BOS Transmissions A/S - Brøndby Ombytnings Service Omdömen 88

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en fornøjelse at få automatgearkassen på min Audi Q5 repareret hos BOS - det gik hurtigt fra diagnosen til bilen stod klar til afhentning og den kører nu som en drøm igen. Tak for hjælpen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

På vores ford c-max med automatgear, som havde problemer med en rysten og mislyd, som vi troede stammede fra gearkasse eller kobling. Vi havde haft bilen til fejlsøgning hos Andersen biler i Balleru... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde problemer med DSG gearkassen. Dårlige gearskift som til sidst blev til slet ikke at kunne skifte ordentligt. Efter en tur forbi BOS fik de hurtigt identificeret problemet til at være Mechat... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god faglig vejledning og betjening. Man mærker fra første kontakt, at man er i gode hænder og at de kan deres kram. De finder den bedste løsning til en rimelig pris. God kommunikation under... Se mer

Företagsinformation

1. Bilreparation

Skrivet av företaget

Specialist i Gearkasser, bagtøjer, 4wd/transfer og koblinger. Reparation & renovering af alle type gearkasser, automatgear, Manuelle, DSG, Multitronic/CVT | Vi har næsten alle modeller og typer | Salg, service & olieskift | Få tid på tlf: 46151266

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

GOLF 7 REPARATION AF DSG 7 GEARKASSE

Min Golf 7 fra 2014 havde problemer med DSG 7 gearkassen. Den fedtede i koblingen og gav et klonk ved igangsætning. BOS testede gearkassen og meddelte at kobling og Mechatronic enhed skulle skiftes. Prisen var ca 27.500. Desværre viste det sig at svinghjulet også skulle skiftes. BOS har renoveret ca 800 DSG gearkasser og havde aldrig set denne fejl før. De nåede at ødelægge to koblinger og måtte have gearkassen af og på 3 gange. Jeg har fået rabat på delene og også på svinghjulet. Jeg tilbud at kompensere for de ekstra dele og arbejdstid de brugte, men det ville de ikke høre tale om. Den endelige pris endte på ca. 33.000,- Så et professionelt og kompetent værksted, som jeg kun kan anbefale.

7 mars 2022

Skylning af gearkasse

Skylning af gearkasse, så bliver det ikke bedre og nemmere !
Super service, alle er i øjenhøjde og nemme at tale med, jeg fik en super snak med “min” mekanikker, som satte mig godt ind i min gearkasse.
Simpelthen en super oplevelse og til fair priser, kan klart anbefales.
Mvh Jan

1 mars 2022

Gearkasse skift

Lige op til vores skiferie skulle vores Ford Galaxy desværre have skiftet automatgear kasse. Hurtigt og effektivt klarede Kim og Co. den opgave selvom der var pres på i værkstedet. Hurtigere, billigere og bedre service end Ford.

24 februari 2022

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service.

Hos den lokale Ford mente de at den svage hyletone bilen laver, stammer fra powershift gearkassen. Er ny gearkasse er nok uundgåeligt snart. Det vil koste ca 40000kr.

Hos BOS Transmission bliver man mødt af folk der ved hvad de laver. Efter en hurtig køretur og diagnostik er beskeden at gearkassen bestemt ikke fejler noget.

23 februari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gearkasse-eksperter og god service!

Efter utallige uger med periodiske problemer med min aut-gearkasse som det autoriserede værksted ikke kunne finde frem til blev min firmabil afleveret hos BOS Transmission. De vidste på forhånd hvad fejlen var og dagen efter var jeg kørende igen og gearkassen fungerer endelig perfekt.

30 januari 2021

Topkarakter!

Har fået skiftet olie på min automatgearkasse i dag.
De tog en prøve af olien for at se tilstanden inden det blev skiftet. Alle aftaler blev overholdt af firmaet, og det er tydeligt, at de kan deres kram, og bilen er i gode hænder! Utrolig god kundeservice med forklaringer om tingene.

10 november 2020

Høj faglighed og service

Har altid fået rigtig god behandling - de ved absolut hvad de taler om og der er tid til at give en grundig gennemgang af mulige løsninger.

17 september 2020

10 stjernet service.

Desværre giver trustpilot kun mulighed for 5 stjerner. BOS fortjener i den grad 10 af slagsen. En service og kompetence uden lige.
Havde gennem en periode oplevet fejl på min Audi A4 Multitronic, og kørte forbi BOS for at bestille tid til test. Her beskrev jeg symptomerne for Kim, som ud fra min forklaring stillede en diagnose. Denne viste sig at holde 100% stik, da mekanikeren 14 dage senere testkørte den. Det vidner om personale der i den grad ved hvad de har med at gøre. Bilen blev lavet på aftalt tid og jeg har nu en bil der igen kører som en drøm.
Jeg vil til enhver tid anbefale BOS Transmission.

21 augusti 2020

Ordentligt og hæderligt

Ordentligt og hæderligt. Hurtige svartider over mailen. Man får følelsen af at være i gode hænder. Man kan godt mærke, at folk hér brænder for deres arbejde, og at de kan lide at hjælpe deres kunder.
De bedste anbefalinger hérfra.

11 augusti 2020

Har været forbi i dag 3-8-2020

Har været forbi i dag 3-8-2020, vi havde en tid til kl. 13
var der en halv time før, virkelig behagelige medarbejder
der tog imod, bilen kom ind og skulle have fundet fejlen til at mit P gear viste B og vores bil havde 2 B gear, under en time senere kørte vi der fra med en gear kasse der virker, dygtige folk kan varmt anbefales.
Thomas & Gitte Poulsen.

3 augusti 2020

Godt sted - Service og kompetente

Var endnu engang forbi idag og få udskiftet olie på gearkasse. perfekt service og god pris. analyse af gammel olie og en forklaring.
yderst flinke og super service.

Bilen kører som en drøm.

bedste anbefalinger herfra en JYDE

2 augusti 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service min mechatronic enhed på…

Super service min mechatronic enhed på min VW Golf 7 DSG 7 var røget sig en tur de skulle bestille den hjem til mandag og kl 12 mandag var den klar og så skiftede de osse motor olie og filter som jeg selv havde med uden beregning kører som en drøm tak for super service.

29 juni 2020
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Et par stjerner for fin service

Et par stjerner for fin service, men derudover ikke anbefalelsesværdig.
Jeg fik tilbud på 58.000 for fabriksny gearkasse, da de mente den gamle ikke kunne renoveres. Ringede så til andre værksteder med speciale i gearkasser og har nu fået repareret min gearkasse for 30.000 et andet sted!
Ikke et værksted jeg kommer til at bruge igen.

18 april 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.