilfredstillende.
Bose er ligeglad med sine loyale kunder!!
Jeg og familien har tilsammen 8 uafhængige højtalere fra Bose, alle sammen konfigureres ud fra deres Soundtouch platform, og de forskellige højtalere spænder fra soundtouch 10 helt op til lifestyle systemet, og alle er købt siden 2018-2022.
At Bose har valgt at nedlægge deres Soundtouch app, som understøtter samtlige produkter i deres produktportefølje, samt nedlægge nogle essentielle funktioner, som at de fysiske knapper som faktuelt er på højtalerne, nu ikke er funktionelle længere, føles lidt som om Bose viser sin utaknemmelighed overfor loyale kunder igennem mange år...
Værdien af disse højtalere er ligeledes gjort ringere. Eftersom disse højtalere kun fungere i Soundtouch app'en, skal en ny køber være opmærksom på, at man skal bruge en gammel, usmagelig og forældet app, for at konfigurere den, samt, at Bose netop har fjernet nogle kerne kompabiliteter ved højtaleren, som potentielt kunne gøre den attraktiv hos det ældre publikum.
Jeg har alle dage været glad for bose, men jeg må ærligt erkende, at denne handling sætter en brat stopper for min ellers højlydte positive omtale af virksomheden, samt at jeg ikke bruger 1 øre mere på noget som helst produkt som Bose har rørt ved... Måske Sonos skal til at nyde godt af mine forbrugsmønstre hva angår lyd i hjemmet....!!
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har et Bose 3·2·1 system, som blev produceret omkring 2001-2006. Min mor købte det brugt for over 14 år siden, og jeg har selv haft det i omkring 10 år.
Anlægget har været brugt til musik, gaming, film og utallige fester gennem årene, ofte ved høj volumen. Efter mere end 20 års brug fungerer det stadig fantastisk. Bassen er stadig dyb og præcis, og de små højttalere leverer stadig en imponerende klar og fyldig lyd.
For nylig satte jeg det til min PC igen efter flere års pause, og det spiller stadig lige så godt som jeg huskede. Faktisk bankede min nabo på døren for at spørge, om jeg havde købt et nyt anlæg.
Det siger noget om kvaliteten, når et lydsystem kan holde i over 20 år og stadig imponere. Tak for et produkt, der virkelig er bygget til at holde.
Bose har snydt tusindvis af danske…
Bose har snydt tusindvis af danske kunder ved at nedlægge SoundTouch appen med faste instilliger, har selv 3 enheder, der nu kun kan bruges med ipad eller iPhone ,køber aldrig Bose igen, derfor nul stjerner
Køber aldrig noget Bose igen
Køber aldrig noget Bose igen!
Soundtouch virker ikke mere, fordi i lukker appen ned.
gud hvor er det dårlig service overfor jeres kunder.
Bevist ødelagte produkter gennem opdatering
Så opdaterer de den, så vores forvalg og knapper ikke virker mere. De deaktiverer uret på vores model20.
Det VIRKEDE men de opdaterede det til at FORRINGE vores produkter.
Køber ALDRIG et Bose produkt igen.
Har en Bose SoundTouch 20 som så er…
Har en Bose SoundTouch 20 som så er lige til at smide ud, tak for det Bose håber det giver bagslag til jer.
Mit Bose musiksystem virker ikke mere.
Jeg har et Bose musik anlæg i mit hus. 2 store højtalere, 3 mindre højtalere en sound bar og en subwoofer. Anlægget har min mand installeret over tid, hvor det blev udbygget. Det brugte han en del tid på. Min mand er desværre død nu, og efter en kort periode hvor jeg ikke var hjemme i huset, var der intet der fungerede da jeg kom tilbage.
Jeg har brugt IA til at hjælpe med at få det genetableret, for der er ingen hjælp hos Bose. Ia har sammen med mig fundet ud af, at systemet kun kan fungere via air Play. Altså kan det ikke køre sammen mere. IA mene at der er funktioner i Sound touch der ikke er opdateret, og fordi nogle af højtalerne er lidt ældre, så mangler der opdateringer så det kan fungere sammen igen. Det har formentlig noget med internet forbindelsen at gøre. Jeg har lyst til at smide det hele ud, men systemet har jo kostet en formue.
Det er altså virkelig surt ØV. Kæmpe sorg at miste min mand, og nu er her bare så stille i huset uden musik og min mands glade stemme.
Nedlukning af Bose app
Købte for nogle år siden de dyre Bose Soundtouch 10 og 20 højttalere fordi de er uafhængige af en mobiltelefon og kan fungere via WIFI med 6 forud indstillinger. Bose har den 6 maj 2026 lukket ned for den app der styrer indstillingerne, så nu er jeg tilbage til min mobiltelefon og bluetooth. Frækt!!!!
Tak for lor.
Tak for lor.. Købte en SoundTouch 30 for små 6000 kr. i 2024. Nu er den værdiløs. HOLD JER LANGT VÆK FRA BOSE. Køber aldrig som i aldrig Bose mere. Møgfirma.
Preset knapper fjernet
Har en Bose SoundTouch 30 som jeg er glad for. 6. maj 2026 har Bose fjernet preset knapperne til radiokanalerne, som er årsagen til jeg valgte dette produkt. Aldrig mere Bose efter den handling!
