Det här tycker kunderna
Skønt sted med udadvendt og hjælpsomt personale. Vi lærte en del om The og dens historier samt betydning for forskellige folkefærd. Rigtig god kvalitet og priser vi slet ikke havde turdet håbe på. V... Se mer
Bornholms Thehandel er en fantastisk spændende forretning med et flot varesortiment. Altid god og venlig betjening. Evy og Philip er yderst engagerede og har en super god viden om de forskellige vare... Se mer
Hvor er det skammeligt, at personer laver negative anmeldelser pga en joke omkring en børneudsendelse. Denne forretning har intet med joken at gøre. Hvordan er vi nået hertil, at mænd opfører sig såda... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har ikke rettet åbningstider på google
Når man slår butikken op på nettet står åbningstider mandag-fredag 10-17.30, er gået forgæves mandag, hvor der så åbenbart er lukket, på døren står så 11-17.30, men tirsdag kl. 11.05 var der ikke åbnet. Så er gået forgæves to gange!
Super godt udvalg og meget inspirerende…
Super godt udvalg og meget inspirerende betjening. God stemning og god tid til betjening trods masser af kunder og påsketravlhed.
Familen har nydt de mange smage i påsken
J
Altid venlig service og den bedste the
Altid venlig service og den bedste the. Når vi ikke er på solskinsøen selv, bruger vi webshoppen med virkelig hurtig service. Tak for jer og jeres egne theblandinger.
Hilsen Tina fra Sydsjælland
Kommer ikke til at sætte mine ben i den…
Kommer ikke til at sætte mine ben i den butik, men tanke på de anmeldelser der er skrevet her. Ejerne lyder dybt usympatiske. Den ene angriber enda en 17 åring på FB. Hvor dybt kan man synke? Dybt usmagelige
Søg på Philip Brandt på FB og se tumpens kommentar til Thor
Meget dårlig kundeservice
Meget dårlig kundeservice. Har været der flere gange med blandede oplevelser, men senest i går, hvor ejeren var ved at tage et vigtigt opkald, og bad mig derfor komme tilbage senere. Spørger så hvor lang tid det mon tager? Det vidste han ikke, og så vendte han sig om til sit opkald igen. Jeg behøver vidst ikke påpege, at jeg ikke kom tilbage senere.
Kiggede ind
Kiggede ind, men så kun navne som ikke sagde mig noget. Endte med at forhandle resten af deres Masala Chai, og blev positivt overrasket, så jeg måtte lige have et halvt kilo med hjem. Da der blev åbnet for den nylavede chai, skal jeg love for at der blev nyset og hostet. blev bekendtgjort med webshoppen, så hvis jeg ikke lige kommer forbi Frisørenes Paradis, så er der håb når jeg løber tør. Alt i alt en god oplevelse.
Frygtlig oplevelse
Skrækkelige mennesker der driver den…
Skrækkelige mennesker der driver den butik. Vil ikke anbefale
Dårlig oplevelse
Ubehøvlet personale bag disken og the der er under middel hvad angår smag og kvalitet. Ikke noget at råbe hurra for.
Fantastisk sted
Hvad den mand ikke ved om the!! Super imponeret og en service og betjening som "i gamle dage". Kæmpe udvalg af the og kan kun sige at de smager fantastisk. Desværre har det så startet en afhængighed af kvalitetsthe.
Min anmeldelse af stedet er blevet…
Min anmeldelse af stedet er blevet fjernet, derfor laver jeg en ny for at understrege at jeg både er kæmpe fan af den latté man får serveret, den service man får og den the (dragon mint) man får med hjem.
Sidst kiggede jeg forbi med min daværende kæreste i sommer 2022, men så langt kan man ikke gå tilbage.
Smager af rejer
Kedelig The, de smager af rejer, kan slet ikke anbefales
Hyggelig forretning med kaffe og the i høj kvalitet
Når man sætter pris på god og velsmagende kaffe og the er Bornholms Thehandel det rette sted at købe det.
Der er en herlig stemning og vidunderlig duft af alverden thedufte i butikken. Tænk at der findes så mange slags the, og dem vi har købt smager vidunderligt.
Som inkarneret kaffedrikker kan jeg også fremhæve de forskellige slags kaffe i butikken.
Ikke mindst den hyggelige og kompetente betjening fortjener flere stjerner end vi kan give her.
Vi er af og til i Rønne, så vi ses helt sikkert igen.
God kaffe kan godt smage dårligt.
Det er længe siden, at jeg besøgte butikken.
Sidste gang måtte jeg lægge ører til Phillips politiske vækkelse. Siden har jeg købt min kaffe og the hos rigtigkaffe.dk.
Fantastisk butik
Fantastisk butik. Skønne mennesker. Takker for den superbetjening.
Kommer helt sikkert igen..
G. Larsen
Jeg køber ikke the andre steder end hos…
Jeg køber ikke the andre steder end hos Bornholms Thehandel.
En dejlig forretning med en stort…
En dejlig forretning med en stort udvalg af dejlige the-sorter. Et Paradis for en the-elsker. Og så er betjeningen i top. 👍🤗
Forfærdelige medarbejdere og…
Forfærdelige medarbejdere og forfærdeligt sted.
Imponerende hurtig service og de…
Imponerende hurtig service og de lækreste produkter. Jeg vender helt sikkert tilbage igen :-)
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.