Elendig fremgangsmåde fra Bose !!!
Vi har i mange år haft et bose soundTouch 20 anlæg pludselig her den 6 maj kan den ikke afspille fra DR og andre kanaler hverken fra App eller fra faste kanaler. Får nu op lyst det er noget Bose har stoppet som ydelse. Uden at meddele det kunderne. Jeg skal aldrig købe mere fra det firma ☹️.
Falder ud under træning og dårlig kundesupport
Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på 3 måneder tabt den ene bud 3 gange, og i dag var det uigenkaldeligt, da det viste sig helt umuligt at genfinde hovedtelefonen.
Den slags kan jo ske og efter super gode kundeserviceoplevelser med andre selskaber, tænkte jeg at der sikkert kunne findes en løsning, men deres outsourcede kundeservice på både chat og i telefon var fuldstændig ubehjælpelige og konstaterede blot at de fralagde sig ethvert ansvar, når der er tale om en mistet genstand.
Købte et par dyre in ears (bose quiet…
Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet.
De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikke finde ud af at afkoble telefonens bluetooth selv efter at være pakket sammen. Dårligste pasform på in ears jeg har prøvet til dato.
Kundeservice er rigtig dårlig. Jeg gik ned i elgiganten 5 dage efter købet og de kunne intet gøre og sagde at jeg skulle kontakte bose.dk. Da jeg så ringede til dem sagde de at de i Danmark var bundet på hænder og fødder i forhold til at yde reklamation og de ville ikke hjælpe.
Alt i alt et rigtig dårligt køb og jeg vil aldrig købe Bose igen
Dårlig service
Kære Bose Support,
Jeg skriver, fordi jeg har haft en meget dårlig oplevelse i forsøget på at købe nye ørepuder til mine Bose QuietComfort 45 -hovedtelefoner.
Det virker umuligt at købe reservedelene direkte fra Bose, og jeg bliver henvist til Elgiganten – som heller ikke har dem på lager.
Dermed står jeg med et dyrt premium-produkt, som jeg ikke kan vedligeholde, fordi de nødvendige reservedele ikke er nemt tilgængelige.
Jeg forventer, at et brand som Bose giver en klar og pålidelig mulighed for at købe originale ørepuder, og at kunder ikke sendes rundt mellem forhandlere uden løsning.
Kan I oplyse:
1. Hvor og hvornår originale ørepuder igen kan købes?
2. Om der findes en officiel, garanti-godkendt webshop eller distributør, hvor de kan bestilles?
3. Jeg forventer at I kan sende dem direkte som tidligere?
Jeg håber på en hurtig løsning, så jeg fortsat kan bruge mine QuietComfort-hovedtelefoner.
Med venlig hilsen,
CG
Absurd.
Generelt har jeg intet at sætte på produktet som jeg ejer, eller den service som de prøver at hjælpe med inde hos kundeservice.
Problemet opstår når Bose ikke kan sælge reservedele til deres produkter, og henviser så til de to steder som gør det. Dette hjælper så intet da disse steder, heller ikke kan bestille reservedele der.
Nu står man så som kunde med et headset til omkring 2500kr, som man ikke kan lade op og bruge fordi Bose ikke sælger reversedele til deres produkter.
Det virker helt grotesk at man har taget en så idiotisk beslutning derinde. Og man nu skal prøve at finde disse dele på eBay i USA.
Selv kundeservicen hos Bose, ved godt det er en ganske ringe service og beklager, men deres hænder er bundet.
Jeg kommer selvfølgelig ikke, til at købe Bose igen og det er en skam for lyden og produktet er ganske godt. Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort dette.
A rare gem... Service that is effective... And nice
Almost every time you have to contact a company for service, you are already tired before you begin.
Full of disbelieve that you will get to someone human that understands your situation.
Today I made a call to Bose, waited for two minutes and were serviced by Thea Hansen.
She was helpful, consequent and friendly, and within 5 minutes everything was solved, and the shipment papers has already arrived in my mailbox.
It tells me that buying quality product actual IS a good thing.
Have a nice x-mas down in Spain.
Hope you all will win in El Gordo Navidad
Regards from Copenhagen
Mage til svindlerfirma skal man lede længe efter!!!
Mage til svindlerfirma skal man lede længe efter....
Jeg har købt Bose earbuds for roughly 4 år siden. De var blevet væk i en årrække, jeg genfinder dem og bliver oprigtigt glad - hvilket fund! Men hvad er der lige sket i mellemtiden? Man har droppet at opdatere appen og samtidig fjernet den, så ens produkt til 2000 kr. nu er værdiløst! Helt ærligt ... det var sgu sidste gang jeg har købt noget fra Bose og samtidig sidste gang jeg køber et produkt der kræver en app for at virke. Hvad er det for en gang svindel og humbug? Det er en kæmpe fuckfinger til miljøet at lade helt brugbar elektronik ubrugeligt og til udsmidning fordi man ikke længere vil opdatere en app. Det er useriøst over for ens kunder. Havde jeg købt et sæt almindelige høretelefoner så havde de virket upåklageligt endnu.
KØB ALDRIG FRA DETTE SVINDLERFIRMA!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